درحالیکه بیشتر سروصداها در زمان عرضه وانپلاس 12 روی گوشی اصلی متمرکز بود، اما این تنها دستگاه قابلتوجه نبود. این برند همچنین برای اولینبار سری R را به بازارهای اروپایی معرفی کرد.
این برای کاربران بسیار امیدوارکننده به نظر میرسید. سری R تجربهای پرچمدار را با قیمتی کمتر قول میدهد، با مشخصاتی که به نظر میرسد با برچسب قیمت آن مطابقت ندارد. بهعنوانمثال، شما یک پردازنده اسنپدراگون 8 نسل ۲ را در آنجا خواهید یافت – اوج فناوری گوشیهای اندرویدی که سه ماه پیش نبود – و همچنین یک باتری ۵۵۰۰ میلیآمپر ساعتی.
من چند هفته است که از 12R استفاده میکنم و در این مدت به آن کاملاً عادت کردهام؛ بنابراین، در اینجا سه موردی که واقعاً دوست دارم و دو موردی که از آنها راضی نیستم را بیان میکنم.
۱. عمر باتری
وانپلاس درباره این باتری سروصدای زیادی به پا کرده است و من دلیل آن را میبینم! سلول ۵۵۰۰ میلیآمپر ساعتی یکی از بهترین عمر باتریهایی را که تابهحال در هر تلفنی دیدهام ارائه میدهد. مهم نیست چه چیزی روی آن اجرا میکنم، نمیتوانستم آن را در یک روز خاموش کنم.
حتی بعد از جلسات بازی طولانی و روزهای پر از گشتوگذار در وب، نتوانستم آن را به زیر ۵۰ درصد برسانم. این واقعاً یک شاهکار خارقالعاده است و برای کسانی که از کمبود باتری نگران هستند عالی است.
بااینحال، این قابلتوجهترین چیز نیست. تبلت OnePlus Pad را یادتان هست؟ به مدت یک ماه بهترین حالت شارژ را نگه داشت و درحالیکه هیچ نشانهای از استفاده از این فناوری در این دستگاه وجود ندارد، اما نتیجه نهایی مشابهی را ارائه میدهد.
من در ابتدای آزمایش آن را حدود ۴۸ ساعت رها کردم. وقتی رفتم شارژ آن ۱۰۰ درصد بود. وقتی برگشتم؟ ۹۹٪. بعد از ۴۸ ساعت، این تاثیرگذار است.
۲. دوربین
درحالیکه برادر بزرگتر OnePlus 12 از فناوری دوربین مهندسی شده با همکاری Hasselblad بهره میبرد، این فناوری در 12R وجود ندارد. یا حداقل در مورد آن صحبت نمیشود.
بااینحال، باتوجهبه عملکرد خوب آن، تعجب میکنم که آیا برخی از جادوی آنها روی این دوربین تأثیر نداشته است. حتی یکی از بهترین زومهای دیجیتالی را که تابهحال استفاده کردهام ارائه میدهد و وضوحی را ارائه میکند که برخی از زومهای اپتیکال نمیتوانند با آن مطابقت داشته باشند!
۳. صفحه نمایش
احساس میکنم ما هرگز بهاندازه کافی به فناوری نمایشگر اعتبار نمیدهیم. نمایشگر جایی است که ارتباط واقعاً برقرار میشود، خوبیهای پردازنده را میگیرد و آن را به سمت کاربر هدایت میکند.
نمایشگر 12R کاملاً فوقالعاده است. ۴۵۰۰ نیت حداکثر روشنایی اطمینان میدهد که صفحه نمایش شما هرگز برای محیط خیلی کمنور نباشد، درحالیکه رنگهای به طور چشمگیری زندهای را نیز ارائه میدهد. علاوه بر این، نرخ پاسخ لمسی تا ۱۰۰۰ هرتز، فشار دادن دقیق دکمهها در بازی را تضمین میکند.
اما همه چیز گل و بلبل نیست. در اینجا دو موردی که خیلی طرفدار آنها نیستم آمده است:
۱. عملکرد
درحالیکه ممکن است مشخصات یک هیولای عملکرد را نشان دهد، اما من کاملاً تحتتأثیر OnePlus 12R قرار نگرفتهام. درحالیکه کارهای روزمره آن را اذیت نمیکند، اما با کارهای سنگین کمی افت کارایی را متوجه شدم.
بازی بیشترین موردتوجه بود، با کاهش قابلتوجه در زمان بارگذاری و نرخ فریم بعد از چند دقیقه بازی. این کمی شرمآور است، زیرا صفحهنمایش و اندازه نشان میدهد که همه ویژگیهای یک هیولای بازی را دارد. امیدوارم چیزی باشد که بتوان در بهروزرسانی نرمافزار آینده آن را اصلاح کرد.
۲. قیمت
آخرین مورد، اما بههیچوجه کماهمیت نیست، قیمت است و این یک بحث حساس خواهد بود. این مدل بهعنوان عضوی مقرون بهصرفهتر از خانواده وانپلاس به بازار عرضه میشود و عملکردی عالی را بدون قیمت بالا ارائه میدهد.
اما من فکر نمیکنم این موضوع در عمل به طور کامل صدق کند. این یک گوشی خوب است، مطمئناً، اما با قیمت حدود ۶۵۰ پوند، قیمت آن به گونهای نیست که یک گوشی ارزان قیمت باشد. حتی رده بندی آن به عنوان میان رده کمی اغراق آمیز است – این گوشی در یک منطقه خاکستری بین ردهها قرار میگیرد.
در نهایت، این گوشی وانپلاس 12 کامل است که آن را از بین میبرد. فقط ۲۰۰ پوند گرانتر است و تفاوت عملکرد آن بسیار قابلتوجه است. وقتی اختلاف قیمت را در ۲۴ ماه تقسیم میکنید – همانطور که اکثر خریداران گوشی انجام میدهند – کمتر از ۱۰ پوند در ماه میشود. به نظر من، این انتخاب واضحی است.
جمعبندی
OnePlus 12R یک گوشی میانرده با مشخصات و ویژگیهای چشمگیر است. عمر باتری عالی، دوربین خوب و صفحهنمایش عالی دارد. بااینحال، عملکرد آن بهاندازهای که انتظار داشتم خوب نیست و قیمت آن کمی بالا است.
اگر به دنبال یک گوشی میانرده با عمر باتری عالی و دوربین خوب هستید، OnePlus 12R گزینه مناسبی است. بااینحال، اگر به دنبال بهترین عملکرد هستید، بهتر است به دنبال گزینههای دیگر باشید.