درست یک سال پس از ظهور استارت آپی با نام اینووگا در زمینه سیستمهای بینایی هوشمند و ارائه نمونه اولیه لنزهای iOptik از سوی این شرکت، آنها امسال موفق شدند تا محصول شان را به CES بیاورند. سیستم بینایی اینووگا، از دو بخشی اصلی عینک ها و لنزهای تماسی تشکیل شده است. لنزهای تماسی به شما امکان فوکوس میدهند و بنابراین میتوانید فواصل دورتر و نزدیکتری از آنچه چشم میتواند در حالت معمول ببیند، را مشاهده کنید. برای مثال، اگر انگشتتان را در فاصله نزدیکی به چشم نگاه دارید، می توانید تمامی جزئیات اثر انگشتتان را مشاهده کنید در حالیکه چشم به صورت طبیعی، امکان فوکوس بر روی شیای در این فاصله را ندارد.
اگر عینک همراه این لنزها را هم به چشمتان بزنید، که شامل پنلهای مسطح یا میکرو پروژکتورهاست، میتوانید نرم افزارها و فایلهای چند رسانهای را ببینید و احساسی مشابه Google Glass را تجربه کنید. استفاده توام از این لنزها در کنار عینک، میتواند دیدی فراتر از تصورتان به شما ببخشد.
اما چرا اینووگا این دو را در هم ترکیب نکرده و تصمیم به ارائه راه حل واحدی نگرفته است؟
سخنگوی iOptik در CES میگوید: بسیاری از شرکتها در حال حاضر سعی در انجام چنین کاری دارند اما محدودیتهایی در این زمینه وجود دارد: این کار منجر به کوچک شدن میدان دید میشود. Google Glass هم ارز داشتن صفحه نمایشی ۲۴ اینچی در برابر شماست. اما سیستم iOptik رزولوشن آن را تا شش برابر و اندازه تصویر را نسبت به آن ۲۰ برابر، بزرگتر میکند. سیستم iOptik شبیه به یک پروجکش بزرگ است و بنابراین شما تصویر بسیار بزرگتر و واضحتری میبینید.
طبق گفته های سخنگوی این شرکت، تجهیزات هوشمندی چون Google Glass در صورتیکه هم تجهیزات دوربین و هم نزدیک بین در آن گنجانده شوند، می توانند برای محافظت از چشم نیز به کار گرفته شوند. با همراه کردن لنزهای تماسی و عینک هایiOptik ، دقیقا احساسی شبیه به استفاده از عینکهای معمول خواهید داشت. حتی امکان تغییر لنزها، در صورتیکه مشکل بینایی داشته باشید، نیز وجود دارد.
وی ادامه می دهد: ما امیدواریم فناوری هایی شبیه به آنچه ما ارائه کرده ایم، روزی جای گوشی های هوشمند را در بازار بگیرند.