تاکنون استقبال از فیلم "مصاحبه" بسیار بوده است، زیرا بسیاری این فیلم را به رغم اعتراضها و مخاطرات موجود، تنها برای احترام گذاشتن به آزادی بیان در کشورشان دیدهاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه گرت میلر، یکی از بینندگان فیلم در سینمایی در شیکاگو، در این باره میگوید: «من اصلا قصد دیدن این فیلم را نداشتم، اما پس از حوادثی که در ارتباط با این فیلم روی دادند، فکر کردم کمک ما خیلی مهم است.»
سونی پیکچرز وبسایتی گشوده که در آن میتوان فیلم را برای تماشا در اینترنت، با پرداخت ۹۹/ ۵ دلار قرض گرفت، یا آن را با پرداخت ۸۸/ ۱۴دلار خرید. این نخستین بار است که یک فیلم هالیوودی همزمان با نمایش در سینما، در ویدئوکلوپها و اینترنت نیز قابل دیدن است.
در ابتدا قرار بود این فیلم در نخستین روز کریسمس در ۲۵۰۰ سینمای آمریکا به نمایش درآید، اما حمله سایبری هکرها و تهدیدهای مرموز علیه امنیت سینماهای آمریکا در صورت نمایش فیلم، سبب شد سونی پیکچرز از اکران برنامهریزی شده فیلم منصرف شود.
این تصمیم سونی با مخالفتهای چهرههای سرشناس فرهنگی و سیاسی روبرو شد. حتی کاخ سفید آمریکا در این مورد موضعگیری کرد. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در این باره گفت تصمیم شرکت تولیدکنندهی فیلم در به اجرا درنیاوردن آن در سینماهای آمریکا یک "اشتباه" است.
بازبینی شرکت سونی در پخش محدود فیلم در سینما و اینترنت خوشحالی رئیس جمهوری آمریکا را برانگیخت. او اما اعلام کرد که تصمیم خواهد گرفت که خود به دیدن این فیلم برود یا نه.
اداره پلیس فدرال آمریکا (افبیآی) اعلام کرده است که اطمینان دارد رهبری کره شمالی در حملات سایبری به سونی پیکچرز دست داشته است. کره شمالی گرچه این اتهام را رد کرده، اما آن را اقدامی مثبت ارزیابی میکند، زیرا فیلم مصاحبه "به حیثیت رهبری کره شمالی آسیب زده است."
در حملات سایبری به سونی دادههای خصوصی کارکنان، محتوای ایمیلهای شخصی و سناریوی فیلمهای ساخته نشده به سرقت رفتهاند. هکرها همچنین تهدید کردهاند که در صورت نمایش فیلم مصاحبه، به سینماهای نمایشدهنده حمله خواهند کرد.
خبرنگار روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز" پس از دیدن فیلم نوشته است: «آیا واقعا رهبر کره شمالی این فیلم را جدی گرفته و هکرهایش را علیه آن فعال کرده است؟ آیا کیم جونگ اون (رهبر کره شمالی) خود طنز نمی شناسد؟ چگونه چنین فیلم بیخطری میتواند رهبر کشوری را به چنین واکنشهای شیطانی ترغیب کند؟»