پرویز تناولی و آثارش همواره جلودار و پیشگام بازارها و جنبشهای هنری معاصر در خاورمیانه بودهاند و حرفه هنری او برای دههها علاقمندان به هنر را جذاب کرده است. او نماینده ایران در بیست و نهمین دوسالانه ونیز در سال ۱۹۵۸ بود و مجسمههای معروف او که «هیچ» نام دارند، به ۵۰ سالگی نزدیک میشوند. آثار او «شعر در قالب برنز» توصیف شده و این هنرمند معمولا با لقب «پدر مجسمه سازی مدرن ایران» یاد میشود.
مریم آیسلر مجموعه دار و خیّر مقیم لندن که دانشجوی دانشگاه ولزلی و یکی از حامیان این نمایشگاه است میگوید: "موزه دیویس قادر خواهد بود تا آثار غنی و زیبای یکی از بزرگترین هنرمندان حال حاضر ایران و فلسفه پشت آن را به نمایش بگذارد؛ پرویز تناولی کسی است که بدون شک الهام بخش نسلهای زیادی از هنرمندان جوان داخل و خارج از کشورش بوده است."
این نمایشگاه آثار عمده دوره فعالیت هنری پرویز تناولی را به نمایش خواهد گذاشت و در آن آثار مجسمه سازی، نقاشی، طراحی پوستر و چاپ، سرامیک، فرش و جواهراتی که برخی متعلق به دهه ۱۹۶۰ هستند را به بازدید عموم میگذارد.
پرویز تناولی (۳ فروردین ۱۳۱۶- تهران) مجسمهساز، نقاش، پژوهشگر و مجموعهدار ایرانی است. از وی به عنوان یکی از پیشگامان مکتب سقاخانه یاد میشود و از شناختهشدهترین هنرمندان ایرانی است. مجموعه مجسمههای «هیچ»، «دستها» و «قفل و قفس» در زمره معروفترین آثار پرویز تناولی قرار دارند. مجسمهای از وی به نام پرسپولیس در سال ۱۳۸۷ با رکورد بیسابقه دو میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در حراج کریستی به فروش رفت.