این نتایج بر پایه تصاویری است که نسخه اولیه بورد منطقی آیفون جدید را به نمایش میگذارد و امکان تجزیه و تحلیل آن را توسط ۹to5Mac و Chipworks فراهم آورده است.
چیپ جدید NFC مورد استفاده در آیفون ۶ اس تولید شرکت NXP بوده و با لیبل ۶۶VP2 مشخص گردیده است. Chipworks معتقد است این قطعه نسخه ارتقا یافته چیپ NXP 65V10 است که در آیفون ۶ قرار گرفته بود. هنوز مشخص نیست که تغییرات ۶۶VP2 در آیفون جدید چه باشند، اما حداقل میتوان گفت که پردازنده امنیتی اضافه شده در آن باعث عدم احتیاج به چیپ مجزایی برای این موضوع شده است. اپل پس از مدتها مقاومت در برابر این تکنولوژی، در سال ۲۰۱۴ سختافزار NFC را به آیفون افزود تا در اپلیکیشن و سرویس Apple Pay از آن بهره ببرد. البته در آن زمان از چیپی تولید سال ۲۰۱۲ استفاده کرد.
در کنار کوچک شدن و آب رفتن بورد منطقی آیفون ۶S، اپل همچنین در تعداد چیپهای استفاده شده تا حد ممکن خست به خرج داده است. بخشی از بورد منطقی که در مدل فعلی آیفون شامل ۱۰ قطعه است، روی بورد جدید تنها ۳ قطعه را روی خود جای داده است. و علاوه بر کاهش تعداد چیپها، روی بهینهسازی میزان مصرف انرژی بخشهای باقی مانده هم کار بسیاری انجام داده است. دیگر چیپهای اصلی باقیمانده مانند CPU و حافظه داخلی هم از فرآیندهای تولید کوچکتری استفاده کردهاند تا آیفون ۶اس در کنار کوچکتر شدن بتواند با همان قدرت قبلی و حتی سرعت بیشتر، اما مصرف انرژی کمتر به بازار عرضه شود.
به نظر میرسد که اپل همچنان چیپ صوتی Cirrus Logic، ماژول وایفای Murata و تقویتکنندههای قدرت شبکه بیسیم مورد استفاده از برندهای RFMD و Triquint و Avago و Skyworks را همانند گذشته در آیفون ۶ اس حفظ کرده است. نسخه اولیه بورد منطقی همچنین نشان میدهد که شتابسنج و ژیروسکوپ مورد استفاده در آیفون ۶S همچنان تولیدBosch و InvenSense هستند. البته برخی تحلیلگران حدس میزنند که قطعه تولیدی کارخانه STMicroelectronics در نسخه نهایی جایگزین این بخشها شود. همان قطعهای که در اپلواچ مورد استفاده قرار گرفت.
به دلیل عرضه اپلیکیشنهای حجیمتر و فایلهای چندرسانهای با کیفیت بالاتر، طی چند سال گذشته کاربران آیفون به این نتیجه رسیدهاند که حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت برای اغلب آنها قابل استفاده و کافی نیست. اما به نظر میرسد که اپل همچنان قصد دارد که حداقل حافظه مورد استفاده در آیفون بعدی را بر مبنای ۱۶ گیگابایت پیشین بگذارد. اینگونه در کنار مدلهای ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی، کاربران با بودجه پایینتر هم میتوانند دست به انتخاب بزنند.
طبق نظر تحلیلگران متخصص در زمینه محصولات آیفون، فلش مموری توشیبا مورد استفاده در بورد منطقی آیفون ۶ اس از نوع ۱۶ گیگابایتی است که با تکنولوژی ۱۹ نانومتری تولید شده است. البته احتمال دارد که اپل مدل ۱۶ گیگابایتی را هیچگاه راهی بازار نکند و از آن تنها روی نمونههای اولیه و مدلهای تست بهره ببرد. پیش از این هم اپل هنگام تست و آزمون آیفونها از سختافزارهای پایینتری بهره برده است و در آخرین لحظه آنها را با ظرفیت بالاتر راهی بازار نموده است. البته چندی پیش معاون ارشد اپل، فیل شیلر گفته بود که نسخه ۱۶ گیگابایتی هنوز برای بسیاری از کاربران قابل استفاده است و به لطف سرویسهای ابری چون آیکلود و اپل میوزیک دیگر نیازی به فضای ذخیره سازی واقعی نیست.
درباره ظاهر آیفون بعدی تا کنون حدس و گمانهای مختلفی زده شده و حتی برخی گرافیستهای خوش ذوق طرحهایی را هم بر اساس این حدس و گمانها تهیه کردهاند. بنابر شنیدهها و گمانها، ظاهر بیرونی آیفون جدید بسیار شبیه به آیفون ۶ خواهد بود. اما به نظر می رسد در وزن و ضخامت تغییرات بسیار اندکی خواهیم داشت. هرچند که گفته میشود تقریبا تمام ابزارهای جانبی و قابهای آیفون ۶ موجود در بازار، روی آیفون ۶ اس هم قابل استفاده اند.
اپل معمولا بازه اندازهگیری ۰.۲ میلیمتر را میان آیفونهای موجود در بازار مجاز میداند. همچنین گفته میشود آیفون ۶ اس حداکثر ۰.۱۳ میلیمتر ضخیمتر خواهد بود. این میزان برای چشم انسان کاملا غیر قابل تشخیص است و اپل هم احتمالا هنگام اعلام مشخصات آیفون جدید اصلا اشارهای به آن نکند.