کاربران گوشیهای هوشمند در ایالاتمتحده به طور متوسط حدود ۳۰ اپلیکیشن در گوشیهای هوشمند خود دارند. طبق یک تحقیق جدید در مورد گوشیهای هوشمند اندرویدی که توسط شرکتی فعال در حوزه امنیت آنلاین به نام AVG Technologies صورت گرفته، اپلیکیشنهایی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند، مانند اپلیکیشنهای مختص ارسال پیام، رسانههای اجتماعی و اپلیکیشنهای سرگرمکننده پخش زنده، به سرعت شارژ باتری را تخلیه میکنند.
برخی از بدترین اپلیکیشنها در این زمینه، اپلیکیشنهایی هستند که به صورت خودکار زمانی که گوشی شما روشن میشود، چه آنها را باز کنید و چه باز نکنید، اجرا میشوند. متخلفترین این اپلیکیشنها در این رده فیسبوک، کیک، واتساپ، مسنجر فیسبوک و ریتیلمینات (RetailMeNot) هستند. این اپلیکیشنها به طور مداوم در پسزمینه در حال اجرا هستند و مدام وضعیت بهروزرسانی و پیامها را چک میکنند.
از جمله اپلیکیشنهایی که به طور خودکار اجرا نمیشوند؛ اما به شدت باتری را خالی میکنند، میتوان آمازون (AMZN، Tech30) Kindle، Snapchat، LINE، Spotify، Netflix (NFLX، Tech30) و Amazon Shopping را نام برد. با این حال این اپلیکیشنها زمانی از باتری استفاده میکنند که به طور دائم از آنها استفاده کنید، برخلاف فیسبوک که هم در حالت فعال و هم در حالت غیرفعال، باتری گوشی شما را تخلیه میکند. با کمال تعجب، اپلیکیشن Wal-Mart (WMT) به عنوان اپلیکیشنی که باتری را تخلیه میکند، در صدر فهرست اپلیکیشنهای مورد استفاده کاربران اندروید ایالاتمتحده قرار میگیرد.
تحقیق جدید AVG بازیهای مختص دستگاههای همراه را به طور مجزا مورد بررسی قرار داد؛ زیرا تعداد زیادی اپلیکیشن در این بخش وجود دارد. طبق تحقیقات این شرکت، بازیهایی از قبیل Candy Crush Soda Saga، Candy Crush Saga، Clash of Clans،Crossy Road و Solitaire جزو بازیهایی هستند که بیش از سایرین، به سرعت شارژ باتری را به پایان میرسانند.
در این تحقیق، AVG پیشنهاد کرده که به منظور حفظ دوام باتری، چند نکته را رعایت کنید؛ نوتیفیکیشنهای اجباری را محدود کنید، تعداد بارگذاریهای مجدد یا Refresh را کاهش دهید، اتصالاتی همچون Wi-Fi، بلوتوث و GPS را زمانی که از آنها استفاده نمیکنید، خاموش کنید، نور صفحه را کم کنید و ردیابی مکان در پسزمینه خود را غیرفعال کنید.
این تحقیق، دادههای بیش از یک میلیون کاربر اپلیکیشن AVG AntiVirus Android در سراسر جهان را در طول سه ماه اول سال ۲۰۱۵ مورد بررسی قرار داد. AVG از بررسی اپلیکیشنهایی که در Google Play، کمتر از ۱ میلیون بار دانلود شده بودند و اپلیکیشنهای سیستم مرکزی خودداری کرد.