خوب ، پس شما عکس های منفردتان را ثبت کرده اید و با ادغام آن ها با یکدیگر یک تصویر پانورامای زیبا آفریده اید. اما حالا چه؟ در این جا نکاتی را برای چاپ و به دیوار آویختن عکس های با ابعاد بزرگ بیان خواهیم نمود.
۱) افزایش وضوح
لینک بالا را برای دانلود فایل های مربوط به این تکنیک دنبال نمایید . عکس Canvas_start.jpg را باز کرده و گزینه Enhance>Unsharp Mask در نرم افزار Elements و یا Filter>Sharpen >Unsharp Mask را در نرم افزار Photoshop انتخاب نمایید. میزان Amount را به ۱۰۰% ، Radius را به ۲٫۰ و Threshold را به ۵ تنظیم کنید .
۲) تغییر اندازه تصویر
گزینه Image Size را در Elements از Image>Resize و یا در فتوشاپ از منوی Image برگزینید. کادر های Resample Image و Constrain Properties را در پنجره ظاهر شده انتخاب کنید ، گزینه Bicubic Smoother را انتخاب کرده و Resolution را به مقدار ۳۰۰dpi و اندازه را به ۱۰۴ x 29 سانتی متر تنظیم نمایید.
۳) آمادهسازی برای چاپ
اندازه سند را با توجه به اندازه برگه ها در تنظیمات پرینتر تنظیم نمایید. ابعاد ۱۲۰ x 33 سانتی متر را درج کنید(با این ابعاد یک حاشیه خالی در اطراف عکس باقی می ماند که در زیر قاب قرار خواهد گرفت). می توانید از یک پروفایل ICC برای بهترین تطبیق رنگی ممکن هم استفاده نمایید.
۴) تنظیمات سند
اکنون عکس برای چاپ آماده است و باید کاغذ را در درون چاپگر قرار دهید. چاپگری که می تواند کاغذها را به درون خود بغلتاند ، دو گیره در دو سمت کاغذها دارد.
۵) بررسی کاغذ و جوهرها
برگه را در درون پرینتر قرار دهید تا بتواند آن را به طور خودکار برای چاپ عکس مرتب نماید. اگر روی یک برگه نیمه شفاف به چاپ پرداخته اید ، مطمئن شوید که جوهر مشکی که از آن استفاده می کنید از نوع photo و نه Matt باشد.
۶) ایجاد فضا
پیش از اینکه روی کلید Print کلیک کنید ، مطمئن شوید که فضای کافی در جلوی چاپگر برای قرار گیری عکس چاپ شده برای خشک شدن جوهر آن وجود دارد. بررسی کردن پیش نمایش پرینت(Print Preview) پیش از انجام چاپ هم برای بررسی انطباق کاغذ و عکس ایده بسیار خوبی است.
۷) چاپ
روی کلید Print کلیک نمایید و اجازه دهید تا چاپگر در طی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه جادوی خود را صورت دهد.
۸) آزاد کردن کاغذ
بعد از این که کار چاپ به اتمام رسید ، باید کاغذ را از درون چاپگر خارج نمایید. کلید Roll Paper (یا معادل آن که به پرینتر بستگی دارد) را بفشارید .
۹) دنبالکردن خطوط راهنما
به دقت عکس را با استفاده از خطوط راهنما برش بزنید و آن را ۲۴ تا ۴۸ ساعت در جایی قرار دهید تا خشک شود.
۱۰) محافظت از عکس
بعد از خشک شدن جوهرها ، باید عکس چاپ شده را با یک اسپری محافظ بپوشانید که اغلب تولید کنندگان کاغذ ها آن را ارائه می دهند. دستورالعمل های روی اسپری را دنبال نمایید و بعد از انجام کار عکس را به مدت یک شب رها کنید.
۱۱) ساختن قاب
برای ساخت قاب باید نوارهای چوبی تهیه نمایید. آنها را می توانید در اندازه های مختلف در فروشگاه های لوازم هنری بیابید. آنها را با استفاده از یک چکش لاستیکی برای اطمینان از اینکه به آن ها آسیب نمی رسد ، با یکدیگر جفت کنید.
۱۲) اندازه
عکس چاپ شده ما ابعادی برابر با ۲۹x104 سانتی متر داشته و قابی که در حال ساخت آن هستید باید اندازه های ۲۵x100 سانتی متر را داشته باشد تا قاب اندکی از خود عکس کوچکتر باشد. این باعث می شود که مقداری از حاشیه های اطراف عکس را به اطراف بچرخانید و اینگونه قاب را ایمن تر کنید.
۱۳) کشیدن عکس
اکنون باید عکس را به اطراف قاب بکشید. عکس چاپ شده را بر گردانید و قاب را روی آن قرار دهید . سپس کناره های عکس را به سمت بالا قاب بزنید تا لبه های عکس در زیر قاب جای گیرند.
۱۴) محکم کردن قاب
در نهایت عکس را به قاب محکم کنید.با کمک گرفتن از کسی دیگر محکم عکس را بکشید و آن را به چهار گوشه قاب محکم نمایید. مطمئن شوید که گوشه های عکس مرتب هستند.