اپلیکیشنی که به شما اجازه می‌دهد پیام‌های متنی خجالت‌آور را پاک کنید

نویسنده:

۰۷:۱۱:۱۷

اپلیکیشن شرکت Strings، به شما اجازه می‌دهد تا پیام متنی موردنظر را از گوشی خود و گوشی فردی که برایش ارسال کرده‌اید، پاک کنید. علاوه بر این، این برنامه این امکان را فراهم می‌آورد که دوستانتان برای دانلود عکس یا ویدئویی که برایشان ارسال کرده‌اید، از شما اجازه بگیرند.
طبق مطلبی که در وب‌سایت Strings ارسال شده، ایده این اپلیکیشن این گونه توضیح داده می‌شود:
«ما معتقدیم شما لایق این هستید که به صورت خودجوش و بی‌پروا صمیمی‌ترین لحظات و تفکرات خود را از طریق گوشی هوشمندتان به اشتراک بگذارید. به همین دلیل اپلیکیشن Strings را ساختیم. با این اپلیکیشن شما می‌توانید هر چه می‌خواهید بگویید، ویدئو یا عکس موردنظر خود را به اشتراک بگذارید و با هر کسی که می‌خواهید به اشتراک بگذارید. زمانی که از این کار منصرف شدید، می‌توانید ویدئو، عکس یا مطلب خود را پاک کنید. با این اپلیکیشن دوست، فامیل، همکار یا همسرتان نمی‌تواند آن را با فرد دیگری به اشتراک بگذارد، مگر این که شما به آن‌ها اجازه دهید».
ظاهراً رویایتان به واقعیت پیوسته است. با این حال، گوشی فرد موردنظر نیز باید از این اپلیکیشن بهره ببرد. در واقع این اپلیکیشن نمی‌تواند مانع دریافت پیام متنی توسط فرد موردنظر شود و تنها می‌تواند آن را پس از دریافت، پاک کند. این اپلیکیشن با iOS سازگار است.

Strings اولین اپلیکیشنی نیست که قصد دارد تا اشتباهات گوشی‌های هوشمند را کنترل کند. اپلیکیشن دیگری به نام Invisible Text به فرد ارسال‌کننده اجازه می‌دهد تا ببیند که دریافت‌کننده متن را باز کرده یا خیر. اگر هنوز باز نکرده باشد، ارسال‌کننده می‌تواند آن را پاک کند. اپلیکیشن دیگری به نام Ansa همان اسنپ‌چت متنی است، یعنی پیام‌ها پس از گذشت زمان مشخصی از ارسال، خودبه‌خود از بین می‌روند. اپلیکیشن On Second Thought به کاربران اجازه می‌دهد تا 60 ثانیه پس از ارسال پیام‌های متنی، آن‌ها را فراخوان کنند و یک قابلیت زنگ خاموشی دارد؛ به عبارت دیگر تا صبح روز بعد می‌توانید مانع دریافت پیام‌ها شوید.

با این حال، مدیرعامل شرکت Strings به روزنامه Huffington Post گفت که این اپلیکیشن اولین اپلیکیشن پیام‌رسانی است که به کاربر اجازه می‌دهد کنترل کامل روی محتوای خود داشته باشد. چالشی که در مورد اپلیکیشن‌های مشابه وجود دارد، این است که آن‌ها تمام محتواها را یک نوع محسوب می‌کنند؛ اما نباید برای پاک کردن یک محتوای خاص، تمام محتواها را پاک کنیم. به جای این که محتواها را ناپدید کنیم، بهتر است به دنبال روشی باشیم تا کاربران کنترل داشته باشد، احساس امنیت و راحتی کنند و با خیال راحت آنچه را که می‌خواهند با افراد موردنظرشان، به اشتراک بگذارند.
وی افزود: «دوستانتان می‌توانند محتوایی که به اشتراک می‌گذارید را دانلود کنند، اما تنها در صورتی که شما تأیید کنید. اگر کاربری این موضوع را سه بار نادیده بگیرد یا اپلیکیشن متوجه شود که کاربری از صفحه مطلب شما عکس گرفته، تحریم می‌شود. البته شما می‌توانید گروهی را که ساخته‌اید، پاک کنید. از ابتدا تا پایان، کاربران تمام مکالمات خود در Strings را کنترل می‌کنند».
 
برگرفته از
Strings
لینک کوتاه

دیدگاه