و حالا هم پس از عرضه HTC ONE M9 Plus قدرتمند، نوبت به عرضه E9 Plus دو سیم کارته بدنه پلیکربنات رسیده است.
اگرچه E9 پلاس دو سیم کارته هم اسمارت فون چندان ارزان قیمتی نیست، اما در مقایسه با پسرعموی فلزی پرچمدار خود، برای بسیاری گزینه مناسبی به نظر میرسد. زیرا در کنار قیمت پایینتر، تقریبا کارایی یکسانی با M9+ عرضه میکند. البته شاید این سیاست در بازار امروز چندان سودمند نبوده و باعث رقابتی درون گروهی میان اعضای خانواده HTC شود، اما به هر صورت کاملا به نفع مصرف کننده خواهد بود.
اگر به دنبال انتخاب بهترین اسمارت فون HTC 2015 باشید، پیدا کردن پاسخ اندکی مشکل است و البته به یک مورد ختم نمی شود. بدون شک M9 یکی از بهترین ها است که به آخرین چیپ کوالکام مجهز شده و بدنه فلزی آن ظاهری عالی به این اسمارت فون بخشیده است. البته M9+ با نمایشگر ۵.۲ اینچی QHD و باز هم بدنه فلزی و اضافه شدن یک دوربین دیگر به پشت دستگاه بعلاوه سنسور اثر انگشت نیز میتواند یکی از مدعیان بهترین اسمارت فون ۲۰۱۵ اچتیسی باشد. البته این تلفن هوشمند یک عموزاده دیگر دارد که بیشتر آن را به عنوان نسخه خاورمیانه میشناسند. HTC One E9+ از بدنهای پلیکربناتی بهره میبرد و در پشت آن همچون گذشته تنها یک دوربین تعبیه شده است. نمایشگر آن ۵.۵ اینچی QHD است که پردازنده مدیاتک آن را همراهی میکند. برخی مدلهای این اسمارت فون هم از دو سیمکارت همزمان پشتیبانی میکنند که در منطقه خاورمیانه بسیار کاربردی و پرطرفدار است.
اگر شما هم از طرفداران پرو پا قرص خانواده اچتیسی هستید و هنگام خرید اسمارت فون به هیچ گزینه دیگری فکر نمی کنید، یا اینکه کاربر حرفهای تلفنهای هوشمند هستید و به دنبال یک رایحه نو در بازار میگردید، در ادامه با فوت و فن همراه باشید تا نگاهی دقیقتر به فبلت پلیکربناتی تازه اچ تی سی داشته باشیم.
طراحی
در بخش بالایی این اسمارت فون هم جک هدفون ۳.۵ میلیمتری قرار گرفته و در پایین هم تنها پورت شارژر و ارتباطی microUSB جای داده شده است.
سخت افزار
مشخصات فنی:
نمایشگر ۵.۵ اینچی لمسی خازنی ۱۴۴۰p با تراکم پیکسل ۵۳۴ پیکسل بر اینچ و محافظ کورنینگ گوریلا گلس ۴
پردازنده مدیا تک MT6795M هشت هستهای ۲ گیگاهرتزی با معماری Cortex–A53
گرافیک PowerVR G6200
رم ۳ گیگابایتی
اندروید ۵.۰.۲ لالیپاپ با رابط کاربری HTC Sense 7
وایفای ۸۰۲٫۱۱ a/b/g/n/ac در دو باند ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز
DLNA
دوربین ۲۰ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و سنسور ۱/۲٫۳ اینچی BSI با لنز ۲۷.۸ میلیمتری f/2.2
قابلیت فیلمبرداری ۲۱۶۰p با سرعت۳۰ فریم بر ثانیه و ۷۲۰p اسلوموشن با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه
دوربین جلو ۴ مگاپیکسلی اولترا پیکسل با سنسور BSI و لنز ۲۶.۲ میلیمتری f/2.0
حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی
پشتیبانی از کارت حافظه MicroSD
۱۰۰ گیگابایت فضای گوگل درایو رایگان دو ساله
امکان حذف نویز فعال با میکروفون اختصاصی
اسپیکر استریو در جلو اسمارت فون با تکنولوژی BoomSound و صدای دالبی
باتری ۲۸۰۰ میلیآمپر ساعتی
بنچمارک
ابزار محک GeekBench 3 به شکل اختصاصی کارکرد پردازنده را مورد آزمون قرار می دهد. و در اختیار داشتن ۸ هسته پردازشی که با همکاری هم به یاری E9+ آمدهاند باعث شده تا کارایی آن حتی بهتر از محصولات مجهز به پردازنده پر مدعای اسنپدراگون S810 باشد. البته مدیا تک هنوز از پس پردازنده اختصاصی Exynos 7420 مورد استفاده در گلکسی اس ۶ سامسونگ بر نمیآید.
نمایشگر
رابط کاربری
کارایی
به لطف پردازنده MediaTek Helio X10 (جدیدترین محصول مدیاتک) این اسمارت فون به خوبی از پس وظایف معمول محوله بر میآید و در استفادههای روزمره به هیچ وجه کندی آن باعث دردسرتان نخواهد شد. مهم نیست که شما بیشتر به وبگردی و شبکه های اجتماعی میپردازید یا اینکه یک خوره واقعی بازیهای سنگین موبایلی هستید.
به هر صورت اچتیسی E9+ میتواند شما را راضی نگه دارد.به لطف بهرهگیری از تکنولوژی Boom sound اچ تی سی شما هنگام مکالمه و به خصوص زمان پخش موسیقی، کیفیت کاملا واضح، بلند و فوقالعادهای را در اختیار دارید که در کمتر اسمارت فون امروزی قابل مشاهده است.
باتری
ای پلاس با یک باتری ۲۸۰۰ میلیآمپر ساعتی را درون خود جای داده که تقریبا دائمی به حساب میآید و توسط کاربر قابل تعویض نیست. همین ابتدا باید گفت که نباید همانند دیگر پرچمداران اچتیسی از این اسمارت فون انتظار عمر بالایی داشت. زیرا در حالی که باتری آن از M9 کوچکتر است، اما از نمایشگر بزرگتری بهره میبرد و باید انرژی بیشتری برای روشن نگه داشتن پیکسلهای آن مصرف کند. البته از سوی دیگر چیپست استفاده شده در E9+ با M9 فرق میکند. اچتیسی در ام ۹ از اسنپدراگون ۸۱۰ استفاده کرده که در مصرف انرژی چندان خوشنام نیست. اما ای۹ پلاس از پردازنده مدیاتک استفاده میکند که به شکل کاملا بهینه تری به مصرف انرژی می/پردازد.و با همه این اوصاف، با توجه به تکنولوژیهای امروزی، E9+ یک معجزه گر نیست. اما با آنچه که دارد به خوبی عمل میکند. شما برای تماشای ویدیو با یک بار شارژ باتری ۷ ساعت وقت دارید و ۸ ساعت مداوم میتوانید به وبگردی بپردازید. مدت زمان مکالمه بدون توقف در شبکه ۳G هم بیشتر از ۱۲ ساعت نیست.
اگر شما تنها از یک سیم کارت روی این اسمارت فون استفاده کنید، تا ۱۴ روز در حالت استندبای شما را همراهی می کند. و در صورت استفاده از ۲ سیم کارت، پس از ۱۲ و نیم روز حالت استندبای به شارژ دوباره نیاز پیدا میکند. اگرچه این میزان تقریبا نصف مدت زمان مورد ادعای کارخانه است، اما هنگامی که در زندگی روزمره به استفاده از تلفن هوشمند ای۹ پلاس میپردازید، کارکرد آن واقعا تاثیر گذار است. به طور کلی با استفاده روزانه یک ساعت تماس تلفنی، یک ساعت وبگردی و یک ساعت تماشای ویدیو، E9+ دو سیمکارته میتواند تا دو روز و نیم بدون نیاز به شارژ با شما همراه باشد.
البته باید به خاطر داشته باشید که اگر اپلیکیشن BlinkFeed اچتیسی را فعال نگه دارید و از کاربران پرو پا قرص آن باشید، بسته به فیدهایی که اضافه کرده اید و توجه به این نکته که بلینک فید هر ساعتی یک بار از طریق وایفای دادهها را به روزرسانی می کند، شارژ باتری در حالت استندبای تا ۳۰ درصد کمتر از زمان گفته شده خواهد شد. به نظر میرسد تنها گرگ گرسنه باتری خور در این اسمارت فون همان BlinkFeed اچتیسی باشد.
دوربین
هنگامی که پای سخت افزار داخلی به میان میآید، دیگر نمیتوان E9+ دو سیم کارته اچتیسی را یک محصول میان رده دانست. بلکه شما با یک پرچمدار ارزان قیمت روبرو هستید. دوربین پشتی این اسمارت فون همانند M9 یک سنسور ۲۰.۷ مگاپیکسلی دارد. به نظر می رسد که اچتیسی بالاخره ایده دوربینهای اولتراپیکسل خود را (حداقل برای دوربین اصلی اسمارتفونهایش) کنار گذارده و اکنون در E9+ از یک سنسور ۲۰.۷ مگاپیکسلی ۱/۲٫۳ اینچی توشیبا استفاده کرده است. این دوربین عکسهایی با کیفیت ۵۳۷۶ در ۳۷۴۴ پیکسل با نسبت ۱۰:۷ را به خوبی ثبت میکند.
در جلوی این سنسور هم یک لنز ۲۷.۸ میلیمتری با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته که اندکی عریضتر از لنز ۲۸ میلیمتری مورد استفاده در گلکسی اس ۶ و الجی جی ۴ است و لذا اندکی محیط بیشتری را تحت پوشش قرار می دهد. هرچند که به دلیل کیفیت ساخت، نور دریافتی آن به مقدار ناچیزی کمتر است و همچنین در اینجا خبری از لرزش گیر اپتیکال نیست.
اپلیکیشن دوربین هم نسبت به مدل M9 تغییری نکرده است و شما میتوانید حالتهای عکاسی سلفی، دوربین عادی، پانوراما، بوکه، فوتو بوث (۴ عکس مجزا در یک قاب) و Split Capture (عکاسی با دو دوربین) را انتخاب کنید. البته با دوربین E9+ امکان عکاسی HDR، ماکرو و عکاسی در شب را هم دارید. یا اگر با تنظیمات حرفهای عکاسی آشنا هستید، بهتر است از حالت تنظیمات دستی اپلیکیشن دوربین E9+ استفاده کنید.
اگرچه این دوربین جزئیات بسیار زیادی را ثبت میکند، اما میزان نویز آن هرچند که زیاد نیست، اما بیشتر از میزان مورد رضایت ما به نظر میرسد. همچنین لنز آن از نظر دامنه رنگ دینامیک اندکی لنگ میزند و کنتراست بسیار بالای سایه روشن را به خوبی ثبت نمی کند.
از نظر فیلمبرداری هم با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه میتوانید به ثبت ویدیوهای ۴K بپردازید یا اینکه کلیپهایی با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه یا ۵۰ فریم بر ثانیه ضبط کنید. همچنین حالت فیلمبرداری اسلوموشن به شما اجازه میدهد با کیفیت ۷۲۰p با سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنید، اما ذخیره و پخش این ویدیوها با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه انجام میگیرد و سرعت حرکت را به یک چهارم میرساند.
جمع بندی
شاید مهمترین نکته در خصوص HTC One E9+ این باشد که در خانواده فبلت دسته بندی میشود و این میتواند مزیت اصلی آن در بازار فروش باشد. زیرا یکی از بزرگترین محصولات حال حاضر اچ تی سی به شمار می رود. اما اگر به دنبال صفحه ای بزرگتر از این هستید، یا اینکه در میان اسمارت فونهای امروزی دیگر سنسور اثر انگشت یک باید حتمی برایتان محسوب میشود، بهتر است دنبال محصول دیگری باشید.
این فبلت از یک نمایشگر ۵.۵ اینچی QHD فوقالعاده بهره میبرد که در میان محصولات HTC بینظیر است. اگرچه قیمت یک میلیون و سیصد و شصت هزار تومانی آن چندان کم به نظر نمیرسد، اما هنگامی که آن را با مشخصات فنی و نتایج بنچمارکهای این محصول مقایسه میکنیم، میتوان آن را یکی از ارزانترین فبلتهای قدرتمند بازار دانست. البته علیرغم اینکه واحد گرافیکی آن به خوبی پردازنده مرکزی از کار در نیامده، اما در اغلب نیازهای روزمره کاری، سرگرمی و بازی به هیچ وجه دچار مشکل نخواهید شد.
8 نظر
سلام دوستان من چند ماهی است که +E9 خریدم از اول چرخش خودکار گوشی یا کار نمیکرد یا کار میکرد دیگه بر نمیگشت باید از برنامه بیررون میرفتی تا به حالت اولی برگرده حالا دیگه مقع مکالمه صفحه گوشی خاموش نمیشه و بعد مکالمه میبینم با تماس با گوشم وارد تنظیمات شده چند بارم ریست و فلش شده ولی واسه چند هفته ای خوب میشه و بازم روز از نو لطفا راهنماییم کنید اگه اندروید ۶ نصب کنم اکی میشه یا نه
من یک ساله این گوشی رو خردیدم. اصلا ازش راضی نیستم. تنها مزیتش دوربین خوبشه وگر نه سیستم عاملش داغونه. مرتب هنگ میکنه و بدافزار نصب میکنه. گوشی مونده رو دستم
اصلا گوشی خوبی نیست
خریدارم
سلام دوستان من یه ماه میشه خریدمش واقعا ازش راضیم خیلی خیلی هم هوشمنده من تاحالا خیلی اسمارت فون تعویض کردم ولی از این فبلت خیلی راضیم حتی یه بار هم هنگ نکرده
سلام میخواستم بگم چجوری باید صدایی رو ک موقع روشن کردن گوشی میاد رو غیرفعال کنم؟ اگ راه حلی داره بهم جیمیل کنید ممنون میشم
[email protected]
من ی مشکلی دارم. بعضی مواقع وای فای و بلوتوٍ خود به خود از کار میافته. روز بعدش درست میشه
من یه مشکلی دارم. وای فای و بلوتوث من خود به خود از کار میافته روز بعدش درست میشه