البته خبرها حاکی از آن است که اپل و اینتل هنوز هیچ قراردادی در این زمینه امضا نکردهاند، اما اگر اینتل بتواند با زمانهای اعلامی توسط اپل برای تحویل این پروژه کنار بیاید، به زودی این قرارداد امضا خواهد شد.
اپل تا کنون به شکل اختصاصی در تمامی آیفونها از مودمهای LTE کوالکام بهره برده است. این در حالی است که برای تامین دیگر قطعات همچون نمایشگر، حافظه داخلی و حتی پردازنده مرکزی به منابع مختلف و شرکتهای گوناگون چینی، کرهای و آمریکایی مراجعه کرده است. اما اگر اینتل بتواند بالاخره محدودیتهای محصولاتش را پشت سر گذارده و مودم LTE با کارآیی و مصرف بهینه انرژی شبیه به محصولات کوالکام تولید کنند، هیچ چیز نمیتواند مانع استفاده اپل از هر دو منبع اینتل و کوالکام شود و حتی ممکن است بسته به قیمتها و شرایط بازار اپل به شکل اختصاصی سراغ اینتل برود.
و البته حتی ممکن است این طرح و برنامه باعث گشودن درهای همکاری بسیار بزرگتری به روی اپل و اینتل شود. اغلب چیپست های مرکزی اسنپدراگون مورد استفاده در موبایلهای اندرویدی و دیگر ابزارها از مودمهای LTE ترکیب شده با چیپ مرکزی بهره میبرند تا بتوانند در کنار صرفهجویی قیمت، از فضای اشغال شده روی بورد اصلی موبایل بکاهند و به این شکل در کنار کاهش اندازه، فرآیند تولید را هم ساده تر کنند. اما اپل تا کنون هیچگاه دنبال طراحی چیپهای اینچنینی از طریق سفارش همزمان پردازنده مرکزی و مودم یا تهیه لایسنس طراحی چنین چیپستهای مرکزی نرفته است. برخی منابع خبری اینترنتی میگویند اپل ممکن است لایسنس مودمهای جدید اینتل را خریداری کرده و آن را در طراحی چیپ مرکزی جدیدش ادغام کند. زیرا اینتل هم اکنون توانایی تولید چیپستهای ۱۴ نانومتری را هم به صورت صنعتی به دست آورده و از این تکنولوژی در تولید CPUهای اسکایلیک و براودول بهره برده است.
اینتل طی دو سال گذشته سعی کرده بخشی از ظرفیت تولید کارخانههایش را در اختیار شرکتهای دیگر قرار دهد. اما اگر این قرارداد میان اینتل و اپل بسته شود، راه نجات بزرگی برای جلوگیری از کاهش بیشتر درآمدهای این غول چیپ ساز دنیا پیدا میشود.