او گفت قبل از آنکه شرکتی چون الکترونیک آرتز بخواهد ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار روی ساخت یک بازی مختص واقعیت مجازی سرمایهگذاری کند، بازار این تکنولوژی نیاز دارد تا رشد کرده و به سطح کنسولها برسد. او بازار کنسولها را بزرگ خواند و تخمین زد که مجموع فروش کنسولهای اکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ به ۶۰ میلیون و کنسولهای پلیاستیشن ۳ و اکسباکس ۳۶۰ نیز به ۱۵۰ میلیون واحد رسیدهاند.
جورگنسن همچنین خبر داد که الکترونیک آرتز در حال کار بر روی بازیهای کوچکی مختص دوربینهای واقعیت مجازی است که البته هنوز هیچ کدام از آنها معرفی نشدهاند. علاوه بر این، او اشاره کرد که اگر تکنولوژی واقعیت مجازی واقعاً شکوفا شود، الکترونیک آرتز آماده است تا محتویاتی را به روی دستگاهها بیاورد چرا که این شرکت موتورهای بازیسازی و فرآیند ساخت خود را یکپارچه و به شکل سامانهای واحد تبدیل کرده است.
پلیاستیشن ۴ با فروش نزدیک به ۳۶ میلیون کنسول در سراسر جهان، رهبری دنیای کنسول را در دست دارد. اگر تخمین ۶۰ میلیون دلاری جورگنسن درست باشد، پلیاستیشن ۴ سهم بسیار بیشتری را نسبت به اکسباکس وان در اختیار دارد.
همچنین در جریان این کنفرانس، جورگنسن اعلام کرد که نزدیک به ۲۵ درصد از فروش بازیهای الکترونیک آرتز به صورت دیجیتالی است. این رقم ممکن است در مورد بازیها و مناطق جغرافیایی مختلف، متفاوت باشد. پهنای باند و امکان خرید دیجیتالی در کشورهای مختلف نیز روی این آمار بیتاثیر نیست. لازم به ذکر است که فروش دیجیتالی الکترونیک آرتز در ماه نوامبر سال گذشته ۲۰ درصد بود، هر چند که این عدد تنها متعلق به دو کنسول اکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ میشد.
او در این باب توضیح داد:«ما میخواهیم که مشتری تصمیم بگیرد. ما فروشگاهها و خردهفروشیهای همکار بسیار خوبی داریم و میخواهیم همکاریمان را با آنها حفظ کنیم و آنها خدمات بازاریابی زیادی برای ما انجام میدهند. ما اعتقاد داریم که فروشگاههای فیزیکی همیشه وجود خواهند داشت. اما بسیاری از مشتریان ترجیح دادهاند که بازیهای ویدیویی را نیز همچون کتاب، موسیقی و فیلمهای سینمایی به صورت دیجیتالی خریداری کنند و آینده این صعنت نیز در نهایت به این شکل خواهد بود. ما تلاش میکنیم تا مطمئن بشویم هر جایی که مردم میخواهند بازیهایشان را خرید کنند، حضور داشته باشیم.»