کمکم به پایان سال ۲۰۱۶ نزدیک میشویم.در سالی که گذشت شاهد انتشار صدها و شاید هزار اپلیکیشن جدید آندرویدی بودیم که هریک در این بازار بزرگ در پی تصاحب جایگاهی در تلفنهای همراه کابران برای خود بودند. در این بین اپلیکیشنهایی که پیشتر منتشر شده بودند نیز برای بقا در این میدان جنگ نیازمند به روز شدنهای متوالی و اضافه شدن امکانات و ویژگیها با توجه به نیازهای جدید بودند. زمان و گذشت و سال ۲۰۱۶ میلادی مانند برقی گذشت، حال در این مقاله تلاش میکنیم اپلیکیشنهای قدیمیی را که توانستند رضایت کاربرن را حفظ کرده یا آن دسته از اپلیکیشنهایی که با نوآوری و خلاقیت خود توانستند رقیبان را کنار زده و به موفقیت برسند را به شما معرفی کنیم، پس تا پایان همراه ما باشید.
۱Weather:
برترین اپلیکیشن حال حاضر تلفنهای هوشمند برای مشاهده یا پیشبینی وضع هوا ۱Weather است که با یک طراحی مینیمال زیبا و خارقالعاده، راداری پیشرفته برای گزارش طوفانها و تغییرات ناگهانی آب و هوا، قابلیت پیشبینی وضعیت هوای ۱۲ هفته پیش رو، ویجتهای متفاوت و کارآمد در انواع سایزها اطلاعات و اخبار متفاوت در خصوص شرایط آب و هوایی در دو نسخه رایگان و ۱٫۹۹ دلاری قابل دانلود است. نسخه رایگان این اپلیکیشن دارای تمام خصوصیات ذکر شده است و با پرداخت ۱٫۹۹ دلار شما تنها از مشاهده تبلیغات خلاص خواهید شد. اگر یکی از افرادی هستید که همیشه به دنبال چک کردن وضعیت آب و هوا و پیشبینیهای مربوطه هستند هماکنون میتوانید ۱Weather را از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید.
The Google Drive Suit:
گوگلدرایو نام یکی دیگر از سیستمهای ذخیره سازی اطلاعات بصورت آنلاین یا Cloud Storage است که تنها برروی آندروید دردسترس بوده و به محض صبتنام در آن به طور رایگان به شما فضایی معادل ۱۵ گیگابایت برای آپلود کردن تصاویر یا فایلهایتان میدهد. طبیعتا شما میتوانید در صورت نیاز و به وسیله پرداخت درون برنامهای آن را خریداری کنید. یکی از ویژگیهای خارقالعاده این اپلیکیشن همگام بودن اپلیکیشنهای دیگری نظیر Google Docs، Google Sheets، Google Slides، Google Photoes و Google Keep است. گوگلدرایو بطور پیشفرض برروی اکثر تلفنهای هوشمند آندرویدی نصب شده است و شما میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
Google Maps و Waze:
اگر بخواهیم لیستی از برترین اپلیکیشنهای تاریخ آندروید تهیه کنیم قطعا Google Maps یکی از موارد اولیه لیست خواهد بود. این برنامه طی سالهای اخیر مسیر تکامل خود را طی کرده و دائما در حال بروز رسانی است که از این حیث فوقالعاده است. نیازی به معرفی قابلیتها و ویژگیهای این اپ برای شما نیست چرا که قطعا تمامی کاربران آندرویدی تاکنون از آن استفاده کردهاند و به طرز کار آن آشنایی کامل دارند. هم اکنون در Google Maps شما این قابلیت را دارید تا نقشهها را ذخیره کرده و بعدا در حالت آفلاین از آنها استفاده کنید. این اپلیکیشن نیز بطور پیشفرض برروی تلفنهای آندرویدی نصب است و شما میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
Google Now و Google Now Launcher:
یکی دیگر از برترین و پرقدرتترین اپلیکیشنهای حال حاضر آندروید Google Now نام دارد که بطور پیشفرض برروی تلفن هوشمند آندرویدی شما قرار داشته و میتوانید از آن استفاده کنید. درواقع این اپ چند سال سال پیش معرفی و استفاده شد و در طول این زمان با بروز رسانیهای مستمر کمپانی گوگل تکمیلتر شد و هماکنون یکی از کلیدیترین اپلیکیشنهای آندروید محسوب میشود. Google Now یک دستیار آنلاین است که شما میتوانید از آن برای مطلع شدن از وضعیت آب و هوا، مدیریت کارها و وظایف، پیدا کردن مقالات و اطلاعات در خصوص نیازمندیهای شما و… استفاده کنید. حتی این ویژگی وجود دارد تا با استفاده از موتور جستجوگر صدایی گوگل و از طریق صحبت کردن کارهای مد نظر خود را انجام دهید. Google Now Launcher نام اپلیکیشنی است که در واقع مکمل Google Now بوده و صفحه اصلی تلفن همراه شما را کاملا از آن این موتور جستجوگر پرقدرت میکند. شما میتوانید از هر دو اپلیکیشن نام برده بطور کاملا رایگان استفاده کنید.
Google Play Music و YouTube:
قطعا شما اپلیکیشن Google Play Music را در تلفن همراه خود دیدهاید چرا که یکی از برنامههای پیشفرض آندروید محسوب میشود. این اپلیکیشن نه تنها در زمینه استریمینگ و گوش دادن به موسیقی بطور آنلاین بسیار موفق است، بلکه در پخش موسیقی از آرشیو نیز دارای امکانات بسیار زیادی است. همانطور که گفته شد این برنامه هم میتواند فایلهای شما اجرا کرده یا اینکه تا سقف ۵۰ هزار فایل را در حافظه اینترنتی آن آپلود کرده و آنها را بصورت استریم گوش کنید. برخی از مزیتهای این برنامه نیازمند پرداختهای درون برنامهایست که شاید برای بسیاری از کاربران ضروری نباشد. درهرصورت شما میتوانید از ویژگیها رایگان گوگلپلی استفاده کرده درصورت نیاز با پرداخت هزینه ۱۰ دلاری ماهانه از امکانات مخصوص آن نیز بهرهمند شوید. درخصوص یوتیوب نیز توضیحات بیشتری نمیتوان داد! بزرگترین وبسایت مشاهده ویدیو در سراسر جهان که میتوانید ساعتها از وقت خود را در آن گذرانده و لذت ببرید. اپلیکیشن یوتیوب نیز بطور پیشفرض بروی تلفن هوشمند آندرویدی شما نصب شده است.
LastPass:
LastPass نام یک سرویس اینترنتی معروف است که با دریافت اطلاعات کاربران بطور اتوماتیک شروع به ساخت و نگهداری پسوردهای ویژهای برای شما میکند که از امنیت بسیار بالایی برخوردارند. این وبسایت انواع و اقسام سرویسهای امنیتی را در اختیار کاربران میگذارد و شما میتوانید از اپلیکیشن آندرویدی آن بطور رایگان استفاده کرده و یا برای استفاده از آن برروی تمامی دستگاههای الکترونیکی مانند کامپیوتر و… بطور سینک شده و همزمان سالانه ۱۲ دلار پرداخت کنید.
Newton:
آیا شما هم با این مشکل مواجه هستید که سازماندهی تعداد بالای اکانتهای مختلف برای ایمیل سخت و زمانبر باشد؟ شاید برایتان جالب باشد بدانید اپلیکیشنهایی مخصوص راحتی کار شما ساخته شدهاند که میتوانید اطلاعات تمامی ایمیلهای خود را به آن داده و سپس تنها با ورود به اپلیکیشن، تمامی ایمیلهای خود را سازماندهی کنید. Newton یکی از این دسته اپلیکیشنهاست که کاربران زیادی از آن استفاده میکنند. یکی از ویژگیهای این اپلیکیشن همگام بودن آن با دیگر اپهایی نظیر Google Calendar، Trello، EverNote، Todoist، Zendesk و… است. اما یکی از مشکلات Newton این است که شما برای استفاده از آن میبایست سالیانه مبلغ ۴۹٫۹۹ دلار را پرداخت کرده و نسخه رایگانی از آن وجود ندارد.
Nova Launcher:
لانچرها میتوانند به سادگی فضای تلفن هوشمند شما را تغییر داده و آن را مطابق سلیقه شما طراحی کند. درمیان لانچرهای گوناگونی که میتوانید برای آندروید پیدا و استفاده کنید، Nova Launcher عملکرد بهتری را نسبت به دیگر اپلیکیشنهای این حوضه در سالی که گذشت داشته است. البته راه رسیدن به امر نیز آسان نبوده است، در طی چند سال اخیر که Nova Launcher عرضه شده است شاهد بروزرسانیهای متعدد توسط تیم سازنده آن بودهایم که باعث شدند به مرور زمان تمامی نیازهای جدید کاربران رفع شده و از این حیث در مقایسه با دیگر اپلیکیشنها به برتری برسد. از ویژگیهای خاص آن میتوان به قابلیت بکآپ گرفتن از صفحه اصلی شما و بازگرداندن آن در مواقع ضروری، قابلیت تعویض تم برای فضای تلفن شماو همچنین آیکون تقریبا تمامی اپلیکیشنهای آندروید و… اشاره کرد. Nova Launcher دارای دو ورژن رایگان و ۴٫۹۹ دلاریست که با خرید آن برخی ویژگیهای بیشتر برای شما آزاد میشوند.
Pocket:
Pocket را میتوان از آن دسته اپلیکیشنهایی دانست که هر کاربری نیاز به استفاده از آن ندارد، بلکه تنها مختص آن دسته از کاربران است که ساعتهای زیادی را در وبسایتهای مختلف گشته و حال به عنوان یک فضای مخصوص برای جمعآوری لینک مطالب مورد علاقشان هستند. همچنین این اپلیکیشن میتواند وبسایتی که شما هماکنون مشغول مشاهده آن هستید را ذخیره کرده تا سپس به سراغ آن رفته و آن را مطالعه کنید. از ویژگیهای مثبت آن میتوان به همگام بودن آن با منابع خبریی همچون Flipboard یا دیگر برنامههای اجتماعی همچون فیسبوک اشاره کرد. کار کردن با پاکت بسیار آسان است و قطعا همراه داشتن آن باعث میشود از آن استفاده کنید. شما میتوانید Pocket را بطور کاملا رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کرده و استفاده کنید.
Pocket Casts:
اگر شما هم یکی از آن دسته افرادی هستید که به پادکستها علاقه زیادی دارید، برای رسیدن به هدف خود و سادهتر کردن آن Pocket Casts است. این اپلیکیشن پرقدرت و سبک به شما اجازه میهد به راحتی پادکستهای مختلف را چه صدا و چه ویدیو به راحتی دانلود کرده و آنها را آرشیو کنید. همچنین این برنامه دارای دو تم متفاوت تاریک و روشن است که میتوانید مطابق نظرتان آن را انتخاب کنید. همچنین قابلیت اکانت ساختن در آن باعث میشود بتوانید با وارد شدن به برنامه در هر دیوایس دیگری از پادکستهای خود استفاده کنید. Pocket Casts با قیمت ۳٫۹۹ دلار در فروشگاه پلیاستور قابل دریافت است.
Solid Explorer:
یکی از مشکلاتی که بسیاری از کاربران با فایل بروزرهای پیش فرض سیستم عامل آندروید دارند ساده بودن و عدم وجود آپشنهای بیشتر پیش پای آنان است. خوشبختانه اپلیکیشنهای زیادی با ویژگیها و آپشنهای گوناگون وجود دارند که میتوانند جایگزین شده و وظایف مورد نظر شما را به خوبی انجام دهند. Solid Explorer یکی از برترین اپلیکیشنهای موجود در این زمینه است که با طراحی زیبا و عملکرد پرقدرت خود میتواند به خوبی جایگزین فایل بروزر اصلی تلفن همراه شما شود. Solid Explorer دارای یک ورژن کوتاه مدت ۱۴ روزه است که میتوانید از آن استفاده کرده و سپس میبایست برای خرید آن مبلغ ۲٫۹۹ را پرداخت کنید.
Swiftkey Keyboard:
یکی دیگر از اصلیترین قسمتهای یک تلفن هوشمند که ممکن است بسیاری از کاربران با طرح پیشفرض آن مشکل داشته و به دنبال تغییر آن باشند، کیبورد است که شاهد عرضه شدن اپلیکیشنهای مختلفی برای تعویض آن هستیم. SwiftKey Keyboard یکی از اپلیکیشنهای موفق طی سالهای اخیر در این ضمینه است که به شما اجازه میدهد با دانلود کردن تمهای مختلف ظاهر آن را تغییر دهید. همچنین ویژگیهایی همچون نوار اعداد، استفاده همزمان از چند زبان و… به هرچه راحتتر شدن کار شما کمک میکنند. Swiftkey Keyboard بصورت رایگان و با پرداخت درون برنامهای از فروشگاه پلیاستور قابل دریافت است.
Tasker:
Tasker به شما این اجازه را میدهد تا به راحتی هر دستور مورد نظر خود را نوشته و اجرا کنید. البته کار با این اپلیکیشن کمی پیچیده است اما اگر صبور باشید و تحمل کنید با توجه به همگام بودن آن با بسیاری از اپلیکیشنهای دیگر، دستورات کاربردی و سنگینی را به راحتی اجرا کرده و از سادهتر شدن کار خود لذت ببرید. برای یادگیری این دستورات ویدیوها و مقالات مختلفی در وبسایتهای مختلف قرار داده شده است که درصورت نیاز میتوانید به آنها مراجعه کنید. Tasker با قیمت ۲٫۹۹ دلار از فروشگاه پلیاستور قابل دریافت است.
Wanderlist:
آیا شما هم یکی از آن دسته افراد فراموشکار هستید که نیاز به یادآوری برای انجام به موقع کارها دارید؟ پس جالب است بدانید اپلیکیشنهای گوناگونی برای این کار وجود دارند که به نحو احسن وظیفه یادآوری موضوعات مختلف را برای شما انجام میدهند! Wanderlist یکی از این اپلیکیشنهاست که نسخه رایگان آن مخصوص کارهای ساده مانند لیست خرید یا ترتیب کارها در روزهای آینده و… است و نسخه مخصوص آن که سالانه ۴۹٫۹۹ دلار هزینه است مخصوص بیزینس و کارهای اداری است.
Zedge:
و درنهایت به اپلیکیشن Zedge میرسیم، که طی سالهای اخیر همواره برترین منبع دانلود تصاویر پس زمینه، زنگ تلفنهمراه و انواع صداها برای ناتیفیکیشن و آلارم بوده است. همچنین یکی دیگر ویژگیهای این برنامه دستهبندی تصاویر با توجه به موضوعات روز است که به شما کمک میکند راحتتر و سریعتر تصویر مورد نظر خود را پیدا کرده و دانلود کنید. البته ممکن است تصاویر موجود برای رزولیشنهای بالا مناسب نباشند، اما اگر میتوانید با این مشکل کنار بیایید Zedge برترین اپلیکیشنهای موجود برای این کار است.
1 نظر
سلام و عرض ادب.
ممنون از اطلاعات خوب و مفیدی که ارائه دادید.
ازشوت استفاده کردیم.