اما به نظر میرسد که عملکرد خارجی شرکت در سطح بین المللی نیز با نگرانیهایی در مورد رشد مشترکین روبرو باشد. سهام شرکت نتفلیکس رشدی ۱۲ درصدی را در بازار تجاری تجربه کرده است. رید هیستینگز مدیرعامل شرکت، درکنفرانس CES امسال گفت: «Netflix قصد دارد فعالیت خود را در ۱۳۰ کشور جدید راه اندازی کند، که این مهم یک فرصت فوقالعاده برای شرکت در راستای افزایش رشد در سطح بینالمللی است.»
احتمالا میدانید که یکی از این کشورهای جدید ایران است که چندی پیش نتفلیکس بخش فارسی خود را راه اندازی کرد که به صورت خودکار با شناسایی آیپی، سایت را با زبان فارسی لود میکرد. اما در همان هفته اول با مشکل فیلترینگ روبرو شد.
در یکی دیگر از گزارشات درآمدی آمده است: «نتفلیکس در انتظار افزایش حدود ۶ میلیون مشترک جدید در سه ماهه اول سال جاری میلادی است. در صورتی که شرکت در دستیابی به هدف خود موفق شود، بهترین عملکرد مشترکگیری را حداقل طی یک سال گذشته خواهد داشت. Netflix از رونمایی آمار جهش و رشد عظیم بینالمللی خود به لطف کنفرانس CES خرسند است.
سهام Netflix بلافاصله پس از اظهارنظر هیستینگز رشد سریعی داشت و جهشی در حدود ۹ درصد را تجربه کرد. این موضوع منجر به بازیابی و بهبود سهام شرکت پس از گزارش سقوط ۱۰ درصدی آن در سه ماهه سوم گردید. در آن برهه زمانی Netflix نتوانسته بود به انتظارات و اهداف مالی رشد داخلی خود برسد. با این وجود، در حال حاضر شرکت مشغول راهاندازی فعالیت خود در کشورهای جدید است.
نتفلیکس ماه بدی را پشت سر گذاشته است، قیمت سهام شرکت در طول ۳۰ روز گذشته در حال نزول بود. در حال حاضر به نظر میرسد که شرکت در حال بازگشتی قدرتمندانه به عرصه رقابت است.
در آخرین گزارش درآمد انتشار یافته از سوی شرکت، Netflix اظهار داشت که افزایش ۳.۶۲ میلیون نفری مشترکین جدید را داشته است که اکثر آنها (در حدود ۲.۷۴ میلیون مشترک)، خارج از ایالات متحده قرار دارند. این شرکت همچنین جهش بزرگی در درآمدهای سه ماهه چهارم سال داشت، که کمک شایانی به رشد ارزش سهام شرکت نمود. اضافه شدن مشترکین جدید برای ادامه توسعه کسب و کار شرکت بسیار حائز اهمیت و حیاتی است. و انتظار میرود با ادامه این روند رشد. با این تقاصیل شرکت قادر است تأمین بودجه توسعه و برنامههای اصلی خود را همچنان ادامه دهد.