به گفته وی، طبق اعلام بانک جهانی، با افزایش میزان پهنای باند در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، هر ۱۰ درصد افزایش میزان پهنای باند موجب رشد ۱٫۳۸ درصدی تولید ناخالص داخلی (GDP) میشود.
شانهساززاده گفت: بررسیهای بانک جهانی حاکی از آن است که پهنای باند بطور بالقوه تاثیر به مراتب بیشتری از سایر فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی روی توسعه و رشد اقتصاد دارد.
وی معتقد است برای افزایش سهم ارتباطات و فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی ایران، باید هرچه سریعتر زمینههای توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور و به دنبال آن تامین پهنای باند بیشتر برای کشور ممکن شود تا ضمن تامین نیازهای رو به رشد داخل کشور، امکان ترانزیت پهنای باند بینالملل و بهرهمندی از اقتصاد آن نیز برای کشور فراهم شود.
شانهساززاده افزود: هدفگذاری وزارت ارتباطات برای سرمایهگذاری در توسعه زیرساختها و مشارکت بخش خصوصی و تعاونی در پروژهها نتایج سودمندی را برای مقاصد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور به دنبال خواهد داشت که همه ارکان جامعه از آن بهرهمند خواهند شد.
وی، توسعه محتوای بومی، عرضه راهکارهای تجاری برای افزایش بهرهوری، رشد تولید داخلی، رونق اقتصادی، توسعه دولت الکترونیکی و ارایه خدمات متنوع پزشکی و آموزشی را از مهمترین نتایج توسعه پهنای باند در کشور توصیف کرد.