چطور شهروند فرانسه شوید؟

نویسنده:

۱۲:۰۷:۱۱

گرفتن تابعیت فرانسه یا شهروند فرانسه شدن تعهد و مسئولیتی است که باید تنها زمانی که جدی به این قضیه فکر کرده‌اید انجام شود.

 

قوانین و مقررات زیادی بر سر راه آنهایی که می‌خواهند به صورت طبیعی تبعه فرانسه شوند وجود دارد. البته، گرفتن تابعیت فرانسه مزایای فراوانی هم دارد که شامل حق رأی دادن و پرهیز از فرایندهای قانونی و اداری و کاغذبازی‌هایی می‌شود که افراد غیرشهروند مجبورند برای زندگی عادی در فرانسه آنها را پشت سر بگذارند.

 

چه کارهایی باید انجام دهید:

  • یک ویزا کارت بگیرید تا به شما اجازه اقامت در فرانسه را بدهند.
  • با استفاده از ویزا کارت می‌توانید به صورت قانونی به مدت ۵ سال در فرانسه اقامت داشته باشید. شرایط خاصی نیز وجود دارد که این مدت زمان اقامت را کمتر می‌کند؛ مثلاً خدمت در نیروهای ارتشی و نظامی فرانسه یا ازدواج با یک شهروند فرانسوی.
  • یک کار خوب در فرانسه پیدا کنید. پیدا کردن یک شغل خوب در فرانسه قبل از ارائه درخواست شهروندیِ آنجا بسیار مهم است.
  • زبان فرانسوی را خوب یاد بگیرید تا روان صحبت کنید. باید بتوانید به خوبی فرانسوی صحبت کنید، بخوانید و بنویسید تا واجد شرایط پذیرفتن تابعیت کشور فرانسه باشید.

 

 

  • فرم درخواست شهروندی و تابعیت فرانسه را پر کنید.
  • درخواست خود را همراه با تمامی فرم‌ها و اسناد مربوطه ارائه دهید. اسناد و مدارک دیگری که لازم است از موردی به مورد دیگر و در افراد مختلف متفاوت است و عموماً باید از سفارت فرانسه پرسیده شود.
  • فرایند آزمون و غربالگری که دولت فرانسه در مورد شما تکمیل می‌کند را پشت سر بگذارید. مقامات مسئول در فرانسه از دولت وقت کشور شما در مورد سابقه کیفری‌تان می‌پرسند تا مطمئن شوند شما هیچ گونه جرائم کیفری نداشته و تحت تعقیب نباشید. سپس، بررسی می‌کنند که شما در مدت اقامتتان در فرانسه نیز هیچ جرمی مرتکب نشده باشید.

 

 

 

 

 

 

برگرفته از
eHow
لینک کوتاه

دیدگاه