این روزها شاهد انتشار بازیهایی هستیم که شاید ایدههایی بکر و جدید نداشته باشند، اما در الهام گرفتن از عناوین مشابه مشهور در جهان و اضافه کردن المانهای بومی به آن و خرج کردن خلاقیت آن هم به مقدار زیاد موفق هستند! نمونههای موجود این بازیها بسیار زیاد است و تقریبا تمامی سبکها را دربر میگیرد. اما آنچه تاکنون به آن کمتر پرداخته شده بود بازیهای کارتی بودند که میتوان گل سرسبد آنها را کلش رویال دانست که توانست این سبک را به خوبی جا انداخته و راه را برای ورود بازیهای دیگر با سبک مشابه باز کند. بچههای استودیو پاییزان که توانستهاند با عرضه بهترین بازیهای اندروید طی چند سال اخیر محبوبیت و شهرتی برای خود دست و پا کنند، این بار از این سبک و ایده الهام گرفته و با ترکیب آن با چند ایده دیگر عنوان بسیار موفق و امیدوار کنندهای به نام پسرخوانده منتشر کردهاند. در ادامه به بررسی و معرفی این بازی میپردازیم و از شما دعوت میکنیم تا پایان همراه ما باشید.
پسرخوانده را میتوان ترکیبی صحیح و بجا از یک بازی کارتی و یک بازی اکشن / نقش آفرینی دانست. این بدین معنیست برخی ویژگیها و خصویات بازی مشابه عناوین کارتی و عمده مسائل مربوط به گیمپلی بازی مشابه بازیهای اکشن / نقش آفرینی میباشند. بازی روایتگر درگیری گروههای مافیایی با یکدیگر بر سر تصاحب مکانهای گوناگون شهر است. در ابتدای بازی شخصیت ننجون را میبینید که برای چنگیز انفرادی رجزخوانی کرده و با او وارد مبارزه میشوید. پس از شکست دادن چنگیز، ننجون تیم خود را گسترش داده و مبارزات بازی از این نقطه به بعد بصورت ۳ در مقابل ۳ دنبال میشود. این بدین معنیست که شما با انتخاب شخصیتهای مد نظر خود و تشکیل تیمی سه نفره به جنگ حریفان خود میروید. پسرخوانده همانند بازی نقش آفرینی دارای سیستم مبارزات نوبتی میباشد. بدین صورت که هر شخصیت دارای سه حرکت کلی بوده و هر حرکت وابسته به میزان قدرت و عملکرد آن مقدار انرژی مختلفی استفاده میکنند. در ابتدای شروع هر راند مقدار مشخصی انرژی در اختیار دو بازیکن قرار میگیرد تا با استفاده از صحیح از کارتهای خود و با در نظر داشتن استفاده از تمام انرژی موجود به مبارزه با رقیب خود بپردازند. قسمت انتخاب کارت جهت مشخص کردن استراتژی حمله شباهت زیادی به عناوینی همچون کلش رویال دارد، این شباهت زمانی بیشتر به چشم میآید که میبینید سیستم باز کردن صندوقها ( که در پسرخوانده تبدیل به گاوصندوق شده ) و همچنین ارتقاء قدرت کارتها مشابه کلش رویال است. البته این شباهت به هیچوجه منفی نبوده و بیان آن به معنی برملا کردن کپی کردن تیم توسعه دهنده نیست! بلکه هدف بیان نحوه صحیح الهام گرفتن از یک بازی و استفاده صحیح و غیرمستقیم از آن است که پسرخوانده یکی از برترین نمونههای آن محسوب میشود. پیروزی در پسرخوانده به همین راحتی و تنها با انتخاب یک کارت و حمله به دشمنتان صورت نمیگیرد، درواقع اصلیترین خصوصیت این بازی استراتژیک بودن آن و اهمیت انتخاب صحیح و به موقع کارتها هنگام حمله کردن است. علاوه بر این حتی آرایش تیم شما و نحوه قرار گرفتن شخصیتها در کنار هم نیز میتواند در روند مبارزه تاثیرگذار باشد و از این رو باید حواس خود را جمع کنید، چرا که یک انتخاب یا حرکت درست میتواند در راه رسیدن به پیروزی شما را پیش بیندازد یا یک انتخاب غلط بشدت به ضررتان تمام شود! پس از هربار پیروزی علاوه بر دریافت کاپ و بالا رفتن سطح بازیتان، به شما مقداری سکه و گاوصندوقی هدیه داده میشود که پس از مدت زمان مشخصی باز شده و بسته به نوع آن میتوانید از بین کارتهای درون آن تعدادی را بصورت شانسی انتخاب کنید. با جمع آوری این کارتها و رسیدن تعدادشان به مقداری مشخص میتوانید قدرت آن کارت را ارتقاء دهید تا با قدرت بیشتری وارد مبارزات شوید.
طراحی بصری بازی را در یک میتوان فوق العاده توصیف کرد! از این حیث باید به تیم توسعه دهنده تبریک گفت و از آنها بابت تلاش و ذوق فراوانشان تشکر کرد. در بازی ۱۲ شخصیت مختلف وجود دارد که هریک قدرتهای مخصوص به خود و ظاهری متفاوت دارد. همچنین برای هریک از این شخصیتها انیمیشنهای کوچکی و متنوعی طراحی شده است که در هنگام هر حمله و یا در حین مبارزه شاهد آنها هستیم. محیطهای بازی نیز بصورت داینامیک بوده و صرفا یک پوسته پشت سر شخصیتها نیستند، بلکه میتوانید جابجا شدن و رفت و آمدها و برخی اتفاقات دیگر را در فضای پشت سر شخصیتها مشاهده کنید. در بازی پنج فضای مختلف وجود دارد که برای رسیدن به هریک و مبارزه در آن محدوده باید پیروزیهای متعددی کسب کنید تا به میزان کاپ مورد نظر رسیده و وارد آن محدوده شوید. تنها ایرادی که میتوان در این بخش از بازی گرفت ضعف طراحی در منوی بازیست که شاید با کمی وقت و خلاقیت بیشتر میتوانست جلوهای متفاوت داشته باشد، ولی این مساله در مقایسه با زیبایی تمام قسمتهای دیگر بازی اصلا به چشم نیامده و جایی برای گله باقی نمیگذارد.
در حین گذراندن مراحل آموزشی، شاهد بیان دیالوگهایی با درون مایه طنز از جانب شخصیتها هستید که داستان کوتاه بازی نیز در میان آنها بیان میشود. این دیالوگها و صداگذاری کارکترها به زیبایی هرچه تمامتر صورت گرفته و موجب میشوند مراحل ابتدایی بازی با جذابیت خاصی دنبال شوند. متاسفانه این صداگذاری و دیالوگها تنها مختص مراحل ابتدایی بوده و در ادامه بازی خبری از آنها نیست، بلکه دیالوگهای پیشفرض بازی که از منوی کوچکی حین مبارزات آنلاین قابل دسترسی هستند توسط شخصیتها بیان نشده و صداهای منتشر شده درواقع از جانب کاربر هستند. استفاده از این دیالوگها نیز برای خود عالمی دارد و ضمن حفظ مبانی ادب و احترام در حین بازی به شما این اجازه را میدهند تا با رقیبتان به شکل جالبی در ارتباط باشید. موسیقی بازی نیز برگرفته از موسیقیهای قدیمی و به عبارتی کلاسیک است که کاملا با فضای بازی جور است. درکل میتوان تیم توسعه دهنده بازی را از نظر دقت بکار برده در صداگذاری و موسیقی بازی تحسین کرد و بابت این انتخابهای زیبا از آنها تشکر کرد!
استودیو پاییزان بار دیگر ثابت کرد ساخت عناوینی با استانداردهای لازم میتواند ممکن بوده و با وجود اینکه راه رسیدن به آن سخت و دشوار است اما درنهایت ختم به موفقیتهای بزرگی خواهد شد. پسرخوانده این روزها بشدت مورد استقبال کاربران ایرانی قرار گرفته است که الحق شایسته این بازخورد مثبت نیز میباشد. شما را دعوت میکنیم تا این بازی را از بصورت رایگان کافه بازار دانلود کرده و اوقات فراغت خود را با شرکت در نبرهای مافیایی سپری کنید!
3 نظر
با عرض سلام و خسته نباشید نسخه ios این بازی پسر خوانده کی میاد
با عرض سلام و خسته نباشید
نسخه ios این گیم کی میاد
سلام چرا مال من از بازی میاد بیرون