محصول LG از قابلیت هایی چون چند وظیفه گی با نمایش همزمان پنجره های چندگانه و تشخیص هوشمند چهره نیز برخوردار است.
تلاش بسیاری در بخش سخت افزاری گوشی و مخصوصا صفحه نمایش آن صورت گرفته است که دلیل خوبی هم دارد: این صفحه نمایش حالا عملکرد بهتری در جذب قطرات از خود نشان میدهد. LG دو کیف اختصاصی هم برای گوشی در نظر گرفته است که یکی از آنها از نوار کوچکی برای نمایش قابلیت منحصربفرد خود ترمیمی گوشی استفاده میکند.
LG همین طور دوربین را تا حدی تغییر داده و با اضافه کردن LED سبز رنگی در کنار LED سفید پیشین، سبب شده است تا تشخیص چهره با دقت بسیار بالاتری نسبت به قبل انجام پذیرد.
به نظر میرسد LED های سبز رنگ برای ثبت چهرهها بسیار بهتر هستند.
آیا این گوشی، همان نسخه خمیده LG G2 است؟
با توجه به مجهز بودن هر دوی گوشی های LG G2 و G Flex به پردازنده ۲٫۲۶ گیگاهرتزی چهار هستهای Qualcomm Snapdragon 800 و دو گیگابایت RAM، قابل درک است که مقایسه های زیادی بین این دو گوشی صورت گیرد اما باید توجه داشت که G Flex محصولی کاملا متفاوت محسوب میشود.
این گوشی هم بزرگتر و هم سنگین تر از برادر خود بوده و به صفحه نمایش ۶ اینچی با رزولوشن HD مجهز شده است. رزولوشن ۷۲۰ x 1280 پیکسل در قطری ۶ اینچی، به معنای تراکم پیکسلی ۲۴۵ پیکسل در هر اینچ است؛ در حالیکه G2 رزولوشنی ۱۰۸۰ x 1920 پیکسلی را در اندازه ۵٫۲ اینچی ارائه داده و بنابراین تراکم پیکسل های آن به رقم قابل ستایش ۴۲۴ پیکسل در هر اینچ میرسد.
گرچه به نظر میرسد این تراکم پیکسلی پایین تر به G Flex در آزمون های ارزیابی کمک کرده و این گوشی در این آزمونها عملکرد بهتری از LG G2 و Samsung Galaxy Note 3 ارائه میدهد. علیرغم اینکه این عملکرد بهتر به تراکم پایین تر پیکسلی صفحه نمایش مرتبط است اما از آن جهت که Note 3 در حال حاضر قدرتمندترین گوشی هوشمند دنیا محسوب میشود،باید آن را حیرت انگیز دانست. LG G Flex در سال ۲۰۱۴ در اروپا در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و بنابراین ما در آینده بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد.