نیاز به ماشین حساب یک امر طبیعیست، مهم نیست همچنان محصل هستید یا اینکه شاغل شدهاید و در فضایی دور از هرگونه حساب و کتاب به سر میبرید، یک ماشین حساب خوب و کارآمد همیشه میتواند به شما کمک کند! استفاده کاربران نیز با یکدیگر بسیار متفاوت است، برخی مانند دانش آموزان یا کاربران عادی ماشین حساب را برای حل مسائل ساده و روزمره استفاده کرده و دانشجویان یا مهندسان از ماشین حسابهای مهندسی برای مسائل پیچیده و تخصصیتر استفاده میکنند. به همراه داشتن یک ماشین حساب تخصصی یا مهندسی برای این افراد لازم و حیاتی است، اما درصورت نبود آن میتوانید از اپلیکیشنهای مختلفی که شبیه ساز این ماشین حسابهای تخصصی هستند استفاده کنید. عمده کاربران از ماشین حساب پیش فرض تلفن هوشمند خود استفاده میکنند که میتواند در مسائل ساده کاربردی باشد، برای جایگزین کردن آن نیز ما Google Calculator را پیشنهاد میدهیم که تقریبا مشابه ماشین حساب پیش فرض اندروید است. در این مقاله قصد داریم به بررسی و معرفی تخصصیترین و کاربردیترین اپلیکیشنهای ماشین حساب اندروید بپردازیم، پس تا پایان همراه ما باشید.
AlmostTI
درواقع AlmostIT را میتوان شبیهساز سری ماشین حسابهای TI دانست. کاربران میبایست فایلهای خود را پیش از استفاده از ماشین حساب آماده کنند، که صرف نظر از آن میتوان کاربرد این اپلیکیشن را بسیار خوب توصیف کرد. شما میتوانید به راحتی چه برروی تلفن یا تبلت از این اپلیکیشن استفاده کنید چرا که پشتیبانی از هردو برای AlmostTI وجود دارد. استفاده از این برنامه نیازمند آشنایی به دستورات ماشین حسابهای مهندسی است که در صورت عدم آشنایی به آنها، میتوانید از مطلب آموزشی توسعه دهندگان آن استفاده کنید. AlmostIT با قیمت ۴٫۹۹ دلار از فروشگاه پلی استور قابل دریافت است، ممکن است در حین استفاده با برخی باگهای کوچک روبهرو شوید اما بروزرسانیهای متعدد جهت برطرف کردن این مشکلات از طرف تیم سازنده در حال انتشار است.
Calculator By Xlythe
Calculator همانند نام سادهاش یکی از برترین و سادهترین اپلیکیشنهای ماشین حساب موجود است. با این برنامه میتوانید چهار عمل اصلی مانند ضرب و جمع و… را به سادگی انجام داده و از قابلیتهایی همچون تاریخچه محاسبات، برخی فعالیتهای گرافیکی و… استفاده کنید. محیط کاربری برنامه فوقالعاده ساده است و کاربران برای استفاده از آن با هیچ مشکلی روبهرو نخواهند بود و کاربرانی که قصد استفاده از یک ماشین حساب اوپن سورس را دارند نیز میتوانند از آن استفاده کنند و بدین طریق میتوانند دستورات مد نظر خود را به برنامه اضافه کنند. از دیگر اپلیکیشنهای مشابه نیز میتوان به Google Calculator اشاره کرد که تقریبا با همین خصوصیات در دسترس است. شما میتوانید Calculator را بصورت رایگان یا با پرداخت ۲٫۹۹ دلار و دریافت نسخه پرو از فروشگاه پلی استور خریداری کنید.
Desmos Graphing Calculator
Demos Graphing Calculator یکی از محبوبترین ماشین حسابهای مجهز به رسم گراف و جدول است که در کنار انجام محاسبات ساده و مهندسی، میتواند در رسم و یا مشاهده شکل معادلات و مسائل ریاضی نیز به شما کمک کند. بوسیله این اپلیکیشن میتوانید گراف، جدول، آمار و اطلاعات محاسباتی و… را نیز تشکیل دهید که از این بین گرافها بصورت داینامیک با تغییر دیتای محاسبات بروز رسانی شده و تغییر میکنند. همچنین میتوانید برحسب سلیقه یا نیازتان ظاهر این جداول و گرافها را نیز تغییر دهید تا سادهتر به هدفتان برسید. شما میتوانید از این اپلیکیشن در اکثر مسائل ریاضی استفاده کنید و برای دریافت آن لازم است به فروشگاه پلی استور مراجعه کرده و بصورت رایگان آن را دانلود کنید.
Digitalchemy Calculator Apps
Digitalchemi نام یکی از توسعه دهندگان اندروید است که تاکنون سه اپلیکیشن ماشین حساب برای اندروید منتشر کرده است. اولین برنامه Calculator Plus نام دارد که تمام نیازهای یک کاربر معمولی را برطرف میکند، دومین برنامه Fraction Calculator نام دارد که تمرکز اصلی آن برروی حل کسرها و معادلات شامل کسرها بدون خورد کردن آنها به اعداد اعشاری است. این برنامه مخصوص دانش آموزانی است که به تازگی شروع به حل مسائل ریاضی کردهاند. آخرین برنامه Artful Calculator است که دقیقا مشابه Calculator Plus بوده و تنها برخی ویژگیهای ظاهری و هنری دارد. شما میتوانید هر کدام از سه اپلیکیشن را بصورت رایگان و با پرداخت درون برنامهای ۱٫۹۹ دلاری خریداری کنید.
Droid48
یکی دیگر از شبیهسازهای ماشین حساب Droid48 است که فضای ماشین حسابهای HP سری ۴۸ را به تلفن هوشمند شما میآورد. اما لازم به ذکر است قابلیتهای این اپلیکیشن نیز به قدیمی این سری ماشین حسابهاست. به همین خاطر برنامه نویسی با این برنامه سادهتر بوده اما نیازمند حوصله و صبر تقریبا زیادیست. استفاده از این برنامه را به دانش آموزان و دانشجویان مهندسی توصیه میکنیم و میتوانید بصورت رایگان آن را از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
Financial Calculators
Financial Calculators نام سری برنامههای ماشین حساب است که به شما کمک میکنند حساب و کتاب وضعیت مالی خود را داشته باشید. در این برنامهها قسمتهای مختلفی وجود دارد که به شما کمک میکنند مالیاتهای خود، وامها و مقدار بازگشت آنها و… را حساب کنید. درواقع این اپلیکیشنها ماشین حسابهایی هستند که با منظوری خاص اقدام به محاسبه اعداد و ارقام میکنند. شما میتوانید این برنامهها را بصورت کاملا رایگان از فروشگاه پلی استور دریافت کرده و از قابلیتهای آن استفاده کنید.
Graphic Calculator بوسیله Matlab
اگر به سراغ ماشین حسابهای پیچیده برویم، قطعا Graphic Calculator که توسط تیم توسعه دهنده برنامه مشهور برنامه نویسی یعنی متلب منتشر شده است یکی از گزینهها خواهد بود. هدف اصلی این برنامه کمک به افرادی است که میخواهند به درک بهتری از ریاضیات دست پیدا کنند. شما ۹ فضای مختلف در اختیار دارید که در هر یک میتوانید مسائل ریاضی خود را حل کرده و بدین طریق هیچ یک را در اولویت حل قرار نخواهید داد. شما میتوانید برای معادلات خود گراف رسم کرده یا برخی از آنها را ذخیره کرده و بعدا مجددا از آنها استفاده کنید تا روند حل مسائل بسیار سریعتر شود. شاید این ماشین حساب برای بسیاری از افراد که تنها به دنبال رسیدن به جوابی مشخص هستند مناسب نباشد، اما قطعا دانش آموزان میتوانند از آن استفاده کرده و مراحل رسیدن به جواب نهایی را مشاهده کنند. شما میتوانید Graphic Calculator را بصورت رایگان و با پرداخت درون برنامهای ۶٫۹۹ دلاری برای آزادسازی قابلیتهای نسخه پرو دریافت کنید.
Handyman Calculator
Handyman Calculator یکی دیگر از آن دسته ماشین حسابهای متفاوتی است که در بسیاری از مواقع ممکن است کاربرد داشته باشد. این برنامه مختص کسانی است در ساخت و ساز و نجاری مشغول هستند و به شما کمک میکند زوایا، وزن مصالح و مواد اولیه، تبدیل واحدها مانند دما یا وزن و… را محاسبه کنید. تنها مشکل Handyman محیط کاربری آن است که بسیار ساده و دشوار برای یادگیری طراحی شده است. اما اگر این نکته منفی را کنار بگذاریم Handyman جزو معدود اپلیکیشنهایی است که میتواند در زمینههای نام برده به خوبی شما را همیاری کند. شما میتوانید Handyman Calculator را بصورت رایگان و با پرداخت درون برنامهای ۴٫۹۹ دلاری از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
Hiper Scientific Calculator
از بهترین اپلیکیشنهای ماشین حساب برای دانشجویان نیز میتوان به Hiper Scientific Calculator اشاره کرد. بوسیله این برنامه نه تنها میتوانید تمامی محاسبات خود را به سادگی انجام دهید بلکه برای تبدیل واحد بیش از ۲۰۰ پارامتر نیز مشکلی نخواهید داشت و قابلیتهایی همچون انتخاب رندوم یک عدد یا جایگشت و… نیز در این برنامه برای استفاده شما در نظر گرفته شده است. نسخه رایگان برنامه شامل تمامی قابلیتهای ذکر شده اما با دامنه اعداد کوچکتر میباشد و برای محاسبه اعداد و ارقام بسیار بزرگ لازم است تا ۲٫۹۹ دلار پرداخت کرده و نسخه پرو آن را خریداری کنید.
RealCalc Plus
درنهایت به معرفی باثباتترین و قابل اعتمادترین ماشین حساب اندرویدی یعنی RealCalc Plus میپردازیم که قابلیتهای بسیار زیادی را در خود جای داده است. مودهایی برای محاسبه زوایا با درجه، رادیان و گرادیان به همراه مسائل مضاعف، هشتایی و شانزدهتایی و… در نظر گرفته شده است تا روند محاسبات را برای شما آسانتر کنند. یکی از مهمترین نکات در اپلیکیشنهای ماشین حساب محیط کاربری آنان است که انتظار میرود به سادهترین شکل قابلیتهای مختلف را در اختیار کاربران قرار دهند. متاسفانه محیط کاربری قدیمی و خشک RealClac یکی از نکات منفی آن محسوب میشود که تاثیری برروی کاربرد آن نیز ندارد. شما میتوانید RealCalc ا بصورت رایگان و با پرداخت درون برنامهای ۳٫۴۹ دلاری از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
1 نظر
سلام وقت شما بخیر بنده گ شی ه آوی میت ۱۰ دا رم ولی در ماشین حساب جمع ارقام بزرگ را به صورت F10 از این قبیل نان می هد بی مایید باید چکار کنم