این روزها دیگر نسل تلفنهای میان جثه قدرتمند رو به انقراض می رود و اغلب شرکتها، تلفنهای هوشمند پرچمدارشان را با نمایشگری هر چه بزرگتر راهی بازار میکنند. لذا ابزارهایی با نمایشگر کوچک اکثر اوقات با مشخصاتی میان یا پایین رده عرضه میشوند. و اینگونه است که یافتن یک نمایشگر کوچک با سختافزار قدرتمند بیشتر به رویا می ماند.
اما سونی مدتی است که در این میان دست به خرق عادت زده. این شرکت همزمان با آخرین پرچمدار توانمند خود Xperia Z3، یک اسمارتفون ریزاندام را هم با نام Zperia Z3 Compact راهی بازار کرده. البته این رسمی است که سونی از زمان تولد خانواده زد به آن پایبند است. زد ۳ کامپکت تلفن هوشمندی با نمایشگر کوچک، اما سختافزاری قابل برابری با اغلب موبایلهای بزرگجثه رقبا است.
در روزگاری که تمامی تلفنهای هوشمند اندرویدی بازار با نمایشگرهایی بزرگتر از ۵ یا ۵.۵ اینچ عرضه میشوند. زد۳ کامپکت به لطف صفحه نمایش ۴.۶ اینچی به راحتی درون دست و جیب شما جا می شود. اگرچه برخی کاربران همیشه از فبلتها متنفر بوده و به دنبال غولهای قدرتمندی درون چراغ جادوی کوچک میگردند. اما باید دید زد۳ کامپکت در کنار اندازه مناسب، چه مزایای دیگری دارد و آیا به اندازه پولی که میدهیم، آش میخوریم؟
اگر شما هم نمایشگرهای زیر ۵ اینچ را ترجیح میدهید و به دنبال غول چراغ جادو میگردید، با فوت و فن همراه شوید تا به بررسی دقیق و همه جانبه Sony Xperia Z3 Compact بپردازیم.
ظاهر و طراحی محصولات خط تولید اکسپریا زد از زمان عرضه اولین عضو خانواده (Xperia Z) در دو سال پیش تا کنون تقریبا یکسان و بدون تغییر باقی مانده است. و شاید بهتر باشد بگوییم تمام اسمارتفونهای چندسال اخیر سونی از زبان طراحی سختگیرانه یکسانی پیروی میکنند. اکسپریا زد۳ کامپکت هم از این اصل مستثنی نیست و مانند دیگر برادرانش در ذات خود یک قالب مستطیل شکل است که با نوار زیبایی احاطه شده. با این اوصاف باید گفت که Xperia Z3 Compact هم مانند دیگر اعضای خانواده Z، محصولی مناسب همگان نیست. اگر به دنبال جذابیت ظاهری همچون خانواده One اچتیسی باشید، احتمالا هیچ رغبتی به ظاهر رسمی و اتو کشیده زد۳ کامپکت نخواهید داشت. اما اگر عاشق سبک طراحی قالبی سونی و طرفدار محصولات این شرکت باشید، Z3 Compact یکی از بهترین نمونههای بلوغ این سبک طراحی است.
و این دقت در جزئیات را در هر بخشی به خوبی مشاهده میکنید. درست در نزدیکی لبه بالایی نمایشگر ۴.۶ اینچی این اسمارتفون میتوانید لوگوی زیبای نقرهای sony را ببینید. اسپیکرهای استریو مستطیل شکل این تلفن هوشمند در لبههای بالایی و پایینی نمایشگر قرار گرفته اند. دوربین جلویی در گوشه سمت راست جا خوش کرده و سمت مخالف آن هم LED چند رنگ ویژه نوتیفیکیشنها (اعلان و اخطارها) قرار گرفته است. در جلوی زد۳ کامپکت هیچ دکمه فیزیکی قابل مشاهده نیست.
تمامی دکمههای این اسمارتفون در لبه سمت راست آن جمع شدهاند. در اینجا یک دکمه دوزمانه ویژه شاتر عکاسی، دکمههای ولوم صدا و دکمه پاور جا خوش کردهاند. با توجه به اندازه این تلفنهوشمند، جایگیری دکمههای ولوم و پاور کاملا مناسب بوده و دستیابی به آنها راحت است. البته شاید تنها برای راستدستها اینگونه باشد و افراد چپدست آن را اندکی نامناسب احساس کنند.
لبه سمت چپ هم از همه شلوغتر است. در اینجا دو فضا با درپوش پلاستیکی دیده میشود که محل قرارگیری پورت میکرو-USB، اسلات کارت حافظه میکرواسدی و همچنین شکاف ورودی نانو-سیمکارت است. در این سمت همچنین میتوانید بخش ویژه اتصال به پایه شارژر مغناطیسی سونی را هم ببینید. تمامی اسمارتفونهای سونی به شکل تقریبا یکسانی از این قابلیت و ابزار جانبی پشتیبانی میکنند.
اگرچه زد۳ سونی با نواری فلزی در اطراف آن پوشانده شده بود، اما در زد۳ کامپکت این کمربند از جنس پلاستیک محکم و شفاف انتخاب شده. البته چهار گوشه این موبایل که منطقه حساستری است، با پلاستیک تقویت شده محافظت میشود. سونی به جای اینکه این نوار را با عباراتی چون پلاستیک شفاف دارای عمق توصیف کند، آن را با عنوان «بازتاب فلزی» معرفی میکند! اگرچه جنس پلاستیکش چنان مناسب انتخاب شده که احساس و ظاهر متفاوتی را به این اسمارتفون داده است.
البته باید به خاطر داشت که در طراحی و ساخت زد۳ کامپکت به تمام جزئیات دقت شده و با ظرافت خاصی همه چیز سر هم شده است. به شکلی که این همنشینی فلز و شیشه و پلاستیک توانسته استاندارد IP65/68 را برای ضدآب و گردوغبار بودن برای این تلفنهوشمند به ارمغان بیاورد.
به نظر من جذابترین مدل این اسمارتفون، رنگ مشکی براق بدنه و نوار جانبی مایل به خاکستری تیره است. اما شما میتوانید بر حسب علاقهتان یکی از رنگهای سفید پر ابهت، سبز نعنایی یا پرتقالی-مسی را انتخاب کنید.
سخت افزار و کارایی
در زیر پوشش زیبای این اسمارتفون یک پردازنده ۴ هستهای ۲.۵ گیگاهرتزی اسنپدراگون ۸۰۱ کوالکام جا خوش کرده که توسط ۲ گیگابایت رم پشتیبانی میشود. همین جزئیات توانستهاند اکسپریا زد۳ کامپکت را در میان رقبای هم قدوقوارهاش، به اسبی تندرو و توانمند تبدیل کند. اکنون تعداد کمی موبایل میان جثه و ریزاندام را میتوان در بازار یافت که چنین قدرتی را ارائه کنند. از معدود رقبای زد۳ کامپکت میتوان به گلکسی آلفا سامسونگ اشاره کرد که آن هم اندکی گرانتر از زد۳ کامپکت ارائه میشود. گلکسی اس ۵ مینی و اچتیسی وان مینی ۲، هر دو مشخصات سختافزاری پایین تر از این اسبچه قدرتمند دارند.
و نتیجه کار آن شده که تلفنهوشمند ریزجثه ما همانند موبایلهای پرچمدار در برابر دستورات کاربر خوش بدرخشد. اپلیکیشنها سریع باز میشوند و بازیهای سنگین که دشمن سختافزار هستند به سرعت و بدون گیر لود شده و شما را سرگرم میسازند.
البته در این میان برخی مشکلات هم وجود دارد. زد ۳ کامپکت برای اینکه همپای بزرگترها جلو رفته و توان خود را به رخ بکشد، اغلب اوقات با تمام قدرت ممکن به کار میپردازد و در نتیجه سریع داغ میشود. اگرچه این اسمارت فون ریز جثه سونی به خوبی از پس اجرای بازیهای سنگینی مانند Real Racing 3 بر میآید، اما هنگام بازی اندکی گرم میشود. و البته دیگر دستورات سنگین کاربر (همچون ضبط ویدیو ۴K) نیز باعث تولید گرما در پشت دستگاه میشوند.
اگر هم خیلی آدم ایرادگیری باشید و بخواهید مته به خشخاش بگذارید، میتوان گفت که زد۳ کامپکت لازم است اندکی سریعتر باشد. برای مثال باز شدن اپلیکیشن دوربین اندکی زمانبر است. پیشنمایش عکسها هم اندکی کندتر از حد انتظار خواهد بود. اما به طور کلی باید گفت که این اسمارتٍفون تجربه کاربری عالی را با ابعادی کوچک عرضه میکند که میتواند برای شما و جیبتان لذت بخش باشد.
مشخصات فنی
نمایشگر
اکسپریا زد۳ کامپکت از نمایشگری ۴.۶ اینچی با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل بهره میبرد. این نمایشگر به خوبی در قاب تلفن جای گرفته و حاشیه چندان زیادی هم ندارد. البته در بالای و پایین آن مقادیر فضای خالی بیشتر به چشم میخورد که آن هم محل قرار گیری اسپیکرهای موبایل هستند. اما سونی در اینجا به تعادل خوبی دست یافته و این حاشیه ها چندان خارج از تناسب نیستند، درست مانند دیگر محصولات خانواده z.رزولوشن نمایشگر زد ۳ کامپکت در چنین ابعادی بدان معنی است که شما تراکم ۳۱۹ پیکسل بر اینچ را در اختیار خواهد داشت. یعنی کیفیت نمایشگر این اسمارتفون میان جثه با آیفون ۶ و گلکسی آلفای سامسونگ برابر است. البته لازم به ذکر است که این رزولوشن، بالاترین میزان ارائه شده در این اندازهها نیست، اما یک سرو گردن از بالاتر از اغلب رقبا ایستاده است. HTC One M7 با نمایشگر ۴.۷ اینچی، رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را ارائه میکند.روکش نمایشگر از موادی ساخته شده (شیشه آبدیده) که اندکی مستعد جذب اثرانگشت هستند و پس از چندی ممکن است پاک کردن مستمر لکها اندکی آزارتان دهد. اما تحمل این موضوع در قبال زاویه دید گسترده و نمایش جزئیات فراوان و رنگهای متنوع پذیرفتنی است. این نمایشگر از تکنولوژی IPS LCD بهره میبرد و به لطف تکنولوژی انحصاری Triluminos and Live Colour LED سونی، به همراه موتور X-Reality این شرکت، زاویه دید عالی، و رنگهایی شاد، جذاب و واضح را در اختیارتان میگذارد.البته گاهی اوقات ممکن است برخی بهبودهای تصویر، اندکی بر جزئیات تاثیر گذارده و چندان دلپسند نباشند. در این اسمارت فون سونی هم هنگامی که بهبود رنگ super-vivid را برای نمایشگر انتخاب میکنید، اگرچه رنگها روشنتر دیده میشوند اما جزئیات اندکی آسیب میبینند. اما حالت X-Reality به خوبی از پس کار محوله بر میآید. علاوه بر اینکه اشباع رنگی خوبی را فراهم میآورد، کنتراست و وضوح تصاویر را هم بهبود میبخشد. در عکس زیر میتوانید مقایسه این دو تنظیم را در مقایسه با خاموش بودن بهبود دهندههای تصویر مشاهده کنید.
سونی مدعی است در زد۳ کامپکت از روشنترین نمایشگری بهره برده که تا کنون در اسمارتفونها مورد استفاده قرار گرفته است. هنگام استفاده در فضای باز هم مشکلی با نمایشگر واضح آن نخواهید داشت. البته باید به گونهای با لک اثر انگشتها کنار بیاید. اگر چه این تلفن هوشمند امکان کالیبره و وایتبالانس نمایشگر را فراهم آورده است. اما معمولا نیازی به این تنظیمات نخواهید داشت. زیرا در Z3 Compact، سفید به اندازه کافی سفید و مشکی به اندازه کافی تیره است که نمایش رنگ بی نقصی را فراهم آورد.البته در برخی حالات زاویه دید این اسمارتفون دچار مشکل میشود. برای مثال هنگامی که عینک آفتابی پولاریزه به چشم دارید و تلفنهمراه را هم در حالت افقی گرفتهاید، زاویه دیدتان بسیار محدود میشود. البته احتمالا اغلب اسمارت فونهای بازار در چنین مشکلی با یکدیگر شریک هستند. هرچند که کاربران همیشه عینک آفتابی به چشم ندارند، اما این ایراد گاهی اوقات میتواند مایوس کننده باشد.به طور کلی، زد۳ کامپکت با این اندازه نمایشگر، کیفیت و رزولوشن قابل قبول و دوست داشتنی را ارائه میکند. هرچند که رزولوشن آن از پیشینیانش پیشی نجسته و چندان جلو نرفته است. میزان نمایش جزئیات و همچنین شادابی رنگها در نمایشگرهای سونی و از جمله این تلفنهوشمند کاملا رضایتبخش است. لذا عدم ورود این کامپکت به مسابقه رزولوشن چندان آزاردهنده نیست. البته سونی در نسل بعدی نسخه کوچکشده پرچمدارها باید فکری به حال این موضوع کند.نرم افزار، اپلیکیشنها و رابط کاربری
سیستمعامل مورد استفاده سونی در Xperia Z3 Compact اندروید کیتکت ۴٫۴ است و رابط کاربری هم به نسخه خالص اندروید تا حدودی وفادار مانده. البته مجموعه بزرگی از امکانات برای بخشهایی چون دوربین، صدا، نمایشگر و… ارائه شده است. اما در کنار این همه جزئیات سونی سعی کرده اصیل و ساده باقی بماند. به گونهای که کاربران تازه وارد محیط کاربری موبایلهای سونی هم به خوبی میتوانند از پس کار با آن بر بیایند. هر چند که برخی آن را کهنه و از مد رفته میدانند.اپلیکیشنهای فراوانی را میتوانید بر روی این اسمارت فون بیابید که به صورت پیشفرض توسط سونی اضافه شدهاند و برخی آنها را مفید و بعضی بلااستفاده میدانند. اگر پیش از این هم کاربر خدمات ویژه سونی همچون Music Unlimited بودهاید، حتما برنامههای پیشفرض برایتان جذاب و کاربردی خواهند بود. در غیر این صورت شاید بهتر باشد آنها را در پوشهای گرد هم آورده و از میان دست و پا جمع کنید. زیرا به راحتی می توان به آنها لقب رایج نفخافزار را داد.
برخی برنامهها هم سعی کردهاند که قابلیتهای خوب دیگر رقبا را تقلید کنند. مانند اپلیکیشن آلبوم سونی که سعی دارد قابلیتهای جذاب اپلیکیشن گالری اچتیسی، همچون پیش نمایش ویدیوها و نمایش رندوم تصاویر برتر و قدیمی را در اختیار کاربرانش قرار دهد.
یکی دیگر از اپلیکیشنهای دوستداشتنی سونی در خانواده اکسپریا، برنامه Walkman است. اگر کاربر سرویس آنلاین Music Unlimited سونی باشید، میتوانید آن را مستقیما به اپلیکیشن واکمن متصل کنید. و البته برای گوش دادن به موسیقی هم، واکمن نامی خاطره انگیز و اپلیکیشنی کارآمد است.
کیبورد پیشفرض سونی هم در ابزارهای اندرویدی کاملا مناسب و کارآمد است. این کیبورد امکان تایپ سریع را به همراه پیشبینی کلمات فراهم آورده و نمای ظاهری زیبایی هم دارد. و البته شکلکهای (اموجی) فراوانی را در خود دارد. جالبتر اینکه هنگام تایپ برخی کلمات که اموجی آنها موجود است، به کاربر پیشنهاد استفاده اموجی به جای کلمه را میدهد.
در مجموع سونی نشان داده که از سیر تکامل خانواده اکسپریا و انتقادات کاربران درسهای خوبی در زمینه نرمافزار و رابط کاربری آموخته است. برای کسانی که عمیقا به سرویسهای سونی وابستهاند، اکسپریا زد۳ کامپکت سیستمعاملی رشدیافته، بالغ و بسیار بهتر از قبل را به ارمغان آورده است.
قابلیت بازی PS4 Remote Play
اگرچه این امکان هنوز به صورت آنلاین توسط سونی فعال نشده، اما پس از آمادهسازی آن در آینده نزدیک، قادر خواهید بود که از اسمارت فونتان همچون کنسول بازی پرتابل PS Vita بهره ببرید و به ادامه بازیهایی بپردازید که روی کنسول پلیاستیشن ۴ در حال انجام آنها بودید.علاوه بر این سونی ابزار جانبی را عرضه کرده که موبایل شما را به دسته بازی DualShock ویژه PS4 متصل میکند تا موبایلتان نقش مانیتور دوم و نمایشگر کوچک دستهبازی را ایفا کند. البته این قابلیت هم هنوز توسط سونی فعال و کاربردی نشده و باید منتظر آن ماند. اما این موارد میتوانند دلیل خوبی برای خرید زد۳ کامپکت یا مدل بزرگتر زد۳ توسط خورههای بازی عاشق PS4 باشد.
دوربین:
همانند z3 بزرگ جثه، سونی اکسپریا زد۳ کامپکت هم به دوربین عقب ۲۰.۷ مگاپیکسلی با سنسور تصویر ۱/۲٫۳ اینچی اگزمور آراس اختصاصی سونی مجهز شده است. دوربین جلو آن هم ۲.۲ مگاپیکسلی است. و البته در این میان مجموعه بزرگی از تنظیمات نرمافزاری را در اختیار دارید تا به نتیجه تصویری دلخواهتان برسید.دکمه شاتر فیزیکی اختصاصی روی بدنه هم از موارد دوستداشتنی است که سونی مدتها است به آن پایبند مانده و تقریبا روی تمام مدلهای اسمارتفون این شرکت قابل مشاهده است. البته اگر در زد۳ کامپکت اندکی سریعتر عمل میکرد، بسیار بهتر بود.
فشار دادن و نگهداشتن این دکمه مستقیما اپلیکیشن دوربین را باز میکند و برای عکاسی سریع، نیازی به بازکردن قفل موبایل ندارید. اما هنگامی که بخواهید نتیجه عکاسیتان را ببینید، ضروری است که قفل صفحه موبایل را باز کنید. البته این عمل اندکی کند و زمانبر بوده و سونی در این زمینه نیازمند برخی بهسازیهای نرمافزاری است.
در اپلیکیشن دوربین تنظیمات فراوانی را میتوانید بیابید، اما به صورت پیشفرض حالت عکاسی خودکار Superior Auto فعال است. این تظیم همیشه سعی میکند بهترین حالت عکاسی را برایتان فراهم آورد، اما در برخی موارد حق انتخاب شما را بسیار محدود میکند. مثلا امکان استفاده از تمامی رزولوشنها را نمیدهد. این حالت عکاسی تنها با رزولوشن تصویر ۸ مگاپیکسل به ثبت لحظات میپردازد. اگر میخواهید از ابعاد کامل ۴:۳ یا رزولوشن حداکثری ۲۰ مگاپیکسلی برای عکاسی استفاده کنید، لازم است که تنظیمات را روی مود دستی یا Manual قرار دهید.
موضوع عجیب دیگر در خصوص حالت عکاسی Superior Auto این است که شما امکان عکاسی HDR (دامنه دینامیکی بالا برای بهبود سایهها و محدود کردن نوردهی) را نخواهید داشت. حالت عکاسی Superior Auto همیشه به صورت خودکار بهترین حالت عکاسی را برای صحنه شما انتخاب میکند، اما اجازه استفاده از افکتهای تعمدی همچون HDR را نمیدهد. لذا در صحنههایی با کنتراست و تباین بالا، معمولا نتیجه کار نورهایی مات یا سایههایی تند و تیز خواهد بود.
البته در نهایت با انتخاب تنظیمات مناسب عکاسی، دوربین پشتی کارکردی بسیار خوب دارد و تقریبا در هر موقعیتی می تواند نتیجه دلخواه شما را ارائه کند. شما قادرید هنگام عکاسی از بالاترین ISO ممکن در اسمارتفونها بهره ببرید و البته در عکاسی با نور کم هم نتایج بسیار خوبی را ثبت نمایید.
البته همیشه باید توجه داشته باشید که با افزایش ISO (که دوربین برای ثبت تصاویر روشنتر در شرایط نوری نامناسب از آن بهره میگیرد) تصاویر هم به همان نسبت دچار نویز بیشتری شده و ممکن است دانهدانه یا کم رنگ شوند. البته زد۳ کامپکت نشان داد که در ایزو ۱۲۵۰ و حتی ۳۲۰۰ (بیشترین مقدار قابل انتخاب در تنظیمات دستی) عکسهای قابل قبولی ثبت میکند. اما این نهایت توان افزایش ISO در این اسمارت فون نیست. بلکه هنگامی که با تنظیمات خودکار در محیط کمنور به عکاسی میپردازید، دوربین به صورت خودکار ISO را حتی تا ۱۲۸۰۰ هم افزایش میدهد. هرچند نتایج ممکن است چندان دلچسب و رضایتبخش نباشند.
قابلیت تشخیص چهره هم در دوربین زد۳ کامپکت عملکرد خوبی دارد. همچنین فوکوس خودکار دوربین به بهترین شکل روی چهرههای تشخیص داده شده تمرکز میکند تا اطمینان یابد افراد درون عکس با وضوح هر چه بیشتر به تصویر کشیده میشوند.
به طور کلی، زد۳ کامپکت از یک دوربین عالی بهره میبرد. به گونهای که می توان آن را با رقبای قدری چون LG G3 یا آیفون ۶ مقایسه کرد. جزئیاتی که این دوربین سونی ثبت میکند واقعا جذاب و تاثیرگذار است.
دوربین جلویی هم کارکردی بالاتر از معمول دارد. لذا اگر به دنبال محصولی مناسب برای ثبت سلفی با کمترین کاهش جزئیات هستید، این اسمارت فون انتخاب بدی نیست. ولی بهترین کارایی آن برای تماسهای تصویری کیفیت بالا همچون اسکایپ است.
دوربین عقب در زمینه ضبط ویدیو هم کاملا مناسب عمل میکند. شما میتوانید با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه به ثبت فیلمهای Full HD بپردازید. البته برای این کیفیت فیلمبرداری باید از تنظیمات دستی بهره ببرید. علاوه بر این تکنولوژی ویژه SteadyShot باعث میشود تاثیر لرزش و تکانههای دست بر فیلمبرداری به کمترین حد ممکن برسد. البته این دوربین قابلیتهای فیلمبرداری دیگری همچون ضبط ویدیوی ۴K یا Timeshift video و AR effects هم دارد. اما جذابترین و بهترین نتایج را هنگام فیلمبرداری در حالت ۱۰۸۰p و ۶۰ فریم بر ثانیه فراهم میآورد. البته توجه داشته باشید که این کیفیتهای فیلمبرداری فراتر از رزولوشن زد۳ کامپکت هستند. لذا برای مشاهده درست نتایج لازم است فیلمها را به کامپیوتر یا دستگاه دیگری منتقل کنید.
کارکرد باتری:
اگرچه طی سالهای گذشته برخی انتقادات درباره عمر باتری موبایلهای سونی (به خصوص خانواده Z) مطرح بود، اما تنظیمات ویژه و اختصاصی Stamina mode بسیار تاثیرگذار بوده و توسط کاربران مورد استقبال قرار گرفته است. اکسپریا زد۳ کامپکت هم به لطف همین تکنولوژی اختصاصی سونی به شکل تاثیرگذاری در بدترین شرایط شارژ باتری، به خوبی شما را همراهی میکند.باتری این تلفن هوشمند توان ۲۶۰۰ میلیآمپر ساعتی را برایتان فراهم میآورد. برای مقایسه میتوان گفت که گلکسی آلفا سامسونگ با باتری ۱۸۶۰ میلیآمپر ساعتی عرضه میشود. نکته دیگر این است که باتری زد۳ کامپکت مانند اغلب تلفنهای هوشمند امروزی، غیرقابل دسترسی و تعویض است. هرچند که امروزه با توجه به عمر مفید تلفنهای هوشمند، این موضوع به امری غیرضروری تبدیل شده است.
باتری اکسپریا زد۳ کامپکت به خوبی در سختترین شرایط کاری یک روز کامل شما را همراهی می کند. البته به شرطی که تمام روز سرگرم بازی نباشید! بخشی از این ماندگاری را مدیون حالت یا مود Stamina خواهید بود. این حالت نه تنها نور صفحه را کم کرده و توان اجرایی سختافزار را پایین میآورد، بلکه با جزئیات فراوان، امکان کنترل برنامههای در حال اجرا و میزان کار هر یک را هم فراهم میآورد. برای مثال میتوانید انتخاب کنید که در حالت استندبای کدام یک از اپلیکیشنها به اینترنت دسترسی داشته باشند یا اینکه کدامیک کلا تا زمان شارژ بعدی به شبکه متصل نشوند.
و در مقیاس کلی، Xperia Z3 Compact عمرباتری طولانیتری نسبت به اغلب رقبای موجود دارد. و همه این را مدیون رویکرد درست و عاقلانه سونی به عمرباتری است. البته کاربران امیدوارند این موضوع توسط تمامی شرکتهای موبایلساز جدی گرفته شود.
بنچ مارک
نتیجهگیری:
Xperia Z3 compact یک تلفنهوشمند ریز جثه فوقالعاده است که با قیمتی مناسب، قدرتمندترین سختافزار بازار را درون خود جای داده. از نظر سختافزاری این تلفن هوشمند فرق چندانی با Z3 پرچمدار سونی ندارد. البته تفاوت اصلی میان زد۳ کامپکت و زد۳، رزولوشن نمایشگر آنها است. طراحی آن نسبت به اعضای قبلی خانواده زد کامپکت نازکتر و زیباتر بوده و نمایشگر بزرگتری هم دارد. با قیمت یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانی، این محصول بهترین تلفنهوشمند کوچک جثه بازار فعلی است. و همچنین میتوان آن را یکی از بهترین اسمارتفونهای فعلی بازار دانست. البته در پایان باید اندکی نگران مشکل داغ شدن آن در کارهای سنگین هم بود. هرچند کارکرد عالی و روان آن اغلب اوقات هر مشکلی را از خاطرمان میبرد.
عباس واحدی
0 نظر
پیشناد من اینکه کلید ورود به گوشی اثر انگشت صاحب گوشی باشه ودرصوت مفقودی و یا سرقت اپکیشنی تعبیه بشه که تمامی اطلاعات درون گوشی درتاریخ معینی سوخته ازبین بره سعید خداءی هستم ازاردبیل
سلام من حدودا یک سالی هست که زد 3 کامپکت دارم خیلی اذش راضیم غولی کوچیکی هست واسه خودش دمتون گرم فقط قفل صفحه اثر انگشت میشد خیلی خوب بود