سال های اخیر شاهد پیشرفت های تکنولوژیکی بزرگ در مراقبت شخصی، از جمله حذف موهای زائد بودهایم. تنها یک دهه پیش، مراکز زیبایی تنها می توانستند اپیلاسیون، برقی و سیمی را به عنوان روش های رفع موهای زائد ارائه دهند و دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا بهترین گزینه است.
لیزر موهای زائد روشی برای از بین بردن موهای زائد با استفاده از نور لیزر است که از طریق ملانین موجود در مو نفوذ می کند و سلول های مسئول رشد مو را سرکوب می کند. الکساندرایت لیزری با طول موج 755 نانومتر است و به دلیل برد و سازگاری آن، به طور گسترده ای موثرترین و ایمن ترین لیزر برای رفع موهای زائد محسوب می شود.
لیزر الکس چگونه عمل می کند؟
دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا طول موجی از نور با شدت بالا را ساطع می کند که به انرژی گرمایی تبدیل می شود و سپس به ناحیه ای که به طور خاص هدف قرار می گیرد آسیب می رساند. بنابراین، لیزرهای الکساندرایت با فرآیندی به نام فتوترمولیز عمل می کنند که به استفاده از نور برای گرما در یک منطقه خاص برای ایجاد تخریب اشاره دارد.
لیزر الکساندرایت منجر به تخریب بافت به روشی بسیار هدفمند می شود و بافت سالم در ناحیه اطراف را حفظ می کند و در عین حال به طور موثر ضایعه را درمان می کند.
لیزر الکساندرایت را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد. به عنوان مثال، نواحی آسیب دیده از بریدگی، زخم و لثه را درمان می کند. همچنین میتواند ضایعات کوچک (مانند علائم رویش مو) را از بین ببرد، لکههای روی دندانها را از بین ببرد و باعث تشکیل کلاژن در بافت نرم مانند پوست صورت و بافت لثه شود.
به طور کلی لیزر الکساندرایت موهای صورت، بدن، ساق پا و بازو را از بین می برد. حذف موهای زائد هم جنبه زیبایی دارد و هم کاربردی خواهد داشت. این به این دلیل است که به از بین بردن موهای ناخواسته از مکانهایی که نگهداری آن ضروری نیست، مانند خال های ناخواسته یا رشد روی صورت یا بدن کمک می کند. همچنین به دستیابی به نتیجه بهتر در مناطقی که فولیکول های مو زیادی دارند کمک می کند.
چه کسانی کاندید مناسبی برای لیزر موهای زائد نیستند؟
• زنان باردار: به طور کلی به زنان باردار توصیه می شود از لیزر موهای زائد خودداری کنند، زیرا اثرات این درمان بر روی نوزاد ناشناخته است. و بدون هیچ مطالعه ای برای اثبات خلاف آن، بهتر است ریسک نکنید.
• داروها: برخی داروها مانند آنتی بیوتیک ها (به ویژه گروه Cycline) و داروهای آکنه (روآکوتان)، می توانند پوست را به نور حساس تر کرده و خطر عوارض جانبی را افزایش دهند. مهم است که پزشک خود را از داروهایی که مصرف می کنید مطلع کنید. یا اگر در طول دوره شما تغییراتی در روال پزشکی شما ایجاد شود.
• شرایط پزشکی: برخی از شرایط پزشکی مانند دیابت و اختلالات خودایمنی، می توانند بر روند بهبودی پوست تأثیر بگذارند و خطر عوارض را افزایش دهند. در مورد دیابت نوع 1 و لوپوس درمان قطعی نیست.
بیمار با سابقه اسکار کلوئید، متأسفانه اگر سابقه ابتلا به کلوئید را داشته باشید، لیزر موهای زائد مناسب شما نیست.
• قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا برنزه شدن اخیر: لیزر موهای زائد را نباید روی پوستی که آفتاب سوخته یا به تازگی برنزه شده است انجام داد. این به دلیل افزایش خطر رنگدانه، سوختگی و جای زخم است. شما باید حداقل 4 تا 6 هفته صبر کنید تا بتوانید دوباره تست جدید انجام دهید و تنها پس از آن می توانید دوباره درمان را با خیال راحت از سر بگیرید.
• برخی از رنگ های مو: لیزر موهای زائد روی موهای تیره بهتر عمل می کند، زیرا لیزر رنگدانه های موجود در فولیکول های مو را هدف قرار می دهد. موهای رنگ روشن مانند بلوند، خاکستری یا قرمز به لیزر موهای زائد پاسخ نمی دهند. لیزر موهای زائد یک درمان ایمن و موثر برای بسیاری از افراد است، اما ممکن است برای همه مناسب نباشد.
تعداد جلسات مورد نیاز برای لیزر الکس
بدن هر فرد متفاوت است و عوامل بیولوژیکی مختلف می تواند بر تعداد جلساتی که برای از بین بردن کامل موهای زائد نیاز دارید تأثیر بگذارد. به طور کلی، مشتریان برای از بین بردن کامل موهای زائد به دو تا شش لیزر درمانی نیاز دارند.
شما می توانید انتظار داشته باشید که بعد از اولین درمان حدود 10 تا 25 درصد کاهش مو را مشاهده کنید. با ادامه درمان، موهای بیشتر و بیشتری می ریزند و متوجه خواهید شد که رشد آنها کندتر ادامه می یابد.
یکی از مزایای عالی لیزر این است که به موهای زائد روییده کمک می کند. این یک معجزه برای افرادی است که از تراشیدن پاها یا ناحیه بیکینی خود دچار موهای زائد می شوند. روی آوردن به لیزر نه تنها به طور موثرتر و دائمی از شر موهای زائد خلاص میشود، بلکه پوستی شفافتر و صافتر با تحریک کمتر به شما می دهد.
موهای ناحیه تحت درمان بلافاصله نمی ریزند، اما در طی یک دوره زمانی می ریزند: معمولاً از روزها تا هفته ها. رشد مو به صورت چرخهای اتفاق میافتد و درمانهای مکرر زمانی بهترین نتیجه را دارند که فولیکولها را در مرحله رشد جدید هدف قرار دهند.
رایج ترین ناحیه هایی که برای لیزر موهای زائد انجام می شود پاها، زیر بغل، لب بالایی، چانه و بیکینی هستند. همانطور که گفته شد، شما اساساً می توانید این درمان را در هر جایی از بدن خود انجام دهید و در نواحی خاصی این روش امکان پذیر نیست و حتی ممکن است به بدنتان آسیب وارد شود.
لیزر الکس دائمی است؟
لیزر الکس فولیکول های موهای بدنتان را مورد هدف قرار می دهد ولی به دلیل تغییرات هورمونی، این فولیکول ها می توانند جایگزین شوند. به همین دلیل نیاز مجدد به لیزر الکس خواهید داشت و نتایج ممکن است 6 تا 12 ماه طول بکشد. با این حال برای نتایج طولانی مدت به بیش از یک جلسه درمانی احتیاج خواهید داشت.
بیماران باید بدانند که لیزر موهای زائد به وسیله دستگاه الکس، برای نواحی مختلف بدن هر فرد به طور اختصاصی برنامه ریزی می شود. به عنوان مثال لیزر موهای ضخیم در زیر بغل یا بیکینی ممکن است طی ۴ تا ۵ جلسه طول بکشد. لیزر الکساندرایت به میزان قابل توجهی موهای زائد را کاهش می دهد. اما همیشه برخی فولیکول های مو رشد مجدد خواهند داشت.
بسیاری تصور می کنند که لیزر موهای زائد دائمی است. با این حال، حقیقت این است که لیزر برای از بین بردن کامل موهای زائد غیر ممکن است. در عوض، دقیق تر است که بگوییم لیزر موهای زائد می تواند رشد مو را کاهش دهد. لیزرها می توانند با آسیب رساندن به فولیکول های مو و کند کردن روند رشد در آینده، میزان موهای روی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
چرا لیزر موهای زائد الکس؟
دقت در حذف موهای زائد بسیار مهم است و دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت در این زمینه عالی است. فناوری پیشرفته لیزر آن، هدف قرار دادن دقیق فولیکول های موی خاص را امکان پذیر می سازد و در عین حال پوست اطراف را بدون آسیب می گذارد.
علاوه بر این، دستگاه تنظیمات قابل تنظیمی را ارائه می دهد که می تواند بر اساس نوع پوست، رنگ مو و ضخامت فردی تنظیم شود. این امر نتایج بهینه درمان را تضمین می کند و خطر عوارض جانبی را به حداقل می رساند و آن را برای طیف گسترده ای از مشتریان مناسب می کند.
کلینیک دکتر مهدوی نیا برای خدمات لیزر موهای زائد خود از دستگاه الکساندرایت کندلا استفاده می کند . برای دریافت نوبت و مشاوره می توانید با شماره ۰۲۱۲۲۶۵۴۵۸۰ تماس گرفته و یا به سایت drmostafamahdavinia.com مراجعه فرمایید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد