هنگامی که این کاوشگر از حامل خود جدا شد، مرکز کنترل ارتباط کامل خود را با آن از دست داد. اما حالا با پیدا شدن بقایای کاوشگر بیگل ۲، مدیران این پروژه میگویند که به احتمال قوی آهنگ ساخته شده توسط گروه «بلر» بر روی این سیاره پخش شده است.
با اینکه این آهنگ هم ترانه چندان قوی نیست و بهترین نشانه اعلام ورود نوع بشریت به سطح یک سیاره هم نبوده است، اما باز هم بهتر از آهنگ «Reach for the Stars» ویل آی.ام. است که کاوشگر «کنجکاوی»(Curiosity) ناسا در سال ۲۰۱۲ بر روی سطح این سیاره پخش کرد.
کاوشگر «بیگل ۲» که به نام کشتی معروف چارلز داروین نامگذاری شده، در روز کریسمس سال ۲۰۰۳ از حامل خود، مدارگرد شرکت فضایی اروپایی «مارس اکسپرس» جدا شد و پس از آن ارتباط خود با زمین را از دست داد. به نظر میرسد که یکی از موتورهای کوچک این کاوشگر درست عمل نکرده و مانع از باز شدن صفحههای خورشیدی آن شده است.
حالا مقامات سازمان فضایی انگلیس میگویند که بقایای این کاوشگر برای اولین بار از سال ۲۰۰۳، توسط دوربینی در کاوشگر مریخ ناسا شناسایی شده است و این به این معنی است که بیگل ۲ از بین نرفته، و تمام این مدت بر روی سطح مریخ قرار داشته است.