اوایل از منابع مختلفی شنیده میشد که این وسیله قطعا یک کنسول بازی خواهد بود که همانند کنسولهای دیگر یک منبع تغذیه دارد، به برق وصل میشود و از طریق کابل به تلویزیون متصل خواهد شد اما اخیرا شنیده میشود که این وسیله احتمالا یک کنسول بازی نباشد؛ بلکه یک دانگل ساده با قابلیت استریم بازیها روی تلویزیون خانهی شما. البته یک کنترلر ساده هم احتمالا با آن منتشر خواهد شد که تصویر آن را میبینید. این تصویر به صورت مخفیانه گرفته شده و اولین بار وبسایت کمیسیون فدرال ارتباطات کشور برزیل منتشر شد و به سرعت از آن حذف شد که البته بعد از آن در وبلاگ شخصی دیوید زتز اثراتی از آن دیده شد.
در وبسایت رگولاتوری برزیل نام موضوع "تکمیل خدمات شرکت آمازون" که ارتباط این طرح با آمازون از شرکت فاکسکان میآید. فاکسکان در اصل یک شرکت بزرگ خدمات الکترونیکی بزرگ در چین است که وظیفه تکمیلی ساخت محصولاتی چون آیفونهای شرکت اپل را به عهده دارند. منابع ادعا میکنند که این کنسول در شعبهی برزیلی فاکسکان در حال تکمیل فرآیند ساخت خود بوده که اطلاعاتی از آنها جهت ثبت در اسناد به ادارات بالارتبه کشور برزیل فرستاده شده و این عکس نیز از همانجا آمده. انگجت در بررسی بیشتر محصول به این نتیجه رسیده که طراحی دکمهها بسیار شباهت به نوع طراحیهای آمازون در وبسایت سرگرمیهایش دارد. موضوع جالب توجه دیگر ۶ چراغ کوچک LED است که اگر بیشتر دقت کنید ۴ عدد در سمت راست و زیر دکمهها به صورت مورب چیده شده و ۲ چراغ دیگر در سمت چپ قرار گرفته. ۴ دکمه سمت چپ که بیتردید مرتبط با نمایش شمارهی کنترلر شما در بازی خواهد بود اما مشخص نیست ۲ چراغ دیگر در سمت چپ چه معنایی دارد. همچنین در پروندهها ذکر شده که این کنترلر از ۲ باتری ساده قلمی بهره میبرد.
هنوز مشخص نیست که این ستتاپ باکس، دانگل یا کنسول بازی چه خواهد بود اما جدیدترین شایعات به این موضوع اشاره کردهاند که این وسیله سرویسهای متنوعی ارائه میکند و همچنین قابلیت استریم بازیهای کامپیوتر با نرخ فریم ۳۰ در ثانیه را داراست. اگر بیشتر به تصویر کنترلر دقت کنید متوجه میشوید که دکمههای پخش فیلم و موسیقی (عقب و جلو و پلی) نیز در بخش داخلی قرار داده شده. مسلما آمازون میتواند در بخش سرگرمیها پاسخگوی نیاز کاربران خانگی باشد اما در بخش بازیها مشخص نیست که چه در سر دارد. اگر فوت و فن را دنبال کرده باشید از خریداری استودیو Double Helix توسط آمازون خبر دادیم و همچنین میدانیم که پیش از این هم آمازون استودیوهای سازنده بازی درون خود داشته که بازیهای سادهای تولید میکردهاند اما طبق ادعاهای منتشر شده، آمازون میخواهد با تولید کنندگان کنسولهای بازی که دهها استودیو عظیم بازیسازی و صدها ناشر خارجی از آنها پشتیبانی میکند رقابت کنند. مشخص نیست که آمازون چه در سر دارد.
محسن وفانژاد
آمازون هم به دنیای بازی میآید
1
مطلب قبلی