این غول تولید کننده نیمههادیها سرانجام در سال ۲۰۱۴ اولین پردازنده ۶۴ بیتی خود را با نام اسنپدراگون ۴۱۰ رونمایی کرد، اما هنوز نسخه موجود از سیستمعامل اندروید آمادگی اجرای اپلیکیشنهای ۶۴ بیتی را ندارد و برنامهنویسان باید به نسخه ۳۲ بیتی قناعت کنند تا اندروید ال به بازار بیاید.
از سوی دیگر اسنپدراگون ۴۱۰ چنان قدرتی ندارد که توان همراهی با پرچمداران شرکتهای موبایل ساز را داشته باشد. و اینگونه است که مشخص شده امسال، زمان فخر فروشی کوالکام نیست.
اما از اکنون میدانیم که ۲۰۱۵، سال کوالکام است. این شرکت قرار است سال جدید را با عرضه تجاری دو پردازنده فوق ستاره ۶۴ بیتی آغاز کند. اگر چه زمانهای اعلام شده اندکی دیرهنگام به نظر میرسد، اما کوالکام کاملا خود را آماده نبرد کرده و CES سال آینده میزبان اسنپدراگون ۸۰۸ و ۸۱۰ خواهد بود.
کوالکام تنها ۸۱۰ را در جیب ندارد. بلکه ۸۰۸ قدرتمند را هم بر روی پلتفرم ۲۰ نانومتری آماده کرده است. پردازنده گرافیکی (GPU) آن نیز محصول خود کواکام (Adreno 418) است. کوالکام در این پردازنده از معماری big.LITTLE با چینش Cortex-A57/A53 بهره برده است. از دیگر امکانات آن میتوان به پشتیبانی از حافظههای LPDDR3، شبکههای مخابراتی LTE Cat 6/7 و قابلیت پخش ویدیوی ۴K اشاره کرد.
پردازنده ۸۱۰ دو هسته بیشتر داشته و با بهرهگیری از پردازنده گرافیکی Adreno 430 گامی فراتر در کیفیت تصویر برداشته و امکان بازیهای سه بعدی و پخش ۴K را فراهم میآورد. یکی دیگر از قابلیتهای این پردازنده پشتیبانی از حافظههای دو کانال LPDDR4 است.
عباس واحدی
0 نظر
تو اونجایی که میدونم همین الان هم تو یکی 2 محصول htc ازین پردازنده های 64 بیتی داره استفاده میشه …
ولی خب درکل این سری پردازنده های خیلی خوبن به نسبت سایر برندهای چینی مثل مدیاتک ..