این تابلوی هنری که در سبک پست امپرسیونیسم کشیده شده و «نِفِئا فا ایپویپو»(چه زمانی ازدواج میکنی؟) نام دارد، یک سال بعد از این که گوگن به تاهیتی رفت در سال ۱۸۹۲ خلق شد. این تابلو گرانترین تابلو در نمایشگاه دواند-رول او در پاریس بود.
این تابلوی نقاشی، توسط بنیاد یک خانواده سوییسی به کانستمیوزیم در بازل سوییس قرض داده شد و به مدت نیم قرن در این موزه قرار داشته است. بن استریت، تاریخشناس هنری میگوید: "این تابلو اثری نمادین از گوگن است و زیباست. گوگن بدون شک در میان پرطرفدارترین نقاشان جهان است."
دو دلال هنری در مصاحبهای با نیویورک تایمز میگویند که خریدار، موزههای قطری بودهاند که در گذشته بیش از ۱ میلیارد دلار برای خرید آثار هنری هنرمندان بزرگی چون اندی وارهول و دیمین هرست پرداختهاند. گفته میشود که موزههای قطری، برای به پیشوار رفتن جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ که در این کشور برگزار خواهد شد، به تکمیل کردن مجموعههای خود پرداختهاند و آثاری چون «مرکز سفید» اثر مارک روتکو به مبلغ ۷۲٫۸میلیون دلار، «مردان زندگی او» اثر اندی وارهول به ارزش ۶۳٫۴میلیون دلار و «لالایی» اثر هرست را به ارزش ۱۹ میلیون دلار خریداری کردهاند.
فیلیپ هافمن، مدیر بنیاد هنرهای زیبا میگوید که این تابلو اثری فوقالعاده است اما ۳۰۰ میلیون دلار مبلغ بسیار بالایی است. او میگوید که تنها ۲۰ نفر در جهان برای اثری بالای ۱۵۰ میلیون دلار رقابت میکنند، اما افراد ثروتمند از هنر به عنوان سرمایه گذاری استفاده میکنند: "ارزش این آثار هیچگاه کم نمیشود و مانند یورو و دلار نیست؛ شما میتوانید چیزی داشته باشید که هیچکس نمونه دیگری از آن ندارد."