افزودن دکمه مفید و کارآمد «مسدودسازی» به جی‌میل

نویسنده:

۰۵:۰۸:۵۹

این ابزار که دکمه «Block» نام دارد، روز ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) برای کاربران وب ارائه شد و طی روزهای آینده برای دستگاه‌های اندرویدی نیز ارائه خواهد شد. همچنین گوگل دکمه‌ای به نام «unsubscribe» به معنی «لغو اشتراک» نیز معرفی کرد. با این دکمه بدون رفتن به آدرس وب‌سایت فرستنده ایمیل، می‌توان اشتراک را لغو کرد. یک سخنگوی گوگل در یک پست وبلاگ گفت:

«گاهی اوقات از طرف شخصی که واقعاً مزاحم است، ایمیل دریافت می‌کنید. خوشبختانه این اتفاق زیاد پیش نمی‌آید؛ اما زمانی که این اتفاق می‌افتد، باید بتوانید بگویید دیگر نمی‌خواهم هیچ پیامی را از این شخص ببینم. به همین دلیل حالا می‌توانید آدرس‌های موردنظر خود را در جی‌میل بلاک کنید. این قابلیت از امروز بر روی وب و طی هفته‌های آینده بر روی اندروید ارائه می‌شود. با این کار ایمیل‌های بعدی فرد مزاحم، به پوشه اسپم انتقال خواهد یافت. البته شما می‌توانید در صورت نیاز، به تنظیمات (Setting) بروید و ایمیلی را که بلاک کرده‌اید، از حالت بلاک درآورید».

برای مسدود‌سازی یک فرستنده‌، تنها کاری که باید انجام دهید این است که بر روی گزینه More در منوی کشویی کلیک کرده و گزینه «Block» یا «Unsubscribe» را انتخاب نمایید. فرآیند فعال کردن این گزینه‌ها بسیار ساده و در عین حال به اندازه کافی دشوار است تا نتوانید به طور تصادفی بر روی آن‌ها کلیک کنید. با توجه به تعداد زیاد ایمیل‌های اسپم، کلاه‌برداری‌های فیشینگ و پیام‌های سوءاستفاده کننده، این قابلیت باید مدت‌ها قبل اجرا می‌شد. خوشبختانه، این قابلیت به شما اجازه می‌دهد صندوق دریافت خود را مرتب و تمیز نگه‌دارید و در یک محیط کاری بدون استرس زندگی کنید.

برگرفته از
مسدودسازی
لینک کوتاه

دیدگاه