در روز عروسی به همان راحتی که در لباسهای روزمره خود هستید، حرکت و فعالیت نمیکنید. در واقع شما با سرعت کمتری حرکت خواهید کرد؛ و مراقبت بیشتری خواهید داشت. با این اوصاف قطعا نمیخواهید آنقدر در لباس عروس خود محصور باشید؛ که نتوانید از این روز مهم لذت ببرید. از سویی هماهنگی ظاهری بخشهای مختلف لباس عروس، نکته مهم دیگر در این زمینه است.
برای اطمینان از نبودن چنین مشکلاتی پرو لباس عروس اصلیترین کار پیش روی شما خواهد بود. به پرو لباس عروس به عنوان مجموعهای ساده از دستورالعملها فکر کنید؛ که به شما کمک میکند لباس عروسی خود را در طول فرآیند دوخت و دوز یا تغییرات آزمایش کنید. به این ترتیب میتوانید از هرگونه مشکل یا نقص در این لباس مهم جلوگیری کنید. با ما همراه باشید تا این موضوع مهم و نکات مرتبط با آن را مرور کنیم.
نکات مهم پیش از رسیدن به مرحله پرو لباس
اگر میخواهید مرحله پرو لباس شما و بهطور کلی سفارش لباس عروس شما با بهترین کیفیت موجود انجام شود؛ بهتر است پیش از هر تصمیمی درباره محل سفارش لباس عروس خود تحقیق و بررسی کنید. در واقع اگر شما یک مزون لباس عروس معتبر را برای انجام کارهای خود انتخاب کرده باشید؛ میتوانید با خیال راحت همه امور را به آنها بسپارید. اما اگر درباره مزون مدنظر خود و سوابق آن اطلاعی ندارید؛ ممکن است در طول مراحل دوخت و دوز و پرو لباس عروس شما را ناامید کنند. در عمل این کارشناسان مزون مدنظر شما هستند که باید درباره موارد مهم هنگام پرو لباس اطلاعات کاملی داشته و آنها را به شما منتقل کرده و از فیت بودن لباس عروس با شما اطمینان پیدا کنند. با این وجود بهتر است خودتان نیز پیش از پرو لباس درباره نکات مهم این مرحله اطلاعاتی کسب کنید.
به هر حال یک مزون لباس عروس معتبر بهخوبی میداند که چگونه این مراحل را مدیریت کند. از مشاورههای پیش از شروع کار، اندازهگیریهای دقیق، برنامهریزی منظم برای انجام چند مرحله پرو و خوش قول بودن از جمله مواردی است که تنها در چنین مزونی قابل دسترسی است. بنابراین باز هم تکرار میکنیم که پیش از هرکاری برای داشتن تجربهای خوب از پرو لباس عروس و نتیجه نهایی کار، یک مزون باسابقه، معتبر و خوشنام را انتخاب کنید. به عنوان مثال مزون لباس عروس فابرا با توجه به سابقه طولانی و گستردگی فعالیتهای خود، یکی از معتبرترین و قدیمیترین مزونهای لباس عروس و انواع لباس مجلسی در تهران است.
مراحل پرو لباس عروس
هر مزون لباس عروس با توجه به سبک کار و حجم سفارشات خود، زمانبندی و مراحل متفاوتی دارد. اما برای آنکه یک دید کلی نسبت به مراحل پرو لباس عروس داشته باشید؛ در ادامه یک تخمین کلی از چهار مرحله اصلی آن را شرح دادهایم:
پرو اول و اندازیگیری. در این مرحله که معمولا 2 تا 3 ماه پیش از روز عروسی است؛ انتخاب مدل لباس عروس شما نهایی میشود. همچنین خیاط شما در این مرحله کار اندازهگیری را انجام داده و همه چیز را یادداشت میکند. البته در این مرحله چیزی به نام لباس عروس هنوز وجود ندارد.
پرو دوم و تست نمونه اولیه. در پرو دوم که 1 تا 2 ماه قبل از مراسم عروسی انجام میشود؛ یک نمونه اولیه از لباس عروس را برتن خواهید کرد. این نمونه معمولا از نظر ساختار کلی کامل است؛ اما هنوز جزئیات ریز و تزئینات خاص روی آن اجرا نشده است. این مرحله را میتوان مهمترین مرحله پرو لباس عروس دانست؛ چراکه هماهنگی اندازههای آن در بخشهای مختلف با ساختار بدنی شما در این مرحله سنجیده میشود. بنابراین توصیه میکنیم در این قرار، لباسهای زیر و همچنین کفشهای عروسیتان را همراه داشته و یا حداقل کفشهایی همقد کفش عروسیتان بپوشید.
پرو سوم و دومین مرحله تست تناسب شما. حدود یک ماه قبل از روز عروسی خود، شما دومین آزمایش تناسب لباس عروس را خواهید داشت. پرو لباس عروس در این مرحله شبیه سری قبل خواهد بود. در نتیجه شما باید کفش عروسی و لباس زیر عروسی خود را همراه داشته باشید، البته با توجه به کاملتر شدن لباس عروس، توصیه میکنیم در این پرو، جواهرات و اکسسوریهای مدنظر خود را نیز بپوشید. همچنین اگر بین چند گزینه مردد هستید؛ همه آنها را بیاورید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
پرو چهارم و نهایی لباس عروس. دو تا سه هفته قبل از عروسی، شما چهارمین و اغلب آخرین مرحله پرو لباس عروس را خواهید داشت. در اغلب موارد در این مرحله، نسخه نهایی لباس عروس را با خود به خانه خواهید برد. با این حال اگر تغییرات اضافی لازم باشد؛ باید لباس عروس را در تاریخ بعدی (ترجیحا یک هفته قبل از روز عروسی) تحویل بگیرید.
نکات ضروری هنگام پرو لباس عروس
چند کار مهم وجود دارد که میتوانید در طول پرو لباس عروس خود انجام دهید؛ تا از تناسب عالی آن را مطمئن شوید. البته توجه داشته باشید که هیچ تناسبی کامل نیست. مثلا یک لباس عروس تنگ، احتمالا از نظر ظاهری شگفتانگیز بهنظر میرسد اما کاربردی نیست. از طرفی یک لباس عروس گشاد هم زیبا به نظر نمیرسد؛ اما احتمالا حرکت و فعالیت در آن بسیار سادهتر است. بنابراین شما باید به دنبال نقطه تعادل بین این دو حالت باشید. همچنین توصیه میکنیم قبل از اینکه این کارها را انجام دهید؛ مطمئن شوید که خیاط شما از حرکت شما آگاه است؛ و آن را خوب و آهسته انجام دهید. دقت کنید که ممکن است سنجاق یا کوکهای موقتی در محل خاصی از لباس عروس وجود داشته باشد؛ و قطعا شما نمیخواهید در همان مراحل اولیه به لباس خود آسیب بزنید.
1- قدم بزنید. به یک قدم زدن نسبتا طولانی در اطراف اتاق بروید. بهخاطر داشته باشید که ممکن است برای رسیدن به یک مکان خاص برای عکاسی عروسی، به بالا رفتن از پلهها یا یک شیب سربالا نیاز داشته باشید.
2- حالت قوز کرده بگیرید. در یک شرایط عالی، در طول روز عروسی شانههای خود را به عقب، چانه بالا و شکم خود را جمع میکنید. در حالت واقعبینانه، در یک جشن 15 تا 20 ساعته، لغزش وضعیت بدنی شما چیز عجیبی نیست.
3- بنشینید. دقت کنید که شما باید بخش قابل توجهی از روز عروسی را بنشینید. بنابراین مهم است که در انجام این کار راحت باشید.
4- در آغوش بگیرید. ژست آغوش را تقلید کنید. یک مرتبه دیگر نیز در شرایطی که گویی برای رسیدن به یک فرد قد بلند تلاش میکنید؛ این ژست را آزمایش کنید. خم شدن به سمت یک فرد قدکوتاه آزمون دیگری است که لباس عروس شما باید از آن سربلند بیرون بیاید.
5- حرکات موزون. اگر در نظر دارید تمام شب را در لباس عروس خود بمانید؛ ایده خوبی است که همه چیز را با یک سری حرکت موزون امتحان کنید.
6- بازوهای خود را بالا بیاورید. تعجب خواهید کرد که این کار را چند بار در طول روز عروسی خود انجام خواهید داد. به عنوان مثال تکان دادن دست برای دیگران و… از جمله این شرایط است.
7- حالت سوار و پیاده شدن از ماشین. اگر قصد دارید بهراحتی خودتان از ماشین عروس پیاده شوید؛ این آزمایش را نیز در نظر بگیرید.
8- دستشویی رفتن. البته آزمودن این کار در اتاق پرو شاید شدنی نباشد؛ اما باید هنگام پرو لباس عروس به آن فکر کنید و یک برنامهریزی شدنی برای آن داشته باشید.