چگونه اطلاعات گوشی یا تبلت خود را قبل از فروش، پاک کنیم؟ + ویدیو

نویسنده:

۰۷:۴۹:۱۷


قبل از هرچیزی به یاد داشته باشید هیچ راهی جز از بین بردن خود دستگاه، اطلاعات آن را صد در صد پاک نمی‌کند و ممکن است این اطلاعات قابل بازیابی باشند.


قبل از فروش دستگاه خود این کارها را انجام دهید:
  • از تمام اطلاعات خود از جمله لیست افراد بکاپ بگیرید.
  • یادتان باشد تا سیم‌کارت و هر گونه کارت حافظه خارجی مانند کارت microSD را از دستگاه خارج کنید.
  • از سرویس‌هایی چون ایمیل و شبکه‌های اجتماعی خارج شده و در صورت امکان اطلاعات این اپلیکیشن‌ها را پاک کنید.
  • شماره‌سریال گوشی یا تبلت را بر روی فایل ثبت کرده و نگه‌دارید.
اندروید
ساده‌ترین راه برای پاک کردن اطلاعات دستگاه اندرویدی، استفاده از تنظیمات کارخانه است. با این حال، این کار تنها اطلاعات اپلیکیشن‌ها را پاک می‌کند و اطلاعات دیگری همچون پیامک‌ها و مکالمات چت را می‌توان از طریق ابزارهای بازیابی، بازگرداند. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم ابتدا از طریق گزینه Setting، دستگاه خود را کدگذاری کنید. برای این کار به ابزار خاصی نیاز ندارید، کافی است صبور باشید و گزینه Restore را از داخل تنظیمات انتخاب کنید.
پس از اتمام این مرحله، همیشه دسترسی گوشی به سرویس‌هایی مانند فیس‌بوک و گوگل را لغو کنید. برای حذف دستگاه‌های موردنظر از حساب کاربری گوگل به security.google.com/settings/security/activity رفته و بر روی مدل دستگاهی که می‌خواهید حذف شود، کلیک کنید و دکمه Remove را انتخاب کنید.

 

 

iOS
دستگاه‌های اپلی که از iOS5 به بعد پشتیبانی می‌کنند، به هنگام انتخاب یک رمز، رمزگذاری سخت‌افزاری دارند. اگر از روش زیر برای پاک کردن اطلاعات دستگاه اپل خود استفاده کنید، کلید رمزگشایی نیز مجدداً ساخته می‌شود و بازیابی اطلاعات برای افراد دیگر، دشوار می‌شود.

مرحله 1: قبل از شروع فرآیند تنظیم مجدد، مطمئن شوید که تمام سرویس‌ها از جمله Find My iPhone را خاموش کرده‌اید. این کار را از این مسیر Settings > iCloud > Find My iPhone انجام دهید.
مرحله 2: از iCloud کلاً خارج شوید. به مسیر Settings > iCloud رفته و در پایین صفحه دکمه Sign Out را بزنید. در دستگاه‌های iOS7 گزینه Delete Acount را انتخاب کنید.
اگر تمام اطلاعات خود را به صورت دستی پاک کنید و از iCloud خارج نشوید، اطلاعات موجود در iCloud نیز پاک می‌شود.
مرحله 3: گوشی را خاموش کرده و از سرویس‌هایی چون iMessage و Aplle ID خارج شوید.
برای خارج شدن از iMessage به مسیر Settings > Messages > رفته و گزینه iMessage را انتخاب کنید. برای Apple ID به مسیر Settings > iTunes & App Store  رفته و بر روی آدرس ایمیل Apple ID رفته و Sign Out را بزنید.
مرحله 4: فرآیند پاک کردن را آغاز کنید. به مسیر Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings رفته و انتخاب خود را تأیید کنید.
مرحله 5: اگر دستگاه خود را از طریق شماره‌سریال در شرکت اپل ثبت کرده‌اید، به supportprofile.apple.com رفته و از طریق Apple ID، آن را از پروفایل خود حذف کنید.

پریا اقدامی
 

برگرفته از
فوت و فن
لینک کوتاه

دیدگاه