باتری غول پیکر ۳۰۰۰ میلی آمپری، با وجود Snapdragon 800 و چند مشخصه فوق العاده دیگر، و همین طور صفحه نمایش ۵٫۲ اینچی گوشی، ما را شگفت زده کرده و LG G2 را در صدر جدول رده بندی، بالاتر از تمامی دیگر رقبا جای میدهد. G2 در میان گوشیهای هوشمند گران قیمتی که تابحال مورد ارزیابی قرار داده ایم؛ بالاترین طول عمر را دارد.
باتری LG G2 توانست به زمان شگفت انگیز ۶ ساعت و ۴۸ دقیقه در این آزمون دست پیدا کند. این به معنای آن است که اگر بخواهید با گوشی بدون وقفه و بدون آنکه آن را زمین بگذارید، کار کنید، میتوانید تا نزدیک به هفت ساعت، از آن استفاده کنید. در سناریوی واقعی، این به معنای امکان کار با پرچمدار LG در یک روز کاری کامل و حتی شلوغ، بدون نیاز به زمین گذاشتن آن است.
اغلب کاربران حتی در سنگین ترین استفادههایشان هم چندین بار به گوشی استراحت میدهند و بنابراین حتی در پرمشغله ترین روزهای تان، G2 24 ساعت کامل در کنارتان خواهد بود. با استفادههای سبک تر از گوشی(اما هنوز بدون اینکه خودتان را محدود کنید)، تصور میکنیم اکثر کاربران بتوانند با یکبار شارژ تا دو روز از گوشی استفاده کنند. و آن هایی که کمتر به سراغ گوشیشان میروند، میتوانند به سه روز استفاده با یکبار شارژ هم امیدوار باشند.
LG G2 از یک باتری غیرقابل تعویض ۳۰۰۰ میلی آمپری بهره میگیرد
نیازی به ذکر این نکته نیست که LG G2 در این آزمون بسیار بیشتر از Samsung Galaxy S4 ، HTC One و یا Apple iPhone 5S دوام میآورد. این گوشی در دسته خاص خود و جایی که گوشی هایی با صفحه نمایش بزرگتر از پنج اینچ قرار دارند، جای گرفته است و حتی موفق میشود بسیاری از فبلتها را نیز با فاصله زیاد مغلوب نماید. یکی از گوشی هایی که موفق میشود اندکی به G2 نزدیک شود، Samsung Galaxy Note 3 است اما با اینحال بازهم نمی تواند محصول LG را در این آزمون کنار بزند؛ در این رده، HTC One Max حتی بیشتر از LG G2 دوام میآورد اما نکتهای که نباید از خاطر ببرید این است که این دو محصول بر خلاف G2، به رده فبلتهای با صفحه نمایش و البته اندازهای بزرگ تعلق دارند.
اما LG چگونه موفق به انجام این کار شده است؟ نخست اینکه باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری گوشی به صورت پشتهای ساخته شده است تا امکان استفاده از آن در بدنه کوچک و فشرده G2 وجود داشته باشد. ما در مورد باتریای صحبت میکنیم که توانی برابر با بسیاری از فبلتها را در اندازهای کوچک ارائه میکند. و دوم آنکه استفاده از Snapdragon 800، سبب شده است تا بهره وری مصرف انرژی در این گوشی در مقایسه با Snapdragon 600 بویژه در حالت آماده به کار، بسیار بالاتر باشد. علاوه بر این، این تراشه با استفاده از معماری جدید 28 نانومتری HK-MG ساخته شده است . و بعد اینکه، LG از GRAM در ساخت G2 استفاده کرده است تا میزان نرخ تازه شدن تصویر کاهش یافته و انرژی کمتری مصرف شود؛ این کار سبب شده است تا ۲۶ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی شود. و آخرین نکته اینکه گوشی در هنگام شارژ از طریق اتصال به پریز میتواند دو آمپر جریان بکشد و همین، برای شارژ سریع آن کافی به نظر میرسد.
طول عمر بالای LG G2 ما را شگفت زده کرد. این گوشی نه تنها قدرتمند است بلکه قابلیت اتکاپذیری و اطمینان بالایی داشته و هیچگاه شما را با یک باتری خالی در یک روز شلوغ تنها نمی گذارد(حداقل تا عصر نیازی به شارژ آن پیدا نخواهید کرد). باتریها از اجزایی هستند که نیازمند رشد و توسعه سریعتری نسبت به روند فعلی بازارند اما در هر حال، G2 ما را یک گام به آینده نزدیک تر میکند. اجازه دهید منتظر رویدادهای خوشی باشیم که ۲۰۱۴ با خود برای مان در این زمینه، به همراه خواهد آورد.
تست طول عمر باتری LG G2