شرکت ولوو در نشست خبری خود در رابطه با پروژه ROAR گفت: «روباتی را تصور کنید که بیصدا و با احتیاط به محله شما وارد میشود، زبالهها را جمعآوری میکند و آنها را داخل کامیون حمل زباله تخلیه میکند. این کار طوری انجام میشود که ساکنین محله بیدار نشوند و راننده کامیون زباله مجبور نباشد سطلهای سنگین زباله را بلند کند. چنین آیندهای هدف پروژه ROAR محسوب میشود؛ پروژه مشترکی که قصد دارد راهحلهای هوشمندانهای برای حملونقل در آینده ارائه دهد».
این پروژه ولوو بیشتر شبیه فیلمهای علمی-تخیلی است. این پروژه با همکاری شرکت ولوو، دانشگاه صنعتی چالمرز، دانشگاه مالاردالن در سوئد، دانشگاه ایالت پنسیلوانیا و شرکت بازیافت زباله Renova طراحی شده و قصد دارد دستگاههای ایمن و ساکتی بسازد تا فرآیند جمعآوری زباله را انجام دهند و این بار را از روی دوش انسانها بردارند.
این ایده جالب یکی دیگر از نمونههای اتوماسیون در جامعه است. مدیر هماهنگی ثبت امتیازات شرکت ولوو میگوید: «در گروه ولوو ما آیندهای را پیشبینی میکنیم که از اتوماسیون بیشتری بهره میبرد. این پروژه روشی فراهم میآورد تا خیالپردازی را گسترش دهیم و ایدههای جدیدی برای راهحلهای حملونقل آینده تست کنیم».
شرکت ولوو تجربه زیادی در مورد فناوری اتوماسیون ندارد. این شرکت خودروسازی در حال حاضر در اواسط آزمایش Drive Me است؛ این آزمایش برنامهای است برای بهکارگیری ۱۰۰ اتومبیل خودران در جادههای گوتنبرگ سوئد تا سال ۲۰۱۷. این شرکت در ماه فوریه اعلام کرد یک سیستم رانندگی خودران کامل که برای استفاده در اتومبیلهای تولید انبوه مناسب است، طراحی کرده است. این سیستم از حسگرهایی که روی اتومبیل نصب شدهاند و یک سیستم موقعیتیابی مبتنی بر کلاد بهره میبرد.
عوامل شرکتکننده در این پروژه به توسعه و ارزیابی این فناوری تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ ادامه خواهند داد. سپس یک نمونه آزمایشی از این روبات در یک کامیون حمل زباله توسط شرکت Renova به صورت آزمایشی به کار گرفته خواهد شد.