یکی از بهترین ویژگیهای تلفنهای هوشمند نوت برداری سریع و ذخیره راحت آنان است که موجب میشود کاربران اطلاعات و متون مورد نظر خود را به همراه تصویر، فایلهای صوتی و… در فایلی کوچک ذخیره کرده و سپس به آسانی به آن دسترسی داشته باشند. علاوه بر اپلیکیشن پیش فرض Notepad برروی تلفنهای هوشمند اندرویدی که میتواند بخش بزرگی از نیازهای شما را برطرف کند، اپلیکیشنهای مختلفی عرضه شدهاند که میتوانند با محیطی خلاقانهتر و امکاناتی کاربردیتر به کمک شما بیایند. در این مقاله به معرفی ده اپلیکیشن برتر نوت برداری اندروید میپردازیم، پس تا پایان همراه ما باشید.
ColorNote:
از میان محبوبترین اپلیکیشنهای نوت برداری میتوان به Color Note اشاره کرد. این برنامه به شما اجازه میدهد متنهای مورد نظر خود را ذخیره کنید، لیست تهیه کنید و… . در این برنامه میتوانید بکگراند نوتهای خود را تغییر دهید تا برای دستهبندی و شناسایی آنها دچار مشکل نشوید. البته این قابلیت بجز ColorNote در بسیاری از اپلیکیشنهای دیگر نیز وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها نیز میپردازیم. از دیگر ویژگیهای ColorNote میتوان به پشتیبانی از تقویم، قابلیت بکآپ گرفتن در حافظه داخلی و خارجی و همچنین فضاهای مجازی اشاره کرد. شما میتوانید ColorNote را بصورت کاملا رایگان از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
Evernote:
یکی از پرقدرتترین اپلیکیشنهای نوت برداری اندروید Evernote نام دارد که قابلیتهای بسیار زیادی را در اختیار کاربران میگذارد. از بین قابلیتهای مختلف این برنامه میتوان به نوت برداری در انواع فرمهای مختلف، پشتیبانی از Notebook، ویژگیهای مختلف دستهبندی، اشتراک گذاری نوتهای ذخیره شده، کراس پلتفورم یا استفاده همزمان برروی چند دستگاه اشاره کرد. در سال ۲۰۱۶ دانلود و استفاده از Evernote بصورت رایگان برای کاربران فراهم شد اما استودیو سازنده این برنامه دو نوع اشتراک متفاوت با اضافه شدن قابلیتهایی همچون بکآپ گرفتن برروی فضای مجازی اشاره کرد. شما میتوانید Evernote را بصورت رایگان دریافت کرده و درصورت نیاز از پرداختهای درون برنامهای استفاده کنید.
FairNote:
FairNote که اخیرا منتشر شده است توانست با ارائه قابلیتهای کارآمد و مناسب در این لیست جای گیرد. از اولین ویژگیهای این برنامه میتوان به محیط کاربری ساده و روان آن، طراحی بصری زیبا و سیستم تگ گذاری برای دستهبندی راحتتر اشاره کرد. درواقع FairNote تلاش میکند تا امنیت نگهداری نوتها و اطلاعات شما را بالا ببرد. به این منظور شما میتوانید از انکریپشنهای گوناگون مانند کد گذاری یا اثر انگشت برای قفل کردن و بالا بردن ضریب امنیتی نوتهای خود استفاده کنید. درواقع Fairnote بیشتر قابلیتهایی که کاربران نیزا دارند را بصورت رایگان در اختیارشان قرار میدهد، اما برخی ویژگیهای بیشتر نیاز به پرداخت ۰٫۹۹ دلار از طریق سیستم پرداخت درون برنامهای دارد.
FiiNote:
FiiNote و FiiWrite منتشر شده توسط سازندگانی هستند که طی سالهای اخیر برنامههای گوناگون و موفقی برای نوت برداری منتشر کردهاند. FiiNote یک اپلکیشن کارآمد نوت برداری است که به شما اجازه میدهد مطالب خود را تایپ کرده، با استفاده از انگشت آنها را ترسیم کرده و یا با ترکیب هردو نوت مورد علاقه خود را طبق سلیقه خود تشکیل دهید. همچنین شما میتوانید فایلهای صوتی، تصاویر و ویدیو را نیز به نوتهای خود اضافه کنید تا اطلاعات مختلف خود را با هر شکل و فرمی در یک مکان مشخص جمع آوری کنید. FiiNote یکی از برترین اپلیکیشنهای نوت برداری اندروید است که میتواند نیازهای گوناگون شما را به راحتی برطرف کند. همچنین FiiNote بصورت رایگان عرضه شده است و شما میتوانید بدون هیچ پرداختی آن را از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
Google Keep:
همانطور که از کمپانی گوگل انتظار میرود، اپلیکیشن نوت برداری آن با نام Google Keep به عنوان محبوبترین اپلیکیشن حال حاضر اندروید در این بخش شناخته میشود. از خصوصیتهای ویژه Google Keep محیط رنگارنگ و طراحی شاد و فوقالعاده زیبای آن است. نوتهای ذخیره شده بصورت کارتهای متصل شده به دیوار در برنامه نمایش داده میشود که به شما این اجازه را میدهد به راحتی از میان آنها عبور کرده و بتوانید نوت مد نظر خود را پیدا کنید. همچنین این برنامه بصورت مستقیم با Google Drive درارتباط است و شما میتوانید به سادگی از ویژگیهای هردو اپلیکیشن نیز استفاده کنید. در Google Keep میتوانید نوتهایی بصورت صوتی، لیستهای انجام کار و بیاد آورنده برای تولدها یا انجام دادن کارهای مختلف را تشکیل دهید. شما میتوانید این اپلیکیشن فوق العاده را بصورت رایگان از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
LectureNotes:
یکی از اولین برنامههای نوت برداری موفق اندروید LectureNotes نام داشت که کاربرد زیادی برای دانش آموزان و دانشجویان مختلف دارد. درمیان اپلیکیشنهای موجود باز هم این LectureNotes است که بهترین تجربه استفاده از قلمهای هوشمند را برروی تبلتها یا فبلتها برای شما به ارمغان میآورد. این برنامه از OneNote و EverNote پشتیبانی کرده و همچنین از انواع فایلهای PDF، فایلهای صوتی و ویدیوهای مختلف ( همچنین ضبط کردن آنان ) نیز پشتیبانی میکند. LectureNote در میان فایلها و تصاویر متصل شده به شما فضاهای مختلفی برای نوشتن متن یا کشیدن توضیحات مربوطه میدهد که بسیار کارآمد است. LectureNote بصورت رایگان و با داشتن مدت زمان محدود استفاده از طریق فروشگاه پلی استور قابل دریافت است، درصورت نیاز میتوانید مجموز استفاده دائمی از آن را قیمت ۳٫۸۹ دلار خریداری کنید.
Material Notes:
Material Notes بطور انحصاری برای افرادی درنظر گرفته شده است که به دنبال فضای بازتر برای طراحی و دسته بندی نوتهای خود هستند که اتفاقا این توجه ویژه به طراحی از کیفیت آن نکاسته و همچنان شاهد یک اپلیکیشن کاربردی و مناسب هستیم. طراحی Material Notes بشدت شبیه Google Keep است و شما میتواندی نوتهای خود را درفضایی رنگارنگ و کارت مانند دستهبندی کنید. برای استفاده مستقیم از صفحه اول تلفن هوشمند شما این برنامه دارای ویجتی مخصوص است و به شما اجازه میدهد فایلهای نوت مختلف را به آن وارد کرده و یا برای استفاده در اپلیکیشنهای دیگر از آن خروجی بگیرید. دریافت و استفاده از Material Notes کاملا رایگان بوده و میتوانید این برنامه را به راحتی از فروشگاه پلی استور دریافت کرده و از استفاده از آن لذت ببرید.
Omni Notes:
یکی دیگر از اپلیکیشنهایی که با محیط کاربری بسیار آسان برای کاربران منتشر شده است Omni Notes نام دارد. این اپلیکیشن نیز محیطی عمودی داشته و شما میتوانید به آسانی در میان نوتهای خود جستجو کرده و آنها را دسته بندی کنید. در Omni Notes شما میتوانید نوت برداریهای جداگانه خود را یکپارچه کنید، دسته بندی کنید، با ساعت و زمان مشخص ذخیره کنید و از مود Sketch آن که به شما اجازه میدهد با استفاده از قلم یا انگشت به ترسیم اشکال یا نوشتن حروف مد نظرتان بپردازید استفاده کنید. همچنین در این برنامه برای سهولت استفاده ویجت صفحه اصلی نیز درنظر گرفته شده است. شما میتوانید این برنامه کامل و کاربردی را بصورت کاملا رایگان از فروشگاه پلی استور دریافت کنید.
OmniNote:
مایکروسافت نیز از قاعده مستثنی نبوده و مانند گوگل برنامه مخصوص خود برای نوت برداری با نام OmniNote را منتشر کرده است. ارتباط مستقیم این برنامه با OneDrive را میتوان به ارتباط و همانگی Google Keep و Google Drive تشبیه کرد که بسیار کارآمد خواهد بود. از دیگر خصوصیات OmniNote میتوان به قابلیتهای متعدد دستهبندی، کراس پلتفورم یا استفاده همزمان برروی چند دستگاه، ویجتهای گوناگون برای صفحه اصلی اندروید، نسخه مخصوص ساعتهای هوشمند، و پشتیبانی از فایلهای صوتی، متن، عکس و… اشاره کرد. OmniNote یکی از پرقدرتترین برنامههای نوت برداری اندروید محسوب میشود که بصورت رایگان از فروشگاه پلی استور قابل دریافت است.
SomeNote:
فضای SomeNote کمی با دیگر برنامههای معرفی شده متفاوت بوده و درواقع میتوان گفت این برنامه مخصوص نوشتن یا ذخیره متون بلند مانند ژورنالها، خاطرات، مقالات، تحقیقها و… درنظر گرفته شده است. برای دستهبندی بهتر و راحتتر در SomeNote سیستمی فولدر مانند درنظر گرفته شده است و همچنین شما میتوانید برروی فولدرها یا فایلهای خود پسورد گذاشته تا امنیت آنها را بالاتر ببرید. شما میتوانید ظاهر برنامه را نیز به دلخواه و با استفاده از تمهای موجود تغییر دهید. نسخه رایگان SomeNote دارای تبلیغات و فضای محدود مجازیست، اما با خرید نسخه پرمیوم آن میتوانید به ۳۰ گیگ فضای مجازی برای ذخیره کردن اطلاعات دسترسی داشته باشید.