دو استفاده رایج کاربران از اپلیکیشنهای PDF Reader یا نمایش دهنده فایلهای PDF را میتوان به دو دسته تقسیم کرد. اولین استفاده مرتبط با کارهای اداری یا دفتری است که میوانید با استفاده از این اپلیکیشنهای فرم یا لیست مد نظر خود را طراحی کرده و سپس به وسیله همین برنامه آن را پر کنید. دومین استفاده که درواقع بیشترین مصرف را در میان کاربران دارد خواندن کتابهای مجازی یا جزوات و نوشتههای گوناگون است که همگی بوسیله این اپلیکیشنها صورت میگیرد. انتخابهای مختلفی در مقابل پای کاربران برای انتخاب یک اپلیکیشن مناسب قرار دارد که شاید کار را برای بسیاری سخت کند. در این مقاله ده اپلیکیشن نمایشدهنده فایلهای PDF را به شما معرفی میکنیم، پس تا پایان همراه ما باشید.
Adobe Reader
انتخاب اول تمامی کاربران در مواجهه با لیست مختلف اپلیکیشنهای گوناگون در این زمینه Adobe Acrobat Reader است که ممکن است حتی شما نیز از این برنامه فوقالعاده برای انجام کارهای خود استفاده کنید. در کنار راحتی و روانی برنامه، میتوان از خصوصیاتی مانند قابلیت اضافه کردن نکات برروی فایل، پر کردن فرمها، امضا کردن و همچنین آپلود کردن برروی Dropbox یا Adobe Document Cloud اشاره کرد. Adobe Reader دارای دو نسخه رایگان و پرو است که با انجام پرداخت درون برنامهای آن برخی قابلیتهای کلیدی مانند تبدیل فایلهای PDF به انواع فرمتهای مختلف امکانپذیر میگردد.
AnDoc DJVU و PDF Reader
این برنامه به سادگی استفاده مشهور است، چرا که به شما اجازه میهد به راحتی فایلهای PDF و DJVU را نمایش داده و از آنها استفاده کنید. البته اگر به دنبال یک اپلیکیشن مخصوص برای خواندن کتابهای اینترنتی هستید انتخابهای بهتر دیگر نیز وجود دارند اما بهرحال AnDoc با دو نسخه رایگان و پرو با قیمت ۰٫۹۹ دلار در فروشگاه پلیاستور قرار دارد.
CamScanner – Phone PDF Creator
یکی از محبوبترین اپهای موجود در بین کاربران CamScanner – Phone PDF Creator نام دارد که به شما این اجازه میهد علاوه بر تبدیل فایل PDF خود به فرمتهای گوناگون، فایل PDF مخصوص خود را نیز بسازید. این برنامه با استفاده از دوربین تلفن همراه شما به عنوان اسکنر به شما اجازه میدهد از صفحات معمولی کاغذ تصویربرداری کرده و سپس با اعمال ادیتهای مختلف برروی تصاویر فایل PDF آن را بسازید. شما با پرداخت ۴٫۹۹ دلار ماهیانه میتوانید تنظیمات بیشتر برای ادیت کردن را فعال کنید و درغیر اینصورت میتوانید از ویژگیهای پیشفرض نسخه رایگان آن استفاده کنید.
MuPDF
MuPDF از آن دسته اپهاییست که کمتر شاهد عرضه آپدیت از سوی سازندگان برای آن هستیم. اما با وجود همین ساپورت محدود از طرف سازندگان شاهد یک برنامه کم حجم و پرسرعت هستیم که با دقت بالا میتواند فایلهای PDF، XPS و OpenXPS را با کیفیت بسیار بالا به نمایش بگذارد. یکی دیگر از خصوصیات این برنامه رایگان بودن آن است که باعث میشود تمام ویژگیهای آن بدون هیچ پرداختی در اختیار شما قرار گیرد.
Radaee PDF Reader
اگر به اپلیکیشنهای سبک و به دور از تجملات و امکانات اضافه علاقهمندید، Radaee PDF Reader نیز یکی دیگر از انتخابهای شما میتواند باشد. این برنامه با ظاهری بسیار ساده اما کاربردی امکانات اولیه هر کاربر مانند انتخاب متن یا قابلیت زوم کردن، انتخاب سطر و… را در اختیارتان قرار میدهد و لازم به ذکر است شما میتوانید آن را بصورت کاملا رایگان از پلیاستور دریافت کنید.
WPS Office + PDF
WPS Office همان Kingsoft Office سابق است که ممکن است بسیاری از کاربران طی سالهای گذشته از آن استفاده کرده باشند. این اپلیکیشن کاملا رایگان درواقع یک آفیس کامل محسوب میشود که میوانید انواع و اقسام فایلهای مختلف را بوسیله آن نمایش داده یا ویرایش کنید. یکی دیگر از ویژگیهای مخصوص آن نمایش فایلهای PDF است که به شما اجازه میدهد فرمتهای گوناگون را نیز به آن تبدیل کنید. درواقع میتوان WPS Office را یکی از کلیدیترین و کاربردیترین اپهای اندرویدی دانست که داشتن آن به تمامی کاربران پیشنهاد میشود.
Docusign
اگر نیازمند اپلیکیشنی هستید که در زمینههای کاری از آن استفاده کنید، Docusign مخصوص شماست. این برنامه با قابلیتهایی همچون پر کردن فروم، ایجاد آنها، امضا کردن، دستهبندی فایلها و… به شما اجازه میدهد تمامی نیازهای مرتبط با محیط کاری خود را برطرف کنید. همچنین اگر پرداخت درونبرنامهای آن را انجام دهید میتوانید انواع فایلهای پلان را تهیه کرده و از آنها استفاده کنید. شما میتوانید Docusign را بطور رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید.
Google Books
گوگل در تمامی زمینهها دارای برترین اپلیکیشنهاست. Google Books به شما این اجازه را میهد تا مستقیما کتابهای مورد علاقه خود را از پلیاستور خریداری کرده و مانند یک کتابخامه مجازی آنها را نگهداری کنید. همچنین میتوانید فایلهای PDF خود را در آن آپلود کرده و آنها را نیز در دستهبندی دلخواه خود قرار داده و درصورت نیاز به راحتی مطالعه کنید. این اپلیکیشن یک کتابخانه فوقالعاده را برای شما بوجود خواهد آورد که خواندن کتابها نیز در محیط آن بسیار راحت انجام میگیرد. شما میتوانید Google Books را بطور رایگان از پلیاستور دریافت کنید.
Lirbo Book Reader و PDF
اگر به دنبال اپلیکیشنی مخصوص خواندن کتابها و فایلهای PDF بصورت کتاب هستید، Libri انتخاب مناسبی برای شماست. این برنامه میتواند انواع و اقسام فایلای گوناگون مانند PDF، EPUB، MOBI، DJVU، FB2، TXT و… را نمایش دهد. محیط کاربری آن ساده است و شما به آسانی کار با آن را یاد گرفته و به آن عادت میکنید، همچنین Libri از سرعت بالایی برخوردار بوده و به روانی میتواند شما را در خواندن فایل مورد نظرتان همراهی کنید. از دیگر ویژگیهای منحصر به فرد این برنامه میتوان به تنظیمات خواندن کتاب در شب و روز، گوش دادن به کتابها با استفاده از TTS، نشانهگذاری و قابلیت اسکرول اتوماتیک نیز اشاره کرد. این اپلیکیشن دارای دو نسخه رایگان و پرو با قیمت ۲٫۴۹ دلار است.
EzPDF Reader – Multimedia PDF
اگر میخواهید اپلیکیشنی با قابلیت پشتیبانی بطور همزمان از استفادههای کاری یا کتابخوانی در اختیار داشته باشید میتوانید EzPDF Reader را امتحان کنید. این برنامه در زمینه کاری به شما اجازه میدهد فرمهای مختلف را پر کرده یا با استایل مورد نظرتان آنهارا نمایش دهید. در قسمت کتابخوانی این برنامه قابلیت پشتیبانی از صدا، ویدیو و تصاویر محرک یا GIFهارا داراست که میتوانید به راحتی آنها را نمایش داده و استفاده کنید. شما میتوانید هر یک از نسخههای رایگان یا ۰٫۹۹ دلاری یا ۳٫۹۹ دلاری آن را از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید.