بر طبق یک اطلاعیه جدید این دوره که در بهار آغاز می شود، بر روی اینکه چگونه فیلمهایی چون «آیرون من»، «تور»، «کاپیتان امریکا» و «نگهبانان کهکشان» در فرهنگ مدرن خود را جای دادهاند تمرکز میکند. این دوره چگونگی و تاریخ داستانهای قهرمانی و ماجراجویی را که دنیای فیلمهای مارول به وجود آورده و اینکه چرا مخاطبان جذب اینگونه فیلم ها میشوند را تجزیه و تحلیل میکند.
آرنولد تی. بلومبرگ که این دوره را تدریس میکند در طی کنفرانسی گفت: "یکی از کارهایی که ما انجام خواهیم داد، عمیق شدن در تأثیر فیلم Guardians of the Galaxy بر جامعه است که دو چیز را ثابت کرد؛ مخاطبین اصلی و همیشگی سنما هیچگاه از فیلم های ابرقهرمانی خسته نمیشوند و دوم اینکه، استودیو مارول فیلمی ماجراجویی و علمی تخیلی را به نمایش درآورده که در آن درختان و راکونهای سخنگو وجود دارند و آن ها حتا قصد ادامه آن را هم دارند. مارول دنیای جدیدی را به وجود آوورده که مخاطبان کاملا اتفاقاتی را که در آن میافتد قبول میکنند و حتا بیشتر هم میخواهند."
البته این اولین باری نیست که محصولات سینمایی در دوره های دانشگاهی بررسی می شوند. قبلاً دانشگاه های روتگرز و هاروارد هم دوره هایی در مورد برنامه تلویزیونی The Wire ساخته دیوید سیمون ارائه داده بودند.
به گفته بلومبرگ، در بررسیهای آکادمیک این دوره به پدیده موفقیت مارول نیز پرداخته خواهد شد. اینکه چگونه این استودیو موفق به ساخت پرفروش ترین فیلم های باکس آفیس شده و همچنان تا سال ۲۰۲۸ قصد ساخت فیلم های جدید را دارد.
پریا پورمند