بسیاری از این تولیدات شامل محصولاتی هستند که به پزشکان امکان میدهد از راه دور وضعیت بیماران را بررسی کنند و این توانایی ضمن این که مشکل فاصلهی جغرافیایی میان پزشک و بیمار را حل میکند، از نظر اتلاف زمان و هزینههای گزاف هم بسیار مقرون به صرفه است.
یکی از این تکنولوژیها، دستگاهی به نام «مِد وَند»، (MedWand) است. بیمار بوسیلهی این دستگاه اطلاعات مربوط به دمای بدن، صدای قلب، میزان اکسیژن در خون و … را اندازهگیری کرده و سپس با متصل کردن آن به تلفن همراه هوشمند و یا کامپیوتر این اطلاعات را برای پزشک معالج ارسال کند.
این فنآوری که تولید آن در سال ۲۰۱۴ آغاز شده، محصول مشترک شرکت پزشکی مدلاین و شرکت طراحی صنعتی سایفر ساینتیفیک است و میزان فروش آن تا سال ۲۰۱۶ در حدود۳۰ میلیارد دلار برآورد میشود.
«مسیو هلث» (Massive Health)، نام محصول دیگریست که برای کمک به بیماران دیابتی طراحی شده است. شرکت سازندهی این فنآوری دستبند و اپلیکشنی را به بیماران دیابتی ارائه کرده که این دسته از بیماران میتوانند به راحتی میزان قند خون، فشار خون و دیگر علایم حیاتی خود را بسنجند.
درصورتیکه هریک از این علائم در وضعیت هشدار باشد، اپلیکیشن بهطور خودکار پزشک و بیمار را از خطر مطلع میسازد.
شرکت «مسیو هلث» در سال ۲۰۱۱ در سانفرانسیسکو تأسیس شده و علاوه بر تولید این محصول تلاش میکند به بیماران در انتخاب و تهیهی غذاهای سالم راهنماییهای مناسب ارائه دهد.
شرکت دیگری هم که «ادهیر تک» (Adhere Tech) نام دارد که اقدام به طراحی نوعی قوطی دارو کرده که با اتصال به اینترنت و بلوتوث، قادر است اطلاعاتی همچون زمان مصرف دارو، میزان مصرف آن و خطر استفاده بیرویه از آن را به اطلاع بیمار برساند و در ضمن هنگامی که دارو رو به اتمام است پزشک معالج را مطلع سازد.
ارائهی هرچه بیشتر این تکنولوژیهای هوشمند میتواند تحولی شگرف در علم پزشکی و خدمات سلامتی پدید آورده و به میزان قبل توجهی هزینههای مربوط به بهداشت و درمان را تقلیل دهد.