این کشف شامل دو بطری شیشهای ۲۰۰ ساله، حاوی «اکسیر طول عمر» میباشد. اکنون تیم تحقیقات بهدنبال کشف دستورالعمل اصلی آلمانی اکسیر فرار از مرگ هستند.
به گفتهی «آلیسا لوریا»، رئیس شرکت «چریسالیس» (شرکتی که معمولاً توسط شهرها استخدام میشود تا بر پروژههای حفاری نظارت کند): «ما تصمیم گرفتهایم تا تحت نام تجاری خود، در زمینهی باستانشناسی تجربی وارد عمل شویم». محققانی از آلمان به استخدام این شرکت درآمدهاند تا دستورالعمل راهنمای قدیمی پزشکی را کشف کنند؛ تاکنون مشخص شده است که این معجون حاوی موادی همچون «آلوئه» (گیاه صبر زرد) که خاصیتی ضد التهاب دارد، «ریشهی کوشاد» که برای هضم و گوارش مفید است و همچنین ریواس، زرنباد و زعفران اسپانیایی است که هنوز هم توسط گیاهپزشکان امروزی مورد استفاده قرار میگیرد.
علاوهبر اکسیر طول عمر، باستانشناسان دو بطری حاوی داروی تلخ معدهی «دکتر هاستتر» را نیز کشف کردند. این دارو، زمانی دارویی رایج در قرن نوزدهم بوده است و حاوی مخلوط پیچیدهای است از موادی همچون «پوست درخت پِرو» که دارای خواص ضد مالاریا است و «شیرهی کینو» که نوعی شیره است که خاصیت ضد باکتریایی دارد. لوریا و گروه او، محتوای هر دو بطری را بازتولید کردند که بهگفتهی آنها بسیار تلخ بود.
افراد بسیاری در تلاش برای یافتن اکسیر حیات بودهاند. در دوران قرون وسطی، کیمیاگرانی وجود داشتند که بهدنبال سنگ جادو بودند. آنها معتقد بودند که سنگ جادو برای ساخت اکسیر حیات بهکار میرود و همچنین در تبدیل سرب به طلا استفاده میشود. «برنارد تراویسان»، کیمیاگر قرن ۱۵، معتقد بود که انداختن سنگ جادو در آب جیوه آن را تبدیل به اکسیر حیات میکند؛ همچنین در موارد متعددی کیمیاگرانی همچون «کاگلیوستروی بدنام» و «سن ژرمن» بودهاند که ادعا کردند که اکسیر حیات را کشف کردهاند.
یافتن اکسیر جاودانگی و یا افزایش طول عمر، تاریخی هزار ساله دارد؛ بهعنوان مثال پادشاه سومری ۴۰۰۰ ساله که گفته شده که برای دهها هزار سال حکمرانی کرده است. حتی در کتاب مقدس مسیحیان به افرادی اشاره شده است که در زمانی پیشاز «سیل بزرگ»، صدها هزار سال عمر کردهاند.
در اسطورهها و افسانههای باستانی در فرهنگهای مختلف، به غذاها و نوشیدنیهایی برای «خدایان» اشاره شده که آنها را جاودانه میکرد. برای خدایان یونان، شهد و مائدهی بهشتی وجود داشت، در اسطورههای زرتشتی و ودایی، به ترتیب اشاره به نوشیدنیهای مخصوصی به نام سوما و هوم شده است و در اسطورههای مصر آمده است که تات و هرمس، برای جاوادنگی، «قطراتی سفید» و «طلای مایع» مینوشیدند. در اسطورههای سومری، پادشاهان سومر، شیری به نام «نینهورسگ» (ایزدبانوی بزرگ سومر) مینوشیدند. در مذهب هندو، خدایان شیری بهنام «آمریتا» میخورند که شهدی است که توسط خدایان جمعآوری شده و به آنها قدرت جاودانگی میدهد و خوردن آن توسط انسانها ممنوع است. در اساطیر چین نیز اشاره به «هلوهایی جاودانه» شده است.
آیا همهی این اشارات، تنها زاییدهی تخیل نیاکان باستانی ما است؟ و یا آنها واقعاً به رمز جادوانگی رسیده بودند؟ شاید هنوز حقایقی چند در پس اکسیر حیات وجود داشته باشد…
0 نظر
جالبه ! یعنی به تولید انوه اگه برسه دیگه هیشکی نمیمیره !!!