با توجه به افزایش هزینه ثبت نام در کلاس های آموزشی زبان انگلیسی، بسیاری از افراد به یادگیری رایگان آن تمایل پیدا کرده اند. یکی از بهترین راه ها برای آموزش زبان انگلیسی رایگان استفاده از اپلیکیشن ها است. برای آشنایی با بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی با ما همراه باشید.
آموزش زبان انگلیسی چقدر طول می کشد؟
احتمالاً تاکنون با عباراتی مانند آموزش زبان انگلیسی فقط در یک ماه مواجه شده اید. اما واقعیت این است که یادگیری این زبان برای افراد مبتدی در مدت کوتاه، امری ناممکن است. حداقل زمان ممکن برای یادگیری زبان انگلیسی توسط یک فرد مبتدی، یک سال است. این زمان با توجه به شرایط و عوامل مختلف می تواند افزایش پیدا کند. طبیعتا هر چقدر یک فرد در طول روز، زمان بیشتری را به تمرین زبان انگلیسی اختصاص دهد، زودتر به هدف نهایی خود یعنی تسلط به این زبان می رسد. منبع آموزشی، کیفیت آموزش دریافتی از سمت معلم موسسه آموزشی یا اپلیکیشن نیز بر طول این زمان اثر می گذارد.
آموزش آنلاین زبان انگلیسی در آموزشگاه زبان ملل، مسیر یادگیری را برای افراد کوتاه می کند. طبق نظر کارشناسانه افراد صاحب نظر، به جرات می توان گفت آموزشگاه زبان ملل (melalinstitute.com) از بهترین های کشور ایران محسوب می شود.
نحوه یادگیری زبان انگلیسی با استفاده از اپلیکیشن ها
همانطور که گفته شد، یکی از بهترین راه ها برای آموزش زبان انگلیسی در خانه استفاده از اپلیکیشن های مختلف است. اولین نکته که در استفاده از اپلیکیشن باید در نظر داشته باشید نظم است. استفاده از یک اپلیکیشن مشابه کلاس زبان عمل می کند. بنابراین لازم است روزهای خاصی را در هفته در نظر گرفته و طبق ساعت مشخص شده از این اپلیکیشن ها برای یادگیری زبان استفاده کنید. شاید برایتان جالب باشد اما سلول های مغز انسان در یک شرایط ساختارمند و منظم قدرت یادگیری بیشتری را خواهند داشت.
بهتر است مطابق برنامه طراحی شده توسط همان اپلیکیشن پیش بروید و درس ها را به طور متوالی یاد بگیرید. تمام این اپلیکیشن ها از دو قسمت مکالمه و گرامر تشکیلشده اند. سعی کنید به قسمت مکالمه و مهارت شنیداری توجه بسزایی داشته باشید. بهتر است در کنار اپلیکیشن خود یک دفتری را داشته باشید و تمامی نکات و یا لغات فرار را در آن یادداشت کرده و مدام مرور کنید.
اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی برای آیفون رایگان
اپلیکیشن های متعددی قابلیت نصب بر روی سیستم عامل iOS را دارند که در ادامه به چند مورد از بهترینِ آن ها اشاره خواهیم کرد:
· اپلیکیشن Duolingo
آموزش زبان انگلیسی در این اپلیکیشن به قسمت های مختلفی مانند واژگان ،گرامر، مهارت شنیداری و گفتاری تقسیم بندی شده است. یکی از مزایای آن، استفاده از فلش کارت برای یادآوری کلمات است. البته این اپلیکیشن نیز مانند سایر اپلیکیشن ها در کنار مزایای خود معایبی را نیز می تواند داشته باشد. این اپلیکیشن برای افرادی که زبان انگلیسی شان در سطح پیشرفته است مناسب نیست. هم چنین اگر قصد شرکت در آزمون های بین المللی زبان انگلیسی مانند آیلتس را دارید این اپلیکیشن پیشنهاد نمی شود.
· اپلیکیشن AnkiApp
چیزی که این اپلیکیشن را در بازار متمایز می کند، قابلیت نصب بر روی تمامی سیستم ها از جمله تلفن همراه و رایانه است. شما می توانید فلش کارت هایی برای خود طراحی کنید که درون آن تصویر و صدا قرار می گیرد. البته این اپلیکیشن بیشتر بر روی حفظ کردن لغات و قواعد تاکید دارد و برای تقویت مهارت گفتاری و شنیداری طراحی نشده است.
· اپلیکیشن Minute English
این برنامه پادکست هایی را در اختیار شما قرار می دهد و برای تقویت مهارت شنیداری و گفتاری مفید است. نحوه عملکرد این اپلیکیشن بر این صورت است که هر موقع یک ویدیو یا صوت جدیدی بارگذاری شود به شما اطلاع داده می شود. در نتیجه، شما آن را دانلود کرده و مکالمه را یاد می گیرید. این اپلیکیشن برای افرادی که به دنبال تقویت مهارت های ارتباطی هستند، بسیار مفید است. اما به بررسی و آموزش قواعد زبان انگلیسی نپرداخته است.
· اپلیکیشن واژه آموز
این اپلیکیشن با آموزش های ۲ کتاب ۵۰۴ و ۱۱۰۰ کلمه مطابقت دارد. به طوری که شما می توانید هم زمان با استفاده از اپلیکیشن، این دو کتاب را نیز در اختیار داشته باشید تا یادگیری را دو چندان کنید. این برنامه برای گسترش دایره واژگان زبان انگلیسی بسیار مفید است، اما برای یادگیری مهارت شنیداری وگفتاری و آموزش قواعد مناسب نیست.
· اپلیکیشن TOEFL Preparation
این اپلیکیشن برای افرادی که قصد آمادگی جهت شرکت در آزمون زبان انگلیسی تافل را دارند، بسیار مناسب است. این برنامه تمامی مواردی را که در این آزمون از شما خواسته می شود، بررسی می کند. استفاده از آن برای افرادی که به دنبال یادگیری زبان انگلیسی به هدف مکالمه و ارتباط روزمره هستند پیشنهاد نمی شود.
بهترین نرم افزار آموزش زبان انگلیسی اندروید
در این قسمت قصد داریم شما را با برنامه هایی که برای سیستم عامل اندروید طراحی شده اند آشنا کنیم.
· اپلیکیشن ELSA Speak
این برنامه به طور تخصصی برای یادگیری تلفظ لغات زبان انگلیسی طراحی شده است. البته elsa از برنامه هایی است که تمام مهارت های زبانی را در خود جای نداده است.
· اپلیکیشن Beelinguapp
اگر در آزمون های زبان انگلیسی مختلف و یا هنگام خواندن کتاب های زبان انگلیسی با مشکل در درک مطلب درگیر هستید، این برنامه بهترین گزینه برای شما است. هر چند که حیطه های دیگر را در بر نگرفته است.
· اپلیکیشن Babbel
این اپلیکیشن بر روی دو حیطه یادگیری لغات و مهارت گفتاری تمرکز می کند. به طوری که شما را وادار به حفظ کردن لغات و تکرار عبارات می کند. البته برای تقویت مهارت نوشتاری پیشنهاد نمی شود.
· اپلیکیشن Bussu
یک اپلیکیشن زبان انگلیسی که از متدهای سنتی برای آموزش آن استفاده می کند. یکی از امکانات بسیار جالب این برنامه، قابلیت آموزش زبان انگلیسی با لهجه ایالتهای مختلف است. استفاده از این اپلیکیشن رایگان است، اما شما باید مبلغی را به عنوان اشتراک سالیانه پرداخت کنید.
· اپلیکیشن Hello English
این برنامه از کاربردی ترین اپلیکیشن های رایگان زبان انگلیسی برای اندروید به شمار می رود. hello english در درون خود ۱۰۰۰۰ لغت و حدود ۴۰۰ فیلم به زبان انگلیسی جای داده است. فضای این برنامه به گونه ای طراحی شده است که یادگیری زبان انگلیسی را برای کار آموز به یک فعالیت مفرح و سرگم کننده تبدیل کرده است. این اپلیکیشن به طور تخصصی برای یادگیری تلفظ لغات زبان انگلیسی طراحی شده است. بنابراین اگر به دنبال تقویت مهارت گفتاری خود هستید، حتما از این برنامه استفاده کنید. از معایب آن می توان به تک بعدی بودن این برنامه اشاره کرد. به طوری که سایر حیطه های آموزش زبان انگلیسی را در خود جای نداده است.
بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی رایگان برای کودکان
اگر به دنبال یاد دادن زبان انگلیسی در خانه به کودک خود هستید، اپلیکیشن های زیر را در نظر داشته باشید.
· اپلیکیشن چرب زبان
از آن جایی که قدرت درک کودکان از زبان انگلیسی نسبت به بزرگسالان کمتر است، بهتر است از اپلیکیشن هایی مانند چرب زبان که محیط کاملا فارسی دارد استفاده شود. این اپلیکیشن جملات رایج و کاربردی را به کودک شما آموزش میدهد تا در مکالمه و ارتباط از آن استفاده کند.
· اپلیکیشن Fun English
Fun english برای کودکان ۳ تا ۱۰ سال طراحی شده و هدف آن تقویت مهارت شنیداری و گفتاری کودکان است. از مهم ترین معایب آن می توان به محدودیت سنی در نظر گرفته شده برای این اپلیکیشن اشاره کرد.
· اپلیکیشن رزتا استو
مشکلی که در استفاده از بسیاری اپلیکیشن ها با آن مواجه هستیم، عدم تلفظ صحیح کلمات است. حال آنکه ادا کردن کلمات به شیوه درست در درک صحیح سخنان توسط مخاطب تاثیر بسزایی دارد. البته اگر قصد تقویت املای کودک خود را دارید، بهتر است از سایر اپلیکیشن ها در کنار این برنامه استفاده کنید.
· اپلیکیشن Lingokids
لینگو کیدز از اپلیکیشن های محبوب کودکان به شمار می رود. این برنامه، زبان انگلیسی را در بافت بازی و از طریق موسیقی آموزش می دهد. اما از معایب آن می توان به محدودیت سنی اشاره کرد، به طوری که فقط برای کودکان ۲ تا ۸ سال مناسب است.
· Learning English: playtime
این برنامه نسبت به سایر اپلیکیشن های موجود در بازار جامع تر است و هر دو قسمت شنیداری گفتاری و نوشتاری را در بر می گیرد. البته تمرکز این برنامه فقط بر روی لهجه آمریکایی است و برای افرادی که تمایل دارند کودکان شان لهجه بریتانیایی را یاد بگیرند مناسب نیست.
سخن پایانی
ما در این مطالب به چندین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی اشاره کردیم. اما قطعا آموزش در یک آموزشگاه زبان بازدهی بهتری خواهد داشت. آموزشگاه زبان ملل تمامی حیطه های آموزش زبان انگلیسی را با مناسب ترین قیمت به علاقه مندان آموزش می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر از ساعات برگزاری کلاس ها و هزینه ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://melalinstitute.com/home/service/10004/دوره-های-آموزش-زبان-انگلیسی-بزرگسالان
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد