رنگ آمیزی نمای ساختمان یکی از تکنیک هایی است که جهت تغییر در نمای خارجی یک بنا مورد استفاده قرار گرفته می شود. به طور کلی ظاهر یک بنا تأثیر بسزایی بر روی شهرت و همچنین زیبایی سطح شهر خواهد داشت. همانطور که می دانید جهت تزئین نمای خارجی ساختمان از متریال رنگ استفاده می کنند که می توانند به سهولت تغییرات قابل توجهی در نمای خارجی ساختمان بوجود آورند. رنگ زیبایی محیط را دو چندان می نماید و این مسئله موجب می شود، حال و هوای فضا عوض شود و انرژی مثبت در محیط را تقویت می کند. گروه نماروز به عنوان یکی از مراکز معتبر در حوزۀ خدمات نمای ساختمان فعالیت دارد و توانسته با تأمین ابزارآلات کار در ارتفاع، اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان را با روش های مختلف به بهترین شکل ممکن انجام دهند. اجرای رنگ آمیزی نما کار دشواری است و نیاز به تخصص دارد و یک تیم نقاش ساختمان حرفه ای که قادر به انجام خدمات ساختمانی در ارتفاع می باشند، از عهدۀ اجرای این کار ساختمانی برآیند.
مراحل رنگ آمیزی نمای ساختمان
اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان طی چند مرحلۀ معین صورت می گیرد و نیاز به ابزارآلات مخصوص دارد. در نتیجه یک تیم نقاش حرفه ای با تأمین ادوات لازم برای رنگ آمیزی و همچنین تجهیزات ایمنی به بهترین شکل ممکن اجرای نقاشی نمای ساختمان را به درستی انجام دهند. اولین گام برای رنگ آمیزی نما، شستشوی نمای ساختمان و پاکیزگی نما از هر گونه آلودگی و گرد و غبار می باشد. چرا که وجود آلودگی بر روی سطوح نما مانع از جذب رنگ بر روی سطوح نما می شود. جهت انجام این کار از دستگاه های واترجت برای شستشوی نما استفاده می نمایند. با اجرای این کار پرایمر و رنگ بهتر بر روی سطوح جذب می شود و مدت زمان بیشتری ماندگاری خواهد داشت و جلوۀ رنگ آمیزی نمای ساختمان را چندین برابر براق و با کیفیت نمایش خواهد داشت. گروه نماروز مجهز به یک تیم مجرب حرفه ای در حوزۀ رنگ آمیزی نمای ساختمان با ابزارآلات مناسب کار در ارتفاع می باشد و این مسئله موجب شده تا بتوانند موفق به اجرای پروژه های متعددی در این حوزه شوند.
مرحلۀ دوم پیش از اجرای رنگ آمیزی نما، نوبت به درزگیری و بر طرف نمودن ایرادات بوجود آمده بر روی گوشه و کنار نمای ساختمان می باشد. بدین وسیله کارگران مجرب با امکاناتی که در اختیار دارند می توانند با چسب مخصوص و یا بتونه درزهای و ترک های بوجود آمده را پوشش دهند و سپس در صورت نیاز با استفاده سمباده سطوح نما را صاف نموده و ناهمواری های بوجود آمده را مرتفع نموده و سپس بستر برای اجرای پرایمر، رنگ آمیزی آستر و در انتها رنگ آمیزی نهایی مهیا می شود. اگر بخواهیم به طور خلاصه مراحل اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان را نام ببریم می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- شستشوی نمای ساختمان
- پاکسازی رنگ قبلی
- پوشاندن درز و ترک های سطوح
- اجرای سمباده زنی
- بتونه کاری
- سیلرزنی
- اجرای پرایمر
- رنگ آستر
- اجرای رنگ نهایی
با توجه به اینکه ساختمان ها دارای طراحی نمای متفاوت هستند، اجرای رنگ آمیزی نما نیاز به تخصص و مهارت فراوان دارد. علاوه بر آنکه جهت دسترسی به سطوح مختلف نمای ساختمان نیاز به استفاده از ابزارآلات مخصوص است که می توان به آسانسور بالابر، طناب راپل، کمربند ایمنی هارنس و … اشاره نمود. بدین وسیله گروه های ساختمانی با امکانات حرفه ای که در اختیار دارند، می توانند مناسب ترین مسیر را جهت ارائه خدمات رنگ آمیزی نمای ساختمان به مشتریان خود برگزینند. بهره مندی از امکانات و تجهیزات ایمنی جهت انجام امور مرتبط به نمای ساختمان لازم و ضروری است و توسط یک تیم کاری مجرب صورت می گیرد که تسلط کافی نسبت به اجرای اصولی هر یک از مراحل نقاشی نما دارند.
بهترین روش جهت اجرای رنگ آمیزی نما
همانطور که از ابتدای مقاله بدان اشاره نمودیم، متناسب با طراحی نمای ساختمان، مجری و نقاش ساختمان می تواند با بهره گیری از ابزارآلات مناسب، اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان با طناب راپل صورت گیرد. در این صورت نقاش دسترسی بهتری به گوشه و کنار نمای ساختمان خواهد داشت و راحت تر قادر به اجرای هر یک از مراحل نقاشی بر روی نمای ساختمان خواهد بود. فنون متعددی جهت ارائه خدمات رنگ آمیزی وجود دارد که یک نقاش ساختمان حرفه ای و مجرب با تکنیک های متعددی می تواند متناسب با نیاز مشتریان، هر یک از آنها را در بخش های مختلفی از نمای ساختمان پیاده سازی نمایند.
یک نقاش ساختمان مجرب قادر به تغییرات اساسی در نمای یک بنا می باشند. به عبارتی انتخاب رنگ، نوع ابزار رنگ آمیزی، ترکیب رنگ و نحوۀ پیاده سازی هر یک از مراحل موارد مهم و اساسی هستند که بر روی نحوۀ رنگ آمیزی نمای ساختمان تأثیرگذار می باشد. به طور کلی نما به عنوان هویت اصلی ساختمان محسوب می شود و رسیدگی به وضعیت نمای ساختمان و ترکیب رنگ های به کار رفته در نما بخش مهمی از زیبایی ساختمان به شمار می رود. بدین وسیله افرادی که زیبایی محل سکونت و کسب و کار برای آنها حائز اهمیت است، از رنگ برای ایجاد تغییرات اساسی در نمای ساختمان استفاده می نمایند. از ویژگی های بارز رنگ، این است که امکان اجرای نقاشی بر روی کلیۀ مصالح ساختمانی وجود دارد. بدین وسیله متناسب با توان مالی و سلیقۀ شخصی مالکین ساختمان تلاش می کنند از خدمات گروه نماروز به منظور جلوه بخشیدن به فضای خارجی ساختمان بهره گیرند.
اجرای نقاشی نما با طناب راپل
با توجه به مطالب مذکور ابزارآلات متعددی جهت اجرای خدمات ساختمانی در ارتفاع وجود دارد و توسط گروه های ساختمانی، هر کدام از این مراحل متناسب با امکاناتی که در اختیار دارند، می توانند به سهولت انجام دهند. توسط گروه نماروز اجرای رنگ آمیزی نما با طناب راپل به عنوان بهترین و ساده ترین روش انتخاب می گردد. در نتیجه متناسب با سبک طراحی نما و نوع مصالح ساختمانی از روش طناب و کمربند ایمنی هارنس جهت انجام رنگ آمیزی نما بهره می گیرد. هدف این مجموعۀ مجرب که قادر به ارائه خدمات نمای ساختمان می باشند، تسریع بخشیدن به فعالیت هایی است که انجام می دهند. به عبارتی اجرای رنگ آمیزی نمای ساختمان با طناب نسبت به نصب داربست و استفاده از دستگاه کلایمر مقرون به صرفه می باشد. امروزه همچون گذشته اجرای نمای ساختمان با مصالح ساختمانی سیمان، سنگ و تلفیقی از آنها صورت می گیرد و این مسئله موجب شده تا همچنان شاهد متقاضیان سفارش نقاشی نما در سطح شهر باشیم.
عوامل متعددی بر روی هزینۀ اجرای رنگ آمیزی نما تأثیرگذار می باشد که می توان به جنس رنگ، روش اجرای کار، میزان متراژ فضای رنگ آمیزی و سبک نقاشی نما اشاره نمود. در عین حال میزان حجم کار خدمات زیرسازی و آمادسازی بستر جهت امور نقاشی نما بر روی قیمت رنگ آمیزی نما تأثیرگذار است. اگر تمایل به رنگ آمیزی نمای ساختمان قدیمی محل سکونت خود هستید، می توانید با گروه توانمند و متخصص مجموعۀ نماروز تماس حاصل فرمائید. این مجموعۀ معتبر در ابتدا کارشناس مجرب به محل اعزام می کند و پس از بررسی جامع قسمت های مختلف نمای ساختمان و پس از شنیدن هدف شما از انجام نقاشی، بهترین پیشنهاد را جهت اجرای نقاشی نما به شما پیشنهاد می دهند و پس از توافق نهایی، بهترین خدمات توسط نقاشان حرفه ای در این مجموعه به شما ارائه داده می شود.
https://namarooz.com
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد