فیشبون در پروژه "ساخت چین" خود از مردم خواست تا تشخیص دهند کدام اثر در میان کلکسیون این موزه-که شامل بیش از ۲۷۰ شاهکار قدیمی هنری از نقاشان مشهوری چون روبنس، تیسین و گینزبورو است-یک اثر تقلبی است. از میان ۳۰۰۰ شرکت کننده، تنها ۱۰ درصد پاسخ درست دادند.
فیشبون در مورد نتیجه پروژه به آرت نت نیوز میگوید: "این پروژه بی سر و صدایی است اما انواع سوالهای مهمتر را به همراه میآورد:این که ما چگونه با فرهنگ در موسسهها برخورد میکنیم، مفهوم یک نمایشگاه چگونه بر یک شیء اثر میگذارد؟"
فیشبون هنرمندی آمریکایی تبار است که در لندن زندگی میکند و تا به حال نمایشگاههای انفرادی خود را در گالریهای در تِیت، راکبی و گیمپل فیلز که همگی در لندن هستند برگزار کرده است. شناخته شده ترین اثر او فیلم "المیا"(2010) است که در موزه تیت به نمایش گذاشته و برای دریافت جایزه "آکادمی فیلم آفریقا" در نیجریه نامزد شد.
او میگوید: "من امیدوارم که این پروژه مردم را تشویق کند تا با توجه و حساسیت بیشتری به آثار هنری اصیل نگاه کنند. وقتی شما وارد یک گالری با تعداد زیادی تابلو میشوید، به سادگی و سرسری از کنار آنها رد شده و توجه کمی به جزییات میکنید."
با پایان یافتن این پروژه، تابلوی اصلی اثر فراگونارد به جای اصلی خود بازمیگردد. تابلوی تقلبی در کنار آن تا تاریخ ۲۶ جولای آویزان خواهد ماند.