1
به گزارش «دنیایاقتصاد» از شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده پاندا سکیوریتی در ایران، براساس آنچه توسط این محققان کشف و مورد بررسی قرار گرفته است، این تروجان در قالب یک اس ام اس ساده از کاربر میخواهد تا اس ام اسهای قبلی و خوانده شده را برای وی یکبار دیگر بارگذاری کند. هنگامی که کاربر این پیغام را تایید میکند، آلودگی کل گوشی را فرا میگیرد، در این مرحله پس از آنکه تروجان خود را بهطور کامل روی گوشی قربانی نصب کرد، به منظور گسترش خود همین پیغام را برای کلیه افرادی که در فهرست تماسهای قربانی قرار دارند، ارسال میکند.
این تروجان علاوه بر ارسال اس ام اس میتواند خود را در قالب هرزنامه یا پیامهای تبلیغاتی نمایش داده و به سایر دستگاههای موبایل نیز نفوذ کند. این تروجان اگرچه ممکن است به روشهای مختلف راه خود را به گوشی موبایل قربانی باز کند، اما در همه این روشها، پیام حاوی یک لینک از نرمافزاری مخرب است که بهطور خودکار و بدون اطلاع کاربر تغییراتی در دستگاه وی ایجاد میکند.
هماکنون این تروجان در کشورهای اوکراین و قزاقستان رشد بسیار زیادی داشته است، اما محققان آزمایشگاه پاندا سکیوریتی پیشبینی کردهاند به سرعت به دیگر کشورهای آسیایی نیز نفوذ خواهد کرد.
بنابراین محققان امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی به کلیه کاربران که از گوشیهای مجهز به سیستمعامل آندروید استفاده میکنند توصیه کردهاند بعد از دریافت هر اس ام اس مشکوک به راحتی آن را باز نکرده و بر روی لینکهای مخرب آن کلیک نکنند، بلکه همیشه از یک آنتی ویروس خوب و به روز ویژه سیستمعامل آندروید بر روی گوشیهای موبایل خود استفاده کنند.