با حذف سیستم اشتراک پولی واتساپ با تعداد بسیار زیادی کاربر جدید در بازارهای رو به رشد همچون برزیل، هند و خاورمیانه روبرو خواهد شد که پیش از این به دلیل عدم تمایل پرداخت هزینه سالیانه این سرویس را کنار گذارده بودند. زیرا پیش از این استفاده واتساپ از سال دوم به بعد مستلزم پرداخت هزینه بود.
کایوم میگوید: «برای ساکنان هند یا برزیل، بسیار سخت است که بخواهند هزینههای اینچنینی را پرداخت کنند. زیرا بسیاری از آنها به کارتهای پرداخت لازم برای این کار و حتی زیرساختهای پرداخت اینترنتی بینالمللی دسترسی ندارند.»
البته از سوی مشاغل و کاروکسبهای بزرگ تمایل فراوانی برای دستیابی به حداکثر مشتری بالقوه وجود دارد. به گونه ای که فیس بوک با بیش از ۱.۲ میلیارد کاربر فعال ماهانه اکنون درآمد بسیار زیادی از راه تبلیغات دارد.
البته واتساپ هنوز مشخص نکرده که کاربران قرار است چگونه با برندها و شرکتهای بزرگ تعامل داشته باشند و به چه شکلی قصد دارد این راه کسب درآمد را وارد چرخه حیات این سرویس کند. اما کایوم پیش از این رستورانها را مثال زده بود: «شاید شیوه پاسخ رستورانها با سه شیوه مختلف باشد، مثلا با زدن یک دکمه بتوانید جا رزرو کنید.»
واتساپ هیچگاه به شکل عمومی تعداد کاربران سرویس پولیش را اعلام نکرده است. اما طبق شایعات و اسناد لو رفته به نظر میرسد که تنها در نیمه اول سال ۲۰۱۴ فروش اشتراک درآمد ۱۵ میلیون دلاری را برای شرکت به همراه داشته است. البته باید به خاطر داشت که این شرکت در همان بازه زمانی با ضرر ۲۵۰ میلیون دلاری روبرو بوده است.
مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک چندی پیش از تحلیلگران و سرمایه گذاران خواسته بود اندکی صبور باشند تا راهی برای پول سازی از طریق واتساپ پیدا کنند. البته فیسبوک مدت زمان زیادی است که مشغول کار روی این موضوع است.