روش های زیادی برای نصب کف بتنی وجود دارد. که با توجه به نوع کاربری و متریال و ساختار کف قابل تغییر است. کفپوش ها در کنار حفظ نظافت و بهداشت نقش موثری در زیبایی فضا دارند. بنابراین در اجرای کفپوش باید به نکات اجرایی بسیاری دقت کنیم. اگر شما برای فضای مورد نظر خود بهترین و مناسب ترین کفپوش بتنی را تهیه کنید ولی نتوانید نصب آن را به طور اصولی و صحیح انجام دهید، بعد از گذشت مدتی کوتاه کفپوش کارایی خود را از دست می دهد. امروز در این مقاله از خانه موزاییک قصد داریم در مورد نحوه نصب صحیح و اصولی موزاییک بتنی پرسی بپردازیم. شما در صورت رعایت این نکات مهم و کلیدی می توانید از موزاییک های خود بهره بیشتری بگیرید.
آشنایی با کاربرد کفپوش های بتنی
قبل از اینکه نکات اصولی اجرا و نصب کفپوش های بتنی را به شما عزیزان توضیح دهیم بهتر است بدانید که این مصالح در چه مکان هایی کاربرد دارند. بتن ماده ای بسیار مستحکم است و مقاومت سایشی بسیار بالایی دارد. همچنین این ماده در برابر فشار و وزن بالا مقاومت بسیار بالایی دارد. به همین دلیل برای مکان های پر رفت و آمد گزینه ای عالی است. مکان هایی با تردد زیاد می توانند از کفپوش بتنی استفاده کنند مثل: پارکینگ ها، ساختمان های اداری، بازارهای روباز و … .
از کفپوش های بتنی می توان برای مناطق صنعتی نیز استفاده کرد و می توان به عنوان یک گزینه کاملا ایده آل برای کف کارخانه های صنعتی باشند. کفپوش های بتنی به دلیل داشتن مزایا و خواص منحصر به فرد در مکان های مختلفی مثل : استخرها، حیاط، سالن غذا خوری و … استفاده کرد. برای خرید انواع موزاییک و موزاییک فرش با بهترین قیمت و کیفیت بالا می توانید وارد وب سایت خانه موزاییک شوید.
قبل از اجرا و نصب کفپوش بتنی چه اقداماتی باید صورت گیرد؟
قبل از اجرا و شروع هرگونه عملیات باید اقدامات زیرساختی لازم انجام شود. اگر بخواهیم مهمترین قسمت اجرای نصب کفپوش بتنی و موزاییک را به شما توضیح دهیم همین موضوع زیرسازی است. بنابراین اولین قدم تهیه مصالح و ابزار لازم برای انجام این عملیات می باشد. پس شما در اولین قدم از نصب موزاییک و کفپوش بتنی باید یک فرد استاد کار را برای انجام این عملیات انتخاب کنید. پس در ادامه همراه خانه موزاییک معتبرترین فروشگاه خرید موزاییک فرش باشید تا نصب اصولی این کفپوش را به صورت گام به گام به شما شرح دهیم.
زیرسازی اصولی به چه روشی باید انجام شود؟
اولین و مهمترین مرحله در استفاده از انواع کفپوش ها به خصوص کفپوش بتنی، پی ریزی و فونداسیون مناسب یا همان زیرسازی اصولی است. اگر زیر سازی پروژه شما به دست یک فرد غیر متخصص به صورت صحیح و مناسب انجام نشود، احتمال ترک خوردن یا شکستگی کف موزاییک یا کفپوش بتنی شما وجود دارد. پس نباید این موضوع را دلیل بر بی کیفیت بودن مصالح دانست، مشکل این موضوع می تواند درست اجرا نشدن زیرسازی محل پروژه باشد.
اولین قدم برای ساختن یک زیرسازی دست و اصولی این است که از یک مخلوط طبیعی برای فونداسیون خود استفاده کنید که شامل سنگ، شن، ماسه و… است. اگر برای پرکردن کف از بقایای و ضایعات ساختمانی مانند گچ استفاده کنیم، قطعا در آینده این کفپوش دچار نشست می شود و موزاییک بسیار زشت به نظر می رسد. پس داشتن یک مخلوط طبیعی و با کیفیت بالا اولین نکته ای است که باید به آن توجه کرد. در قدم بعدی وقتی که اطمینان حاصل کردید که مخلوط شما مناسب و با کیفیت است باید آب را روی این مخلوط بریزید و روی آن غلطک بزنید تا به خوبی تراکم ایجاد شود. اگر به دنبال خرید موزاییک فرش هستید و به دنبال یک مجموعه معتبر و قابل اعتماد برای خرید موزاییک می گردید ما به شما مشتریان عزیز خانه موزاییک را معرفی می کنیم.
در مرحله بعدی برای اجرای شیب بندی از وسیله هایی مثل دوربین و شیلنگ تراز کمک می گیرند و با توجه به شیب ایجاد شده ملات ماسه و سیمان ریخته می شود، تا سطح صاف و اصولی شیب ایجاد شود. اگر می خواهید محصول شما بهترین بازدهی را داشته باشد باید همین نکات ساده و اصولی را رعایت کنید.
نحوه ساخت ملات برای زیر کفپوش بتنی
دو روش برای اجرای کف بتنی وجود دارد که در مورد هر کدام به تفصیل توضیح داده خواهد شد:
-
به روش خشکه پاشی
در این روش مخلوط سفت کننده سطح ملات باید به مقدار 4 تا 5 کیلوگرم در متر مربع در دو تا سه لایه روی سطح مورد نیاز پخش شود. این لایه ساخته شده شده چیزی حدود 2 الی 4 میلی متر ضخامت دارد. استفاده از وزن کمتر از 4 کیلوگرم ملات در متر مربع توصیه نمی شود زیرا سنگدانه به سطح بتن فرو می ریزد.
استفاده بیشتر تا 6 کیلوگرم در متر مربع مجاز است اما این افزایش حجم به فرمول بتن و میزان آب موجود در سازه بتنی بستگی دارد. اگر از روش خشکه پاشی به صورت دستی استفاده می کنید، بهتر است این کار را در دو مرحله انجام دهید. اگر شما برای پخش کردن مواد از دستگاه اسکرد استفاده کنید، از مخلوط سفت کننده بیشتری می توانید استفاده کنید. حتما توجه کنید که پخش کردن مواد در مرحله دوم باید به صورت دستی انجام شود تا مصرف مواد مصالح شما بیشتر نشود.
اطمینان حاصل کنید که سطح بتن رطوبت کافی برای جذب مخلوط سفت شده قبل از خشک شدن را دارد. پس از پاشش هر مرحله از مواد باید آن را ماله کشی کرد. این کار را می توان حدود 15 تا 20 دقیقه پس از پاشیدن پودر انجام داد. توجه کنید که تا حد امکان از مصرف آب زیاد خودداری کنید و تا خشک شدن کامل سطح بتن به ماله کشی ادامه دهید. با این روش سطحی صاف و روشن با شیب مناسب خواهید داشت.
-
روش ملاتی
در روش دوم، روش ملاتی، از ملات دوغاب برای گیرش بتن استفاده می شود. برای یک متر مربع، 23 کیلوگرم دوغاب لازم است تا به ضخامت یک سانتی متر برسد. دوغاب از مخلوط کردن 3 تا 5 لیتر آب در کیسه 25 کیلوگرمی پودر سیمان سخت به دست می آید. هنگام پخش دوغاب روی سطح، سطح باید توسط لیزر کنترل شود. فرآیند ماله کشی را می توان زمانی شروع کرد که دوغاب روی سطح خشک شد.
اگر در ترکیبات مواد شما ناخالصی وجود داشته باشد ملات موزاییک و کفپوش بتنی شما دچار افت کیفیت می شود. ناخالصی هایی مثل پلاستیک و براده های چوب در سطح ملات می تواند اثرات ناخوشایندی داشته باشند. وجود این زباله ها در ملات موزاییک و کفپوش می تواند باعث ترک خوردگی و لب پریدگی این مصالح شوند. برخی از خانه ها دارای سیستم گرمایش از کف هستند و اگر این سیستم ها به درستی اجرا شوند، نباید مشکلی در کفپوش ها ایجاد کنند. خرید موزاییک فرش با بهترین قیمت را از خانه موزاییک بخواهید. برای مشاهده قیمت موزاییک می توانید وارد وب سایت این مجموعه شوید.
کفپوش های بتنی چگونه نصب خواهند شد
پس از طی مراحل فوق، در صورت استفاده از ملات مرطوب برای نصب موزاییک و کفپوش بتنی، بعد از ریخن ملات، باید کفپوش بتنی را به طور کاملا منظم و دقیق کنار یکدیگر قرار دهید و سپس با چکش روی کفپوش ضربه بزنید تا روی ملات شما قالب شوند. اگر از روش ملات خشک برای اجرا کفپوش و موزاییک استفاده می کنید، چیدمان کف های بتنی در کنار یکدیگر به صورت پازلی بسیار ساده و آسان است.
برای اجرا و نصب تمیز و منظم کفپوش به این نکات توجه کنید
به طور کلی، کف هر جایی یکی از مهم ترین قسمت ها برای یک مکان زیبا است. کفپوش های بتنی باید کاملا تمیز نصب شوند زیرا ظاهر این کفپوش ها به صورت پازلی و ساده هستند. به خاطر همین موضوع به شما مشتریان عزیز خانه موزاییک توصیه می کنیم از یک نصاب ماهر و با تجربه برای اجرا و نصب موزاییک و کفپوش های بتنی خود استفاده کنید که بتواند این مصالح را با سلیقه و تمیز کنار هم قرار دهد. زیرا اگر این کار به دست یک فرد بی تجربه باشد قطعا نمی تواند به صورت اصولی و تمیز این کار را انجام دهد. یکی از مشکلاتی که بسیاری از مشتریان با آن مواجه هستند استفاده از استاد کار غیر حرفه ای است که در هنگام اجرا و نصب موزاییک و کفپوش بتنی ملات یا دوغاب ریخته شده روی قطعات را تمیز نمی کند و به همین دلیل پس از خشک شدن ظاهر بسیار زشتی از خود به جای می گذارند. پس قبل از نصب این کفپوش ها حتما این نکات گفته شده را به فردی که می خواهد کفپوش بتنی را برای شما نصب کند توضیح دهید تا دچار مشکل نشوید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد