بورنس از سال ۲۰۰۵ به گوگل پیوست و تا کنون وظایف بالارتبه فراوانی را در این شرکت بر عهده داشته است. اولین شغل وی در گوگل ریاست آژانس روابط EMEA (منطقه اروپا، خاورمیانه و آفریقا) بود. وی اکنون در حال طی مراحل ترک این شرکت است.
پس از آنکه سال گذشته فیسبوک پلتفرم تبلیغات اطلس را از مایکروسافت خرید، آن را به طور کامل بازسازی کرد. این شبکه اجتماعی قصد دارد از این سیستم تبلیغات ویژه تمام ابزارها و ردیابی فروش آفلاین به عنوان بازویی توانمند جهت مقابله و رقابت با تبلیغات گوگل استفاده کند.
علاوه بر این تغییرات فیسبوک قصد دارد با استفاده از کوکی به ردیابی علایق کاربران بپردازد و از آن به عنوان سیستم جدید «بازاریابی بر پایه مردم» بهره ببرد.
هنوز جزئیات مالی و شرایط توافق انتقال بورنس فاش نشدهاند. همچنین روز شروع به کار وی در فیسبوک هم هنوز مشخص نیست. اما معلوم شده که وی مدیریت فروش بین المللی اطلس را در دست گرفته و قرار است باعث رشد آن شود.
به نظر میرسد میدان نبرد غولهای تکنولوژی بر سر اطلاعات و افراد روز به روز داغتر میشود. و گوگل در این میان مرتبا با ریزش نیرو روبرو میشود. حتما کوچ هوگو بارا، از مدیران ارشد گوگل به شیائومی چین را در سال گذشته به خاطر دارید؟ شاید هم این استراتژی مخفی و اسلحه پنهان این غول جستجو است که نیروهای وفاداری پرورش داده و آنها را با توافقنامههای عالی در اختیار دیگر غولهای تکنولوژی و اینترنت قرار دهد. زیرا ممکن است روزی این افراد به دردش بخورند. تقریبا چیزی شبیه عملکرد آخرین مدیرعامل نوکیا، استفان الوپ که از مایکروسافت به فنلاند رفت و با یک غول موبایلساز دوباره به ردموند بازگشت!
عباس واحدی