صاحبان قبلی این رکورد که اتومبیل گریمسل را ساختهاند، تست سرعت آن در پایگاه هوایی دوباندورف نزدیک شهر زوریخ را فیلمبرداری کردند. این تست که هم از نظر زمان و هم از نظر سرعت شگفتانگیز بود، در کمتر از ۳۰ متر انجام شد. حالا تیم AMZ رکورد قبلی دانشگاه اشتوتگارت را که ۱.۷۷۹ ثانیه بود و سال گذشته به دست آمده بود، شکست.
چند فناوری در زمینه طراحی باعث شد رکورد سریعترین اتومبیل توسط گریمسل به دست آید. این اتومبیل ۱۶۸ کیلوگرم وزن دارد و از اجزایی از جنس فیبر کربن ساخته شده است. سیستم دیفرانسیل چهار چرخ این اتومبیل از یک موتور مرکزی چرخ خاص برای هر چرخ بهره میبرد و توانی معادل ۲۰۰ اسب بخار و گشتاوری معادل ۱۲۵۰ پوند بر فوت تولید میکند. علاوه بر موتورهای مجزا، هر چرخ سیستم کنترل اصطکاک مختص خود را دارد.
مطمئناً گریمسل مجوز ورود به خیابان را ندارد و یک وسیله نقلیه تولیدی نیست. با این حال، این اتومبیل به طور همزمان هم به عنوان پلتفرمی برای تست اجزا و طرحهای آزمایشی و هم برای به چالش کشیدن طراحان و مهندسان آینده به کار میرود. ویدئویی که به طور زیرکانه شکست رکورد در تست را نشان میدهد، چیزی فراتر از خلاقیت مکانیکی را به نمایش میگذارد.
در حال حاضر سریعترین اتومبیل الکتریکی نسخه تولیدی که در ابعاد بزرگتری تولید شده، اتومبیل تسلا مدل پی ۹۰ دی (Tesla Model P90D) است که در عرض ۲.۸ ثانیه از سرعت ۰ به سرعت ۶۰ مایل در ساعت میرسد. اتومبیل دیگری که کمتر در دسترس است؛ اما در حال حاضر طبق گفته شرکت سازندهاش در مرحله تولید قرار دارد، اتومبیلی به نام کانسپت-وان است که در کمتر از ۲.۶ ثانیه به سرعت ۶۰ مایل در ساعت میرسد.
اگر به دنبال اتومبیلهای الکتریکی نیستید، به راحتی میتوان اتومبیلهایی پیدا کرد که سریعتر از اتومبیل تسلا هستند. سریعترین اتومبیل بنزینی که در سایت ویکیپدیا عنوان شده، اتومبیل مدل ۲۰۱۴ پورشه ۹۱۸ اسپایدر است که در عرض ۲.۲ ثانیه از سرعت ۰ به سرعت ۶۰ مایل در ساعت میرسد.
با توجه به فناوریهای فعلی باتری، این که آیا اتومبیلهای تولیدی میتوانند در آینده در عرض ۱.۵ ثانیه به سرعت ۶۰ مایل در ساعت برسند یا خیر، موضوعی است که به وزن مربوط میشود. برای دستیابی به قدرت بیشتر بایستی باتریهای بزرگتری به کار گرفته شود که وزن اتومبیل را افزایش میدهند. این که آیا در آینده نیاز داریم که تا این حد سریع حرکت کنیم یا خیر را میتوان به راحتی پاسخ داد؛ اما مطمئناً این پاسخ مانع تلاش دانشجویان رشته مهندسی برای شکست رکورد گریمسل نمیشود.