چنگ میگوید: «در موضوع آن شکایات ما به شکل غیر منصفانهای تحت فشار قرار گرفته بودیم. اما خوشبختانه رسما اعلام شده که موبایلهایمان موضوع این اتهامات نیستند.» در حالی که پس از آن داستان هواوی کم کم از بازار آمریکا بیرون رفت و تمرکز خود را در زمینه تجهیزات شبکه از آمریکای شمالی به سمت کانادا سوق داد، ZTE وارد بازار اسمارت فون شد. چنگ یکی از کهنه سربازان اریکسون است که در سال ۲۰۱۰ به ZTE پیوسته است. وی متوجه شد که مصرف کنندگان آمریکایی چندان به نگرانیهای کنگره اهمیتی نمیدهند.
پس از آغازی فروتنانه با همراهی چند اپراتور کوچک همچون MetroPCS بود که ZTE تصمیم گرفت برخی اسمارت فونهایش را به شکل قراردادی در شبکه اپراتورهای بزرگتری ارائه کرده و به دنبال گسترش بازار خود باشد. علاوه بر فروشگاههای موبایل، اکنون محصولات این شرکت در والمارت، تارگت و بستبای هم عرضه میشوند. در حالی که به سختی میتوان گفت که ZTE برند مشهوری است، اما عملکردش در بازار آمریکا بسیار بهتر از غولهای چینی چون لنوو بوده است. به گونهای که لنوو در مدت زمان مشابه حتی سهم بازار ۵.۳ درصدی پیشین خود را از دست داده و اکنون به ۳.۱ درصد سهم بازار رسیده است. یا برند برتر چین (شیائومی) کلا خود را از بازار چین کنار کشیده و بیشتر بر بازارهای در حال رشدی چون هند و برزیل بوده است.
در ماه ژولای ZTE اسمارت فون Axon Pro را رونمایی کرد که عضو خانواده رده بالای بازار محسوب شده و با قیمت ۴۵۰ دلار در سایت شرکت، سایت آمازون و ایبای عرضه شد. البته هنوز مشخص نیست که مشتریان به این محصول شیک روی خوش نشان دادهاند یا خیر، اما پیتر رافو معاون ارشد مدیر روابط دولتی ZTE آمریکا می گوید آنها به دنبال راه اندازی کمپینی برای تغییر تصویر شرکت در میان کاربران و منتقدان هستند. او می گوید: «ZTE دورنمای بزرگی را پیش رو دارد، ما بسیار صبوریم.»