درمیان انبوه اپلیکیشنهای موجود برای استفاده برروی تلفنهای هوشمند، برخی بسیار ضروری و کاربردی هستند!
اندروید یک اکوسیستم انعطافپذیر است که به برنامهنویسان این اجازه را میدهد تا با استفاده از حداکثر پتانسیل موجود دست به خلق اپلیکیشنهایی بزنند که میتوانند در بسیاری از مواقع کمک حال شما باشند. حال با وجود حجم بسیار بزرگ این اپلیکیشنها، برخی اوقات شناخت و نصب موارد کاربردی بسیار سخت و انتخابهای متعدد موجود باعث گیج شدن کاربران میشود. در این مقاله سعی میکنیم ده اپلیکیشن کاربردی برتر را به شما معرفی کنیم، پس تا پایان همراه ما باشید.
App Lock:
همانطوری که از اسم این اپلیکیشن مشخص است، شما میتوانید از آن برای پسورد گذاشتن برروی اپلیکیشنهای خود و ایجاد یک حریم خصوصی برای عدم ورود دیگران استفاده کنید. کار با AppLock نیز بسیار ساده است، شما وارد اپ شده و برنامههای مورد نظر برای گذاشتن پسورد را انتخاب میکنید. حتی این قابلیت وجود دارد که خود اپ را نیز از چشم بقیه پنهان کرده و با وارد کردن یک کد مشخص در شمارهگیر تلفن خود به آن دسترسی پیدا کنید! در نقایسه با دیگر اپهای موجود در این زمینه AppLock را میتوان کاملترین ورژن دانست که بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. شما حتی میتوانید با فعال کردن تبلیغات به تمامی ویژگیهای نسخه پرو آن نیز دسترسی داشته باشید یا با پرداخت هزینه مورد نظر از شر تبلیغات نیز خلاص شوید و آزادانه به کار با آن بپردازید.
GasBuddy:
البته این اپلیکیشن هنوز در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر راه اندازی نشده است و مدتی زمان لازم است تا اطلاعات دقیق تمامی کشورها به آن اضافه شود. اما کاربرد آن چیست؟ شما میتوانید مکان دقیق تمامی پمپ بنزینها را در این اپلیکیشن ببینید و در مواقع ضروری به نزدیکترین پمپ بنزین موجود مراجعه کنید. همچنین اطلاعات کامل پمپهای جادههای بین شهری نیز در آن وجود دارد و از این حیث برای افرادی که قصد شروع سفرهای خارج از شهری را دارند میتواند بسیار مفید باشد.
Google Translate:
نیازی به معرفی گوگلترنزلیت نیست چرا که اکثر کاربران اینترنتی آشنایی کامل با این وبسایت/اپلیکیشن فوقلعاده کارآمد دارند. اپلیکیشن گوگل ترنزلیت به شما این اجازه را میدهد تا با دانلود کردن دیتای ۵۲ زبان مختلف اقدام به استفاده از آن در حال آفلاین کنید. همچنین این قابلیت وجود دارد تا در آن واحد با شخصی صحبت کرده و به ترجمه صحبتها از طریق این اپ بپردازید. یکی از نکات مثبت گوگلترنزلیت نسبت به دیگران دیتابیس گسترده و قدرتمند گوگل است که به کاربران ترجمهای با دقت بسیار بالا، در حد یک فرد مترجم، ارائه میکند.
Gsam Battery Monitor:
برای بسیاری از کاربران اطلاعات موجود از میزان مصرف باتری که در قسمت ستینگ تلفنهای آندرویدی وجود دارد کافیست. اما شاید شما اطلاعات دقیقتری از میزان مصرف اپلیکیشنها، وایفای، برخی اقدامات سیستم عامل و… داشته باشید. در این جاست که Gsam به کمک شما میآید و تمامی اطلاعات مورد نیاز در این زمینه را در اختیارتان میگذارد. اگر تلفن آندرویدی شما روت شده است، میتوانید نرمافزار مکمل Gsam مخصوص تلفنهای روت شده را نصب کنید تا بدین وسیله به امکانات و کاربردهای فراتر از حد عادی این اپ نیز دسترسی داشته باشید. شما میتوانید این اپلیکیشن را بصورت رایگان و با تبلیغات درون برنامهای دریافت کرده و یا با پرداخت ۲٫۴۹ دلار آن را خریداری کرده و آزادانه از آن استفاده کنید.
IF by IFTTT:
سری نرمافزارهای مرتبط با IFTTT به کاربران این اجازه را میهند تا با یک سری تنظیمات دستی اقدام به انجام برخی کارها بصورت زنجیرهوار و پشت سرم هم کنند. برای مثال شما میتوانید با کمک IF by IFTTT پس از آپلود کردن یک عکس در اینستاگرام آن را بطور خودکار در دراپباکس نیز آپلود کنید. در حال حاضر بسیاری از اپلیکیشنهای موجود برخی تنظیمات و دسترسیهای موجود در حیطه کاری خود را به کاربران پیشنهاد میدهند، اما بسیاری از اقدامات بدون نصب چنین اپلیکیشنهایی غیرممکن است. IF by IFTTT یکی از قدرتمندترین اپهای موجود در این زمینه است، اما تا مدتی دیگر شاهد عرضه Flow از مایکروسافت هستیم که قرار است تمامی اپهای مرتبط را به چالش کشیده و جایگاه اول در این زمینه را از آن خود کند.
LastPass و LastPass Authenticator:
LastPass نام یک سرویس اینترنتی معروف است که با دریافت اطلاعات کاربران بطور اتوماتیک شروع به ساخت و نگهداری پسوردهای ویژهای برای شما میکند که از امنیت بسیار بالایی برخوردارند. این وبسایت انواع و اقسام سرویسهای امنیتی را در اختیار کاربران میگذارد و شما میتوانید از اپلیکیشن آندرویدی آن بطور رایگان استفاده کرده و یا برای استفاده از آن برروی تمامی دستگاههای الکترونیکی مانند کامپیوتر و… سالانه ۱۲ دلار پرداخت کرده و از بابت به همراه داشتن چنین دستیار ایمنی لذت ببرید
ParcelTrack:
یکی از مشکلاتی که همواره کاربران اینترنتی با سفارشهای آنلاین خود از کشوری دیگر دارند این است که از نحوه ارسال و مکان بسته در مدت زمان پس از سفارش اطلاعات دقیقی ندارند. حال ممکن است بستههای سفارش داده شده دیرتر و یا زودتر به مقصد رسیده و اطلاع داشتن از این امر قابل پیگیری نیست. حال Parcel Track به کاربران این اجازه را میدهد تا با وارد کردن کد مخصوص دنبال کردن و بسته در اپلیکیشن از لحظه به لحظه انتقال بسته بوسیله GPS مطلع شوند. همچنین شما میتوانید بطور همزمان چندین بسته را در حین ارسال چک کرده و اطلاعات دقیق آنها را بدست آورید. بسیاری از ویژگیهای این اپلیکیشن در نسخه رایگان آن قابل دسترسی است، اما شما میتوانید با پرداخت ۲٫۹۹ دلار ورژن پرو آن را خریداری کرده و از برخی ویژگیهای مخصوص آن بهرهمند شوید.
Smart Tools:
درواقع میتوان Smart Tools را یک جعبه ابزار مجهز از تمامی تجهیزات و وسیلههایی دانست که شما به آن نیاز خواهید داشت. این اپلیکیشن شامل خطکش، انواع و اقسام وسایل اندازه گیری اجسام، قطبنما و… است و حتی در آن بخشی برای تبدیل واحدهای اندازهگیری وجود دارد. مطمئنا شما میتوانید اپلیکیشنهای بسیاری را تنها برای یکی از کارهای ذکر شده پیدا کنید که دارای ویژگیهای بهتری نیز هستند. اما خاصیت مهم Smart Tools این است که تمامی این ویژگیها با پرفورمنسی قابل قبول و کارآمد تنها در یک اپ جمع شدهاند و شما میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
Sleep As Android:
یکی از مشهورترین اپلیکیشنهای آندرویدی که توانسته توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کند Sleep As Android نام دارد. این اپ به دنبال آن است تا بهرین شرایط برای یک خواب کامل را برای شما فراهم کند. برای اینکار لازم است تلفن همراه خود را همرهتان به داخل تخت برده تا با اندازهگیری لرزشهای ناشی از تکان خوردن شما در خواب شروع به برداشت اطلاعات لازم میکند. این اپ برروی ساعتهای آندرویدی و S Health نیز قابل دسترسی است. همچنین در این اپ یک آلارم وجود دارد و شما میتوانید در صورت نیاز صدای خروپف یا صحبت کردن خود در حین خواب را بوسیله آن ضبط کنید.
Wifi Analyzer:
به کمک Wifi Analyzer شما میتوانید اطلاعات کانکشن وایفای خود را مشاهده کرده و از آن برای بهبود بخشیدن به وضعیت کانکشن خود، بالا بردن پرفورمنس روتر و… کمک کنید. این اپ اطلاعات تخصصی و شخصی یک وایفای را به شما نمیدهد و درواقع اطلاعات منتشر شده شاید در نگاه اول زیاد کارآمد نباشند. اما ویژگی مثبت آن رایگان بودن و ساده بودن محیط کاربری آن است که استفاده از آن را برای تمامی طیفهای کاربران امکانپذیر میکند.