فضاپیما قرار است که در ماه دسامبر تا فاصلهی ۵٧٩۴ کیلومتری از زمین پرتاب شود.
اتاقک این سفینهی فضایی بدون سرنشین خواهد بود؛ ولی این پرواز ۴ ساعته به مهندسین این امکان را میدهد که برای طراحی سفینهها و مدلهایی که امکان سفرهای طولانیتر از جمله سفر به مریخ را فراهم میکند، آماده شوند.
«مارک گیر» مدیر پروژهی «اوریون» ناسا در بیانیهای گفت: «هماکنون که ما به زمان پرتاب سفینهی فضایی نزدیکتر میشویم، تکمیل کار این سفینه هر روز بیشتر از قبل قابل مشاهده میشود.»
وی افزود: «پرواز آزمایشی اوریون دادههای حائز اهمیتی را برای ما فراهم میکند، که این امکان را میدهد که سیستمها را به طور کامل آزمایش کرده و طراحیها را به منظور فرستادن انسان به فواصل طولانیتر در فضا بهبود دهیم، تا اکتشافات علمی جدیدتری را در مأموریتهای آینده کسب نماییم.»
اوریون پس از دو بار چرخش به دور زمین با سرعت تقریبی ٣٢١٨۴ کیلومتر بر ساعت وارد جو زمین میشود و پس از آن سیستم چتر نجات آن به کار میافتد تا سرعت سفینه را برای فرود آمدن در اقیانوس آرام کاهش دهد.
این تحقیق به ایالات متحده یاری میدهد که در مأموریت برنامهریزی شدهی سفر به مریخ در دههی آینده به موفقیت دست یابد.
یک شورای ملی پژوهش اخیراً گفت که کشور ایالات متحده هدف فضایی نهایی را فرستادن انسان به مریخ قرار داده است. ماه نیز در اولویت است؛ ولی رئیس جمهوری ایالات متحده، باراک اوباما قبلاً گفته است که این تنها هدف نیست.
کپسول فضایی اوریون درمقام یکی از اصلیترین سفینهها برای سفر به فضا در آینده شهرت یافته است.
اپک تایمز