جایزه آوردن سر این هکر روسی ۳ میلیون دلار تعیین شده؛ زیرا وی مغز متفکر باتنت Gameover Zeus است. جایزه دستگیری یک هکر رومانیایی به نام Nicolae Popescu نیز ۱ میلیون دلار تعیین شده است. این در حالی است که جایزه دستگیری سایر هکرها بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار اعلام شده است.
مسئولین افبیآی معتقدند Bogachev که دارای نامهای مستعار زیادی از قبیل Lucky12345، Pollingsoon و Slavic است، باتنت مخرب GameOver Zeus را ساخته که کامپیوترهایی را هدف قرار میدهد که دارای سیستمعامل ویندوز هستند. این باتنت گذرواژه ورود به بانکداری آنلاین و همچنین شمارهحسابهای بانکی افراد را به سرقت میبرد.
ظاهراً این باتنت که نرمافزار مخربی مانند باجافزار را در فضای اینترنت منتشر میکند، بیش از یک میلیون کامپیوتر را آلوده کرده و مسئول سرقت مبلغی بیش از صد میلیون دلار بوده است. این باتنت اغلب کسبوکارهای کوچک را هدف قرار میدهد.
Bogachev با ده اتهام از جمله توطئه، پولشویی، سرقت و تغییر هویت مواجه است. وی رهبری باندهای مجرمان سایبری در روسیه و اوکراین را بر عهده دارد. مسئولین افبیآی میگویند: «اگرچه Bogachev آگاهانه نقش مجری را داشته؛ اما افراد دیگری که در این نقشه دست داشتند، ایمیلهای هرزنامه و فیشینگ را منتشر کردند که شامل لینکهایی به وبسایتها بودند».
این هکر روسی برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ متهم شد و مقامات بر این باورند که Bogachev هنوز هم در روسیه است و احتمال دارد از کشور فرار کند. طبق گفته مسئولین، این هکر از سال ۲۰۰۹ تحت نظر بوده است. آخرین بار Bogachev در آناپای (Anapa) روسیه اقامت داشته است. ظاهراً وی از قایقرانی لذت میبرد و ممکن است با قایق خود، به مکانهایی در امتداد دریای سیاه سفر کند. همچنین وی ملکهایی در کراسنودار (Krasnodar) روسیه دارد.
علاوه بر این، گروه Jabberzeus Subjects نیز در لیست سیاه افبیآی وجود دارند. این گروه از تعدادی هکر تحت تعقیب در روسیه و اوکراین تشکیل شده که متهم به استفاده از نرمافزار مخرب Zeus هستند.
دومین مجرم بدنام لیست، یک هکر رومانیایی به نام Nicolae Popescu است که جایزهای ۱ میلیون دلاری برای دستگیری وی تعیین شده است. وی به دلیل اتهاماتی از قبیل جعل گذرنامه و دادوستد خدمات جعلی تحت تعقیب است.
این هکر رومانیایی که از سال ۲۰۱۲ در حال فرار است، درگیر یک نقشه کلاهبرداری پیچیده اینترنتی در رومانی و اروپا بوده است. افبیآی هیچ آدرسی از او ندارد؛ اما بر این باور است که در جایی در اروپا مخفی شده است.
همچنین مسئولین افبیآی یک جایزه صد هزار دلاری برای شناسایی یک شهروند روسی به نام Alexsey Belan تعیین کرده است که متهم به هک کردن سه شرکت بزرگ تجارت الکترونیک مستقر در ایالات متحده در نوادا و کالیفرنیا است. مسئولین معتقدند وی اقدام به سرقت و فروش دادههای میلیونها کاربر کرده است. این فرد ممکن است در روسیه، یونان، لتونی یا جایی مانند مالدیو یا تایلند باشد. آخرین آدرس از وی متعلق به آتن یونان است.
جایزه دستگیری سایر افرادی که در لیست مجرمان سایبری هستند، کمتر است. این افراد که از مناطق مختلف جهان هستند، به دلیل نفوذهای مختلف و تلاش برای کلاهبرداری تحت تعقیب هستند.