البته کوالکام در اواخر ۲۰۱۳ خبر از طراحی و تولید چیپ MDM9635M داد، تقریبا دو سال بعد از رونمایی چیپی که اکنون درون آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس در حال استفاده است. به هر حال چیپ MDM9635M بازه زمانی نسبتا استانداردی را برای ورود به بازار موبایل طی کرده است و سال گذشته به عنوان مودم LTE درون پرچمدار کرهای گلکسی اس ۵ به کار گرفته شد.
آیفونهای کنونی که به چیپ LTE مجهز هستند، از نظر تئوری حداکثر سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می کنند. اما قرار است نسل بعدی آیفون با چیپ جدید به سرعت دانلود اسمی ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه دست یابد. البته سرعت آپلود در چیپ جدید نسبت به نسل قبلی تغییری نخواهد داشت و در حد ۵۰ مگابیت بر ثانیه تئوریک باقی خواهد ماند.
به گفته کوالکام، چیپ جدید از نظر مصرف انرژی هم بسیار بهینهتر از قبل عمل خواهد کرد. به این معنی که عمر باتری در آیفون ۶ اس هنگام اتصال به شبکه LTE بهبود چشمگیری را تجربه خواهد نمود. علاوه بر این، شایعات میگویند که بورد اصلی آیفون بعدی کمعرضتر و فشرده تر از آیفون فعلی خواهد بود. لذا فضای بیشتری برای باتری بزرگتر در اختیارات تولیدکننده قرار خواهد گرفت. در این میان قابلیتهای ذخیره انرژی iOS 9 و حالت low-power آن نیز در کنار ارتقا سختافزاری باعث بهبود بسیار چشمگیری در عمر باتری آیفون خواهد شد.
چیپ جدید کوالکام هم به کاهش فضای اشغال شده توسط بورد اصلی اپل کمک میکند. زیرا چیپ ۹X35 بر اساس فرآیند تولید ۲۰ نانومتری ساخته شده که نسبت به چیپهای قبلی با معماری ۲۸ نانومتری جای کمتری اشغال کرده و فشرده تر است. ۹X35 اولین چیپ کوالکام است که از معماری ۲۰ نانومتری بهره میبرد. این کار باعث شده تا بهرهوری نیرو در آن بهتر شده و گرمای کمتری هم تولید کند. به همین دلیل در آیفون بعدی هنگام ارتباط دادههای عظیم تحت شبکه LTE گرمای کمتری تولید خواهد شد.
از دیگر مزایای این چیپ تازه آن است که با تکنولوژیهای اصلی صنعت ارتباطات تلفنی و رادیویی کاملا سازگار است و تمامی شبکههای موجود همچون DC-HSPA و EVDO rev و CDMA 1x و GSM و TD-SCDMA را پشتیبانی میکند. کوالکام میگرید این چیپ به تولیدکنندگان اسمارت فون اجازه میدهد تا بدون قربانی کردن کارآیی ابزارهایی نازکتر و کوچکتر تولید کنند که همان کارکرد معمول را دارند و حتی بهتر از پیش عمل نموده و از ظرفیت و بهروری شبکه بالاتری استفاده نمایند.