یک گروه هکری کلاه خاکستری متشکل از ۹ متخصص امنیت که در زمینه کشف رخنههای امنیتی سایتها و سرویسهای مختلف بسیار خبره هستند. آنها نام خود را از یک سایت عجیب اینترنتی اقتباس کردهاند و شعار خود را «افشای حفرههای امنیتی بسیار بزرگ» انتخاب نمودهاند. یکی از بزرگترین حملات آنها، افشای بیش از ۱۱۴ هزار ایمیل کااربران آیپد در سال ۲۰۱۰ است. این حمله باعث شد که FBI به این داستان وارد شده و علیه دو نفر از اعضای گروه اعلام جرم کند.
تنها چیزی که درباره این گروه هکری میدانیم، این است که حمله به شرکت سونی در سوم آذر ۹۳ اولین عملیات مشخص آنها به شمار میرود. هنوز مشخص نیست که آنها به چه دسته، گروه یا کشوری وابستهاند یا اینکه به صورت فردی یا گروهی کار میکنند. آنها دلیل این حمله را جلوگیری از اکران فیلم «مصاحبه» عنوان کردند که داستان طنز خیالی درباره ترور رهبر کرهشمالی است. این حمله و تهدیدات گروه چنان سرو صدایی به پا کرد که به درگیری لفظی رئیس جمهور کره و آمریکا انجامید و سرانجام آن قطع بیش از ۱۰ روزه اینترنت کره شمالی است.
این هم گروه مورد اشاره در ابتدای این مقاله است. آنها یک گروه هکری کلاه سیاه هستند که به دلیل حمله DDoS به سرویسهای بازی پلیاستیشن و اکسباکس مشهور شدهاند. البته این تنها عملیات این گروه متخصص در حملات DDoS نیست. آنها در آگوست امسال به بازی League of Legends حمله کرده و آن را آفلاین کردند. این اولین حمله شناخته شده جوخه سوسمارها به شمار میرود. پس از آن در ۲ آذرماه به سرورهای دیزنی یورش بردند. در ۲۴ آگوست هم به شبکه PSN سونی حمله کرده و آن را پایین آوردند. اما مثل اینکه سونی طعمه خوشمزه و سهلالوصولی برای آنها است. زیرا ۲۰ روز پیش هم دوباره این حمله را تکرار کردند. همچنین در ابتدای ماه جاری میلادی سرویس Xbox Live را مدتی از دسترس خارج کردند. پس از آن یک روز اینترنت کره شمالی را قطع کردند و برای هدیه کریسمس دوباره سرویسهای بازی مایکروسافت و سونی را پایین کشیدند. پس از آنکه کیم دات کام مشهور ۳۰۰۰ اکانت کمکی روی سرورهای آپلود خود در اختیار این گروه قرار داد، آنها حمله همه جانبهای به سرویس Tor را سرو سامان دادند. و به نظر میرسد که همچنان این داستان ادامه داشته باشد.
تیم تسلا یک گروه هکر کامپیوتری است که از «حمله محروم سازی از سرویس»، تغییر ظاهر سایت و روشهای متنوع دیگر در حملاتشان بهره میگیرند. آنها بیشتر به سایتهای گروهای سیاسی در آلبانی حمله میکنند که میتواند شامل خبرگزاری ها یا گروههای فعال در زمینه حقوق بشر باشد. این گروه را میتوان تنها ارتش سایبری فعال در صربستان دانست که به طور گسترده ای مشغول کار در زمینه حملات سایبری است.
این تیم هم گروهی از هکرهای کلاه سیاه هستند که از میانه ۲۰۰۸ تا میانه ۲۰۱۲ فعال بودند. البته بنیانگذار آن در سال ۲۰۱۰ به استخدام تیم هکری ZCompany Hacking Crew در آمد. این تیم در یکی از حملات بزرگ خود سراغ گروه English Defence League رفته و اطلاعات مهمی را درباره رهبران آن منتشر کرد. سپس سایت آنها را هم در مقطعی تغییر چهره داد. English Defence League یا لیگ دفاعی انگلیس، گروهی هستند که هدف خود را مقابله با گسترش اسلامگرایی و احکام اسلامی در انگلیس عنوان می کنند و سعی دارند به هر شکلی به اسلامهراسی در اروپا دامن بزنند. تیم TeaMp0isoN همچنین در سال ۲۰۱۱ با نفود به شبکه اجتماعی فیسبوک پیام تقلبی از طرف مارک زاکربرگ (موسس فیسبوک) و نیکلاس سارکوزی (رئیسجمهور فرانسه) منتشر کردند. این گروه همچنین دفترچه تلفن و دیگر اطلاعات خصوصی تونی بلر، نخستوزیر پیشین انگلیس را در اینترنت منتشر کردند. پس از آنکه بلکبری اعلام کرد قرار است درباره کاربران سرویس مسنجرش با پلیس و دولت انگلیس همکاری کند، این تیم هکری وبلاگ شرکت را تغییر شکل دادند. آنها در اواسط ۲۰۱۱ هم ۸ پرونده حقوقی مرتبط با سارا پالین را منتشر نمودند که در سیستم قضایی ماستمالی شده بود. همچنین تهدید کردند که با باراک اوباما هم چنین کاری خواهند کرد. چندی بعد رمزعبور اکانت اصلی سایت ناسا را منتشر کردند. سپس به سراغ رمزعبور و ایمیلهای وزارت دفاع انگلیس رفته و آنها را منتشر نمودند. البته در این میان MI6 ( سازمان جاسوسی انگلیس) را هم بی نصیب نگذاردند و در آوریل ۲۰۱۲ با تماسهای صوتی تقلبی به خط تماس ضد تروریسم این اداره یورش بردند. آنها همچنین در عملیات رابینهود به گروه انانیموس پیوستند. و پس از دستگیری موسسشان عملیات انتقام را سرو سامان دادند. و سرانجام پس از حمله تلفنی ۲۴ ساعته به خط ضد تروریسم انگلیس و اعتراض به استرداد مضنونان تروریسم به آمریکا، پلیس تصمیم گرفت کار این گروه را یکسره کند. در ۱۰ آوریل ۲۰۱۰ دو عضو ۱۶ و ۱۷ ساله TeaMp0isoN دستگیر شدند و در ۹ می ۲۰۱۲ هم عضو نهایی و سخنگوی این گروه توسط پلیس دستگیر شد.
این گروه هکری کلاه سیاه که با نام Lulz Security هم شناخته میشود، مجموعهای از جنجالیترین حملات را در پرونده دارند. مشهورترین حمله آنها هم در سال ۲۰۱۱ صورت گرفت که اکانتهای کاربران سونی را سرقت کردند. آنها همچنین وبسایت سیا را هم پایین آوردند. بیشترین تمرکز این گروه بر سیستمهای ناامن و استفاده از فرصت رمزهایعبور تکراری است. سرانجام در مارس ۲۰۱۲ ۴ عضور LulzSec دستگیر شدند پس از آن هم نیروی امنیتی انگلیس دو نوجوان دیگر عضو این گروه را دستگیر کرد. البته قبل از این، گروه شش نفره LulzSec در ۲۶ ژوئن ۲۰۱۱ با بیانیهای به کار خود پایان داده و سایت خود را خاموش کرده بودند. این گروه در اولین حمله خود به تاریخ می ۲۰۱۱ سایت Fox را خاموش کردند. آنها در این حمله رمزعبور، پروفایل لینکدین و نام ۷۳ هزار شرکت کننده مسابقه اکس فکتور را فاش کردند. پس از آن لاگ تراکنشهای ۳۱۰۰ ماشین خودپرداز بانکهای انگلیس را منتشر کردند. برای جلب توجه بیشتر در می ۲۰۱۱ سراغ سایت PBS یا سیستم پخش تلویزیونی عمومی آمریکا رفتند. آنها ضمن سرقت اطلاعات کاربران، داستان دروغینی را روی سایت منتشر کردند که توپاک، خوانند مشهور رپ هنوز زنده است و در نیوزیلند زندگی میکند. لوزسک همچمین همکاری نزدیکی با گروه هکری انانیموس داشتند. آنها در حملهای گسترده به سرور سونی، نامکاربری، رمزعبور، ایمیل، آدرس منزل و تاریخ تولید هزاران کاربر را به سرقت بردند. آنها مدعی شدند که اطلاعات یک میلیون اکانت سونی را در دست دارند. در حالی که سونی این رقم را تنها ۳۷۵۰۰ عدد میداند. آنها همچنین سرور برخی شرکتهای همکار FBI، سرویس سلامت ملی انگلیس، سایت سنای آمریکا، سایت سیا، سایت بانک مرکزی پرتغال، وزارت اقتصاد این کشور و چند موسسه دولتی پرتغال را نیز بی نصیب نگذاردند.
انانیموس در واقع شبکه گسترده بینالمللی از فعالان اینترنتی و هکرها است. سایت رسمی این گروه، آن را یک گردهمایی اینترنتی با گستره وسیع و غیرمتمرکزی از کاربران میداند که به جای دستور به آنها ایده میدهد. بیشتر شهرت این گروه به علت حملات DDoS به سایتهای دولتی، مذهبی و شرکتها است. انانیموس را میتوان یکی از بزرگترین و پرجمعیتترین گروههای هکری تاریخ دانست.
CCC بزرگترین گروه هکری اروپا است که متشکل از کاربران آلمانی زبان است. آنها در تعریف خود می گویند: «یک گروه بینهایت بزرگ از فرمهای مختلف حیات و مستقل از سن، جنس، نژاد یا گرایش سیاسی که تلاش میکنند مرزها را در نوردیده و آزادی اطلاعات را به ارمغان آورند.» آنها بیش از همه به دنبال شفافیت دولتی، آزادی اطلاعات و حقوق بشر هستند. آنها علاوه بر پایبندی به اصول «هکر اخلاقگرا »، به دنبال دسترسی جهانی آزاد به کامپیوترها و زیرساختهای تکنولوژیک هستند. این گروه در سال ۱۹۸۱ شکل گرفته، اما شهرت جهانی آنها مدیون حمله به شبکه کامپیوتری آلمان و سرقت اطلاعات ۱۳۴ هزار مشتری بانک هامبورگ است. در سال ۱۹۸۹ آنها در پرونده اولین جاسوسی سایبری تاریخ دخالت کرده و آن را در سطح بین المللی مطرح کردند. در همان سال کارل کخ، رهبر یک گروه هکری آلمان که به CCC وابسته بودند دستگیر شد. وی به نفوذ به شبکههای کامپیوتری دولتی و خصوصی آمریکا و سرقت کدهای منبع سیستمعامل و فروش آنها به کاگب متهم شد. بیشترین فعالیت این گروه هم در دهه ۱۹۸۰ و ۹۰ میلادی به چشم میخورد. در سال ۱۹۹۶ آنها به تکنولوژی اکتیواکس مایکروسافت حمله کرده و اطلاعات شخصی ذخیره شده در پایگاه داده کویکن را تغییر دادند. در حمله بسیار بزرگ ۱۹۹۸ توانستند سیمکارتهای شبکه GSM را شبیه سازی کرده و علاوه بر آن الگوریتم رمزگذاری COMP128 را بشکنند. این کار امکان دستیابی آزاد به بسیاری از شبکههای موبایل GSM را فراهم میآورد. در سال ۲۰۰۸ هم به اثر انگشت وولفگانگ شاوبله، وزیر وقت امور داخله آلمان دست پیدا کردند. و همزمان با افشای آن، یک نوار نازک حاوی اثر انگشت را منتشر کردند که هر کاربری میتوانست از آن برای گول زدن سنسورهای اثرانگشت بهره ببرد.
هانکر یا هکر قرمز یک گروه مشهور هکری در سرزمین چین است. معنای تحتالفظی این عبارت «مهمان قرمز» است. این کلمه در تقابل عبارت «مهمان مشکی» است که در زبان چینی برای هکرهای کلاه سیاه استفاده میشود. پس از آنکه سفارت چین در بلگراد (یوگوسلاوی) توسط آمریکا با بمب منفجر شد، این گروه شکل گرفته و حملات خود به اهداف آمریکایی را آغاز کرد. اگرچه هیچ مدرکی از رابطه این گروه با دولت چین در دست نیست، اما علارغم ایستادگی رسمی دولت چین در برابر جرایم سایبری، همچنان رابطه هانکور یونیون و دیگر فعالان هکری چین با دولت در هالهای از ابهام است. این گروه در می ۲۰۰۸ به Tsering Woeser فعال حقوق بشر و نویسنده تبتی حمله کرد و اکانتهای ایمیل و اسکایپ وی را در اختیار گرفت. آنها همچنین سایت وی را هک کرده و تغییر قیافه دادند. از دیگر حملات مشخص آنها میتوان به جنگ با دولت ژاپن و پایین کشیدن بیش از ۱۰۰ سایت دولتی، بانکی و دانشگاهی این کشور طی دو هفته اشاره کرد. این حمله پس از آن صورت گرفت که ژاپن اعلام کرد قصد دارد جزایر سنکاکو را بخرد.
این گروه هکری که با نام cDc هم شناخته میشود در سال ۱۹۸۴ در تگزاس آمریکا تشکیل و به عنوان یک سازمان ثبت گردید. آنها در سایتشان وبلاگی با عنوان «مکتب گاو مرده» راه انداختهاند. اولین مطلب این وبلاگ هم درباره «رسانههای جدید» بود. این گروه بیشتر به فعالیت در زمینه رسانهها پرداخته اند. آنها در سال ۱۹۹۹ گروه Hacktivismo را در زیرمجموعه خود راه اندازی کردند تا در زمینه حقوق بشر و همچنین مبارزه با تکنولوژیهای سانسور اطلاعات به مبارزه برخیزد. آنها در سال ۱۹۹۹ جنگ سایبری علیه دولت عراق و چین را به انجام رساندند و در دهه ۱۹۹۰ هم با همکاری گروههای چینی به فعالیت بر علیه دولت هنگ کنگ پرداختند. پس از تصمیم گوگل برای همکاری با دولت چین برای سانسور اینترنت و نتایج جستجو در نسخه چینی این کاوشگر، cDc پروژه Goolag را شروع کرد. آنها در این کمپین با تمسخر لوگوی گوگل شعار «Goolag: صادرات سانسور، هربار یک جستجو» را ترویچ میدادند. آنها به طور گستردهای تیشرتهایی با این لوگو را توزیع کرده و پول آن را به سازمانهای حقوق بشری چین اهدا کردند.
6 نظر
سلام عالی بود…. منو باش بخودم میگفتم هکر عجب اینارو دیدم دیگ از دنیا نا امید شدم واقعااا افرین مارشون درسته فداشونموفق باشید
سلام…….ممنون از این مطالب
ممنون عالی بود.
ب نظرم TeaMp0isoN بهترین تیم بود.
چون ۳ نفر بودن کلا. حالا این ب کنار , دوتاشون ۱۶ و ۱۷ سال داشتن و این کارارو کردن •_•
دمشون واقعا گرم
اما شکی نیست ک همشون بهترینن ☺
کاملا اطلاعات اشتباه بودن شایدم قدیمی چون آشیانه دومین رتبه رو توی گروه های هکری رو داره
گروه فری اچ پس چی میشه این وسط
سلام بهم پیام بده