به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،در نشست «رد کارپت» که در فضایی بسیار صمیمی ۱۸ بهمن ماه در کاخ جشنوارهی فیلم فجر برگزار شد، عطاران دربارهی شکلگیری فیلم یادآور شد:از دو سال قبل آقای احمدی ایدهی فیلم کوتاهی داشت که فردی دوست داشت در «ردکارپت» حضور داشته باشد بنابراین زندگیاش را میگذارد و میرود. این طرح در صحبتهایمان مطرح شد و جلو رفت و در آخر هم به این نتیجه رسیدیم که این ماجرا کشش ساخت یک فیلم بلند را دارد.
وی درباره اینکه چرا خودش ایفای نقش اول و کارگردانی را به طور همزمان برعهده داشته است، عنوان کرد:من با شخصیت اصلی که یک هنرور است، خیلی ارتباط برقرار میکردم چون خودم این مراحل را دنبال کرده بودم. روزی بود که من خودم دنبال امضاء گرفتن از آقای شکیبایی و دیگران بودم و آرزو داشتم که آنها مرا برای ایفای نقش در فیلمی معرفی کنند، همین باعث شد که خودم نقش اصلی را بازی کنم.
عطاران در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ارسال فیلم به جشنوارههای خارجی و لحن تمسخرآمیز آن نسبت به شخصیت اول فیلم، گفت: فیلم با توجه به آنکه در فرانسه ساخته شده، به جشنواره کن فرستاده شده است. ضمن آنکه به نظرم اصلا فیلم تمسخرآمیز نیست.
کارگردان «رد کارپت»همچنین درباره اینکه آیا فیلمبرداری این فیلم به صورت مستند گرفته شده است یا همه چیز از پیش تعیین شده است، توضیح داد: یکی از ویژگیهای «رد کارپت» این است که ما از ۲۰ بازیگر با دیالوگهای بلند و کوتاه استفاده کردهایم و از میان آنها، تنها ۶ نفر میدانستند که دارند در این فیلم بازی میکنند و بقیه تصاویر مستند هستند.
وی همچنین درباره اینکه آیا ممکن است بعضی از صحنههای فیلم ممیزی شود، با لحن شوخی گفت: ما خودمان دیگر بعد از این همه سال، ممیز شدهایم و دیگر میدانیم که چه چیزهایی ممیزی هست و نیست؛ مگر آنکه خبرنگاران سوسه بیایند یا بعضیهای دیگر!
عطاران همچنین درباره فیلم بعدیاش به عنوان کارگردان گفت: برای کار بعدیام، چند فکر و ایده دارم که احتمالا یکی از آنها برای سال آینده قطعی میشود و آن را جلوی دوربین میبریم.
وی در پاسخ به پرسشی درباره استفاده از تصاویر دستشویی در فیلمهایش اظهار کرد: من خواب و دستشویی را خیلی دوست دارم و قطعا خیلیها هم همینطور هستند! میخواهید باور کنید یا نه اما اصلا وجود این دستشوییها در فیلم عمدی نیست. تنها وقتی راشها را میبینم، متوجه میشوم که چقدر دستشویی در آن است!
احمد احمدی (فیلمبردار و تهیهکننده «رد کارپت») هم در سخناش درباره رسیدن به طرح این فیلم گفت: سال ۲۰۱۰ که در جشنواره کن بودم، دنیایی پرزرق و برق را در کنار این فستیوال میدیدم و بعد هم فهمیدم که اصالتا جشنواره کن بهانهای برای دنیای مد و… است که اتفاقا برایش سرمایهگذاری زیادی میشود.
وی ادامه داد: فکر میکردم کسی که کاملا شخصیتی سینمایی دارد، وقتی در چنین موقعیتی قرار بگیرد، خیلی جالب میشود. این ایده را با عطاران مطرح کردم و ایشان هم آن را خلق کرد.
تهیهکننده «رد کارپت» همچنین درباره هزینه و مدت زمان تولید این فیلم بیان کرد: ما حدود ۱۴ -۱۵ روز در فرانسه و ۷- ۸ روز در تهران کار کردیم و شاید هزینه تولید فیلممان به اندازه غذای فیلمهای فاخر هم نیست! در کل هزینه تولید «رد کارپت» چیزی حدود ۵۰۰ تومان بوده است.
علی سرتیپی پخشکننده «رد کارپت» هم که در سالن نشست حضور داشت در این فیلم پس از ۱۵ سال جلوی دوربین رفته است.
منصور ضابطیان اجرای این نشست را برعهده داشت.
به گزارش ایسنا، «رد کارپت» در شرایطی در برج میلاد برای اهالی رسانه و منتقدان روی پرده رفت که ازدحام بسیار زیادی در سالن مشاهده میشد؛ به طوریکه علاقهمندان علاوه بر پرکردن تمام صندلیهای سالن اصلی و بالکن، روی زمین و راهروها هم نشسته بودند و عدهی زیادی هم در هر دو طبقه، فیلم را ایستاده تماشا کردند، در واقع باید «رد کارپت» را شلوغترین نمایش فیلمهای جشنواره فجر در کاخ جشنواره دانست.