به گزارش تک کرانچ، دوئو همزمان با اپلیکیشن پیام رسانی تازه این شرکت که الو (Allo) نام دارد رونمایی میشود. اما چرا گوگل دست به ساخت دو اپلیکیشن مجزا زده است؟ هم برای اینکه میزان حافظه لازم در گوشیهای موبایل کمتر مصرف شود و هم اینکه گوگل همیشه میخواهد با آنچه که در بازار وجود دارد متفاوت باشد.
در حالیکه الو بیشتر شبیه بقیه سرویسهای پیامرسان نوشتاری است، دوئو مانند «فیس تایم» اپل عمل میکند: صحبت و دیدار دو نفر با هم به جای پیغامهای گروهی در سرویسهای پیامرسانی دیگر.
به نظر میرسد که هم دوئو و هم الو در تابستان امسال برای عرضه در بازار اپلیکیشن ها آماده شوند و فعلاً در مرحله امتحان قرار دارند.
وعدهای که گوگل درباره متفاوت بودن دوئو داده این است که کیفیت تصویر در ویدیوهای این اپلیکیشن با میزان سرعت اینترنت رابطه نخواهد داشت و اگر اینترنت کم سرعت باشد، همچنان کیفیت ویدیوها و تصاویر بالا خواهد بود. اگر این وعده به حقیقت بپیوند، واقعاً میتوان گفت که فرق اساسی این اپلیکیشن با سرویسهایی مثل اسکایپ، وودو و حتی گوگل هنگ اوت خواهد بود.
به گزارش سی نت، یکی از مهندسان طراح این اپلیکیشن میگوید که هدف ما این است که کاری کنیم که طرف مقابل، جواب تلفن شما را بدهد! «ما امیدواریم دوست شما با دیدن عکس صورت شما، جواب تلفن را بدهد.»
برای ساخت اپلیکیشن دوئواز یک پروتکل تازه برنامه نویسی به نام کویک استفاده شده است که گوگل سال گذشته از آن رونمایی کرد. این پروتکل مخصوص اپلیکشنهایی است که به فضای زیادی در حافظه و همینطور سرعت بالای اینترنت نیاز دارند.
دوئو قادر خواهد بود به شماره تلفنهای ذخیره شده در موبایل دسترسی داشته باشد و با دیگر کسانی که این اپلیکیشن را دارند ارتباط برقرار کنند. روشی که نقش سرویسهای تلفن قدیمی را کمرنگتر خواهد کرد و رقابت شرکتهایی که سرویس تلفن را به افراد عرضه میکنند، سختتر خواهد شد.